Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12
31 ile 40 arası toplam 40 sonuç

Konu: Galatasaray'da gidecekler belli oldu

Quote Originally Posted by scolari12111
    arkadaş bırak alllah aşkına şu hasan kabze yi takıma koyuyorsun hem de hakan şükür varken.h.kabze çok sınırlı ve özelliği olmayan stanfdart bir forvet.tipik bir anadolu oyuncusu.
    Haklısın Hakan'ınıda görüyoruz 90 dakika boyunca 10 kere zıplıyo, kaleye vuruyomuş gibi yapıyor topun nereye gittiği belli değil..

Nesil
    2006
    Yer
    Karışık

niye beğenmiyorsunuz?asist yapıyor rakibi bozuyor ve her halde başında bir kişi oluyor.defansın dengesini bozuyor.daha ne yapması gerek?

S-B-Z Misafir

adamlar daha dün ne umutlarla getirildi,bugün gönderilmeye çalışılıyor.
    ondan sonrada yabancı sınırlaması kalksın gibi laflar üretiyorlar ayıptır yav.sanki adam gibi transfer yapılıyor bu ülkede.

Nesil
    2006
    Yer
    Her nerede bulunuyorsam..

Quote Originally Posted by perpetua
    Selman her ne kadar kagit uzerinde transferler guzel gibi gorunsede, Radoi'yi Steaua'dan koparmak zor olacaktir. Su anda Romanya liginin en yuksek para alan oyuncusu kendisi ve Steaua taraftarinin sevgilisi oldugu icin simdiye kadar gelen bir cok transfer teklifini geri cevirmis. Ancak eger Steaua'da misyonunu tamamladigini dusunuyorsa herhangi bir kulube transfer olur diye dusunuyorum. Yani Galatasaray tarafindan istek olabilir ancak gerceklesmesinin zor oldugu bir transfer gibi geliyor bana.
    Bu konuda kesinlikle haklısın Ömer. Galatasaray bu futbolcuları şimdilik sadece istiyor. Ama önemli olan bu iki futbolcuyu ikna edebilmek. Yukarıda da bahsettiğim gibi Radoi Ocak ayında serbest kalıyor. Dica'yı getirmek sanırım daha zor olacaktır.Rumen lobimizi iyi kullanabilirsek olamayacak transferler değil kanımca. Ancak her zaman olduğu gibi bu isimlere alternatif isimler de mevcuttur. Bekleyip göreceğiz...

Quote Originally Posted by scolari12111
    niye beğenmiyorsunuz?asist yapıyor rakibi bozuyor ve her halde başında bir kişi oluyor.defansın dengesini bozuyor.daha ne yapması gerek?
    Golü kim atacak peki? Hakan Şükür'ün görevi nedir? Gol atmak değil mi?

Nesil
    2006
    Yer
    Karışık

Quote Originally Posted by ermoon
    Golü kim atacak peki? Hakan Şükür'ün görevi nedir? Gol atmak değil mi?

gol atacak asist yapacak başka ne kaldı?ille de gol atması mı önemli?parma dayken l üstündeydi neden gol attığı için değil di vaio ya attırdığı goller yüzünden.ayrıca daha ne kadar atacak 7 8 gol sonra rekoru da kıracak acele etmesin kimse bu rekor hakan şükür ün elindedir artık bu kadar yıpratmanın bir anlamı yok.

S-B-Z Misafir

hakan şükür gerçekten kaliteli bir forvet ama konu amaç dışına çıkıyor bence.
    bunun için ayrı bir konu açılmalı.bunuda ben acayım bari

Nesil
    2004
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by anakonda52
    valla ben iddia ediyorum tomas gidebilir cünkü gerets onun yerine tolgayı mont edecek
    kaynak ben
    tolga bu sene kiralık, sezon sonu gidiyo nolucak??
    ben hakan şükür gitsin dicemde aklıma şu gol rekoru gelio ama bu gol rekorunu illa gs'demi yapması lazım yani bunu bi anadolu takımında da yapabilir.mesela sakaryaspor..

S-B-Z Misafir

bence kralın,kral gibi gitmesi lazım.sakaryasporda değil,GS'da bırakması lazım.

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

hakan sükür galatasaraydan gitmez gol atamıyor ama cok işe yarıyor

Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12

Mesaj Yetkileri