kenan özer (st),emre özkan(Dm/amc).
beşiktaş alt yapısından keşfettim.ikiside süper.
kenan özer (st),emre özkan(Dm/amc).
beşiktaş alt yapısından keşfettim.ikiside süper.
Size Önerim Musa ßalli - Olcan Adın - Kerim Zengin - Ahmet Kuru - Arda Turan (TABİ) Yasin Karaça - Nizamettin Yıldırım (OLMASI LAZIM) CANER ERKİN (MUHAKKAK DENEYİN) FATİH SERKAN KURTULUŞ (FM 2007 )
Forumlarımıza birden fazla hesap ile kayıt olamazsınız
Aralarında iyi oyuncular va ama ne sölesemde yalan bazıları beş para etmez malesef yani hepsi değil ama bazıları sırf yazılmış olsun diye yazılmış.
çoğunu başka arkadaşların önerileriyle ekledim
büyükpivot lafim sana değil zaten merak etme sen![]()
2. 3, lige gelecek futbolcular lazım bana fiyatta yazarsanız sevınırım erzurumspora alıcam. listenın cogu gelmıyor takımıma
ibrahim altıntaş..amrlc
nuri şahin....dm
şimdilik bunlar
Ya Bİrİ Şu Tevfİk Kose Nİn Ss Lerİnİ Versİn Daha Bende Çikmiyo
orta sahaya Bilal Kısa yı ekleyin ne de olsa Osmancıklı
İlhan Mansız|ST|
Serkan Aykut|FC|
Senol Yavas|DC|
Celil Sagır|ML|
Umut Bulut|ST|
yav arkadaşlar sizde neredeyse bütün oyuncuları yazcaksınız biraz daha seçici olsanız daha iyi olur diye düşünüyorum.
![]()
ya arkadaşlar oyuncu seçiminde benim izlediğim yol ii bir (worldclass) olanbir gözlemci alıp onunla oyuncuyu izletiyorum... genelde bunu gs yi yönetirken yapıyorum ve sizin verdiğiniz isimlerin çoğunu gs ye uygun bulmuyor sizce gözlemciye ne kadar güvenebilirim
world class ise güven arkadaşım zaten burdaki yazılan oyuncuların çoğu palavra
çok seçici olunmamış
mehmet polat
kanka çok güzel bir yazı olmuş
Fatih Şen , Ugur Boral , Volkan Bekci , Ugur Yıldırım bunlar cok ii oynuo
güzel olmuş kontenjanım dolmuştu türkiyede çok yararlı oldu
tevfik köse mesut özil uğur uçar ergün teber 2010 yılında benim takımda yer alan isimler hepsi de çok iidir
malik fathi,cem sultan ve irfan basaran
Ercan Ünal 21 Yaş Süper Defans Her Takımda çok rahat ilk 11 e koyabilirsiniz.Dortmund-Milan-Kayserispor-Galatasaray hepsinde bence deneyin
burak yılmaz tek forvet olarak çok iyi oynuyo.. herkese tavsiye ederim....
cem sultan , olcan adin , malik fathi , tevfik köse
küçük takımlar için serkan gedik ve tayfun korkut ilhan mansız oyun başında beleş ve faydlı oluyor...
barış mayadağ-forvet
tevfik köse ..
sezer öztürk, nuri şahin, muslu, yasin karaça, hamit altıntop, nihat kahveci , volkan babacan, polat keser, tuncay şanlı, sabri sarıoğlu, umut güzelses, mehmet sedef, mehmet topuz, gökhan ünal, mehmet yıldız, ibrahim akın, ahmet kuru, selahattin kınalı, mustafa şahintürk, aydın kuzu, nedim vatansever, murat arabacı, musatafa soley, olcan adin, önder turacı,
bence en iyisi cafercan aksu bu sene gs ye geri döndü bu arada gs li olanlar tanır
çok teknik bir futbolcu ve duran toplarıda çok iyi...
sana gerçek güzel futbolcuları yazıyorum.
ahmet kuru,fatih şen,umut güzelses, (forvet)
bilal kısa (amc) mehmet topuz,(mc,amr), nuri şahin (amc), sezer öztürk (amlc), bak bnden tavsiye bilal al derim.bn şu anda fenerdeyim ve ilk senemde şampiyonlar liginde yarı finaldeyim hilesiz hemde.bilal ve mehmet topuz var bnde bu kadrolardan as takımda oynuyor.alex yedek bilal as kadroda.yaşıda 22.
defans ferhat(DL) buda bnm as kadromda oynayan futbolcum.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
istiyosan kadromu söyleyeyim sana