bu mac hem milli takimimiz adina hemde hakan adina harika oldu ikiside bol gollu maclari ozlemisti...
bu mac hem milli takimimiz adina hemde hakan adina harika oldu ikiside bol gollu maclari ozlemisti...
evet kardes o golleri atan sonucta bir türk evladı hemde o golleri türkiye adına attı,sen mactan öncede hakanın oynamasını istemiyordun cevapı verdi hakanOriginally Posted by JoseMourinho-FB
kardes sana bir önerim her macın havası baska olur
tek kral hakan şükürrrrrr.... susssssssssss!!!!!!!!!!!
hakan bügün herkezi susuturdu
Sözlü Olarak Soru Soran Arkadaşlar ( iddaa eden ) arkadaşlarOriginally Posted by anakonda52
Maç sonunda cevabını oynanan maçla oyunla alınca biraz acı oluyor tabi..
hakan 4 gol attı ve beni şok etti... maç çok kolaydı norveç maçıyla bu maçı kıyaslamayın o maç ile bu maç çok farklı bu oyunla biz norveçide yeneriz yeterki hakan biraz güvensin kendine...
Türkiye son yıllarda en rahat maçını oynadık diyebilirim orta saha üstünlüğüyle rakibin dengesini bozduk. Ardından kanatlarda ceza alanı içine yapılan ortalarda hakan ve tuncay etkili olunca farka gittik. Hakan Şükür kendisi ve milli takımımız için en mutlu yaşadı ve yaşattı. Takım olarak çok iyiydik.
Eğer erken gol bulamasaydık yine aynı sorunu yaşayacaktık. Çünkü Moldova takımı çok iyi kapanan bir takımdı. Neyse ki erken gol bulduk bununla birlikte farka gittik..
erkenmi34 te attık ilk golü
Maçı almamızdaki en büyük etmen
ARDA & Aurelio A.Ş iidi..Dikkat edin her golde onların izi var..
dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !
Marko paşa mükemmeldi:
yunanistan 4-0 yenmis anliyacaginiz yunanistani yenmemiz sart...
Zaten en büyük çekişme Yunanistan ile bizim aramızda olacak. Ama bence biz gruptan 1. çıkarız.
Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi
hakan moral adamı olduğunu bir kere daha gösterdi. morali yerinde olduğu zaman yıllanmış bir şarap gibi adeta. 18lik delikanlılara taş çıkartıyor. maçtan önce sanırım bu hakanın son resmi maçı demiştim ama öyle olmayacakmış gibi geliyor bana. bu arada bir maçta dört gol hem de ramazanda. inanılır gibi değil. biri beni çimdiklesin. o yaşayan bir efsane. sabriye inanamadım. zambrotta gibi oynadı. hem savunmada hem hücumda müthişti. ortaları beckhamınkiler gibiydi. bir cümle de mehmete. real madrid teknik direktörü olsam bu adamın üzerine kurarım takımı. bi adam hem hücumda hem savunmada bi tane olumsuz hareket yapmaz mı ya. son dakikalarda sırf onu izledim acaba bi tane yapacak mı diye. bi tane top kaptırdı onu da gitti hemen geri kaptı. milli takım için inanılmaz bir kazanç. onu milli takıma kazandıranlara helal olsun. gökhan-servet yine süperdiler. arda ve tuncay da mükemmeldi. kısaca herkes elinden gelenin fazlasını yaptı. biz süper bi takım değiliz. ancak böyle hırslı oynayarak bi şeyler yapabiliriz. umarım terim de oyuncular da basın da ve biz de bunun bilincindeyizdir.
hakanı ve milli takımımızı kutluyorum.
orucu bahane edip hakana saldıranlara gereken en güzel ve anlamlı cevabı verdi hakan.
ben bu maçta şunu gözlemledim ileride arda türkiye yi avrupada temsil edecek en iyi oyuncu olacak ayrıca bu maçta çok iyiydik inş diğer maçlardada iyi oynayıp kazanırız ve bu sefer gruptan birinci çıkarız kralada ayrı bir parentez açmak lazım mükemmel oynadı ama bizim bu oyuncuya ilerisi için bir alternatif bulmamamız diye düşünüyorum
So what?
Saike
Hala bir kaç forumda Hakan'ı eleştirenler var. Herkes'de aynı düşünce var. Bomboş kaleye gol attı. Karşımızda zayıfta olsa güçlüde olsa, milli takıma karşı 4 gol atmak zor değildir. Peki bundan önce niye atamadık? Niye 4 gol birden atamadık? Aylarca eleştirdiğimiz Hakan atınca mı bomboş kale oldu?
Hakan'ın attığı 353 golün yarısından çoğu yapılan ortalar ile atılan gollerdir. Klasik, Hakan'a orta yaparsın o da zıplar, kafayı vurur ve gol olur. Bunu Hakan çok uzun zamandır yapamadığı için eleştirildi. Ama bugün o posizyonları en iyi şekilde yani eski Hakan gibi değerlendirdiği için göklere çıkarıldı.
Fatih hoca, çok iyi bir düzen oluşturmuş. 4-1-4-1 taktiği ile devam ederken birden, 2-1-5-2 taktiğine dönüşebilir. Kanatlardan İbrahim ve Sabri orta sahaya geliyor, Arda - Tuncay - Hamit - Gökdeniz ise serbest rol ile devamlı değişiyolar. Hakan'da tek forvetken birden yardıma Tuncay gelip rahatlıyor.
hakan mütiş oynadı
habire direğe çarptı sonra defansa çarptı ama içerden çevirdi diye gol olan gol varya onda hop oturdum hop kalktım
Originally Posted by emre1905
![]()
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Hakan Şükür düşmanlarını 4 gol ile offline etti
bundan sonra Hakan Şükür ile kim dalga geçerse karşısında bende olucam,Galatasaray'lı olmadığım halde.
kıskanmayın şu adamı siz daha iyisini çıkartana kadar(20 yıldır falan çıkaramıyorsunuz) en iyi Türk santrafor
bir haftadır mahvoldum anti hakan cılara laf yetiştireceğim diye artık konuşma gafletinde bulunacaklarını sanmıyorum hakan hakkında.
ben tam olarak antihakan cı olmasam da bu adamın her zaman için çok iyi oynadığına dursada yeter laflarına hiç katılmıyorum bence türk milli takımı nda oynaması hatadır rüştü ile beraber bence yine çok havaya girdik alt tarafı moldova yı yendik ne var bunda bu kadar zaten normali 4-0 5-0 bitmesiydi tuncayın attığı golü görmedinizmi 3 onlardan adam var 3 bizden ama adamlar tuncayı bomboş bırakıyo çok acemi bitakım bu moldova
o acemi dediğini moldova nın son dönemde oynadığı takımlara ve aldığı sonuçlara bak örneğin dünya şampiyo nu italya ya 85 te kaybettiğini göreceksin.bırakın biz yaptıkta ne oldu takım kötüyüd laflarını kabul etmekten korkamyın bu kadar sahada süper bir milli takım vardı üst düzey bir futbol oynadı bana göre şu kötü düzeydeki milli takımlar arasında çok iddaalı olduğun gösterdi.bu ktü milli takımlara ingiltere de italya da ve daha birçok kalbur üstü takımı örnek verebiliriz.Originally Posted by fmsmyrna
beyler ben ilk golü göremedim golü görebilecegim bi link varmı![]()
Geçen maç Fatih Terim'i eleştirmiştim neden 90 dakika Hakan'ı sahada tuttu, oyuncu değiştirmedi diye, Fatih Terim'den daha iyi teknik bilgiye sahipler var diye eleştiri geldi.
Maçı izleyemedim ama özetine baktığımda oynanan oyun Hakan'a göreydi. Yapılan ortalar, Hakan'a oynamalar. Hakan da son zamanlarda bunları atamadığı için eleştiriliyordu ve bu sefer atmayı başardı.
Sen böyle oynarsan Hakan kadronda olur pozisyon bulur atar, kaçırır da ama geçen maçta olduğu gibi bir oyunla oynarsan 60 da Hakan'ı çıkarman gerekirdi.
Maçı izleyemedim için genel bir yorum yapamıyorum ama alınması gereken bir sonuçtu. Bizim artık böyle takımlara puan kaybetmeyi bırak farklı kazanmamız gerekir.
Geçen maç eleştirdiğim Terim'i ve dünkü maçta bu forma için elinden gelen herşeyi yapan oyuncuları tebrik ederim...
"YÜCE ATATÜRK"
ilk basta artik hala hakan sükürü elestirenler varsa ben onlarla bir daha polemige girmem cünkü futboldan anlamayan kisiler hakana laf atarlar.hakan dün nefis 4 gol atti!hemde ayagi sakat oldugu halde!dün haka bir daha rekor kirdi milli takimda 2 kere 1 macta 4 gol atti,bu rekoruda artik kimse gecemez,HAKAN SÜKÜR TÜRKIYENIN EN BÜYÜK GOLCÜSÜ ONA LAF ATANLAR DÜN NASIL MACI IZLEDILER COK MERAK EDIYORUM!UTANDINIZMII!!
Moldova'ya takım diyenler şuanda yanılır.Moldova takım değil,ancak Malta'nın Faroe Adaları'nın rakibi olabilirler.Bir tanesi tutturmuş Dünya Şampiyonu İtalya'ya 2-1 yenilmiş diye.O bir baksında İtalya şuanda nasıl top oynuyor,o kadar kötü bir İtalya varki şuanda bu İtalya böyle devam ederse EURO 2008'de gruptan çıkamaz.Maça gelince Milli Takım 34.dakikaya kadar hiçbir şey oynamadı.Aynı amatör bir futbol oynadılar.Ama ne olduysa 34.dakikada Fatih Terim'in tempoyu artırmasıyla oldu ve Milli Takım açıldı.Sonra hem defansta hem hücumda mükemmel bir Türkiye izledik.Hakan konusuna gelince Hakan bu takımın EURO 2008'de gol umudu olamaz,olmamalıdır.EURO 2008'de herkes Moldova olmayacak.Öyle takımları olacak ki hani şu sizin KRAL dediğin Hakan Şükür yine fos çıkacak.Ben Hakan'ın milli takımda oynamasına karşıyım.Omuzuyla penaltıyla gol at,sonra da kral ol lütfen bunları geçelim.Hakan'a dün 6 top geldi birini rakibine birini boş kaleye attı diğer 4 pasıda gol olarak değerlendirdi.Sadece şanslı günündeydi ki Moldova'yada bırakın atsın artık.Türkiye karşısında Moldova kim...Yine söylüyorum Hakan'ı EURO 2008'de gol umudumuz olarak görüyorsak.Yazıklar olsun BÜYÜK İMPARATOR dediğim Fatih Terim'e yazıklar olsun Türkiye'ye derim ki görüceksiniz Hakan'lı Türkiye EURO 2008'de çok iş yapamayacak.Görünen köy kılavuz istemez...
zaten golcü şanslı olmadan gol atamaz. Hakan fenerin oyuncusu olsa acaba bu yazıları yazabilecekmiydin?
ya benim artik sana ve senin gibilerine diyecek laf bulamiyom,efendi hakan gollerin hepsini bos kaleye atmis diyon IZLEDINMI MACI!ilk golü kafa golü ve müthisti,ikinci golü penaltidan ama tam doksana,ücüncü golü kafayla atti ve rakip takimin oyuncusu kalenin icine girdi,dürdüncü golü iki kisi önünde olmasina ragmen kaleciyi ters köseye yatirdi.simdi sen cikmis hakan la bu is olmaz diyosun NEREDE OLMAZ!sizin deivide türk yapalim oynasin demi yada semihi alalim,bak hakan sükür sakat sakat 4 gol atiyorsa bunu oturup düsüneceksin(acaba okadar yetenek varmi sende)diyeceksinki hakan nasil atiyo sakat ayagiyla 4 golü.simdi hakan tüm polemikleri üzerinden atti UEFA BILE HAKANI ÖVMÜS SEN KIMSIN KI HAKANA LAF ATIYON EFENDI!Laflarina dikkat et seviyesizlik yapmaOriginally Posted by JoseMourinho-FB
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Yazardım ne var ki ben Hakan'ın oynamasını istemiyorum.Beğenmiyorum çünkü.Onun yerine Ümit Karan oynamalıdır diyorum.Sonuçta ikiside GS'li.Ayrıca kalede Rüştü'nün işi olamaz.Volkan oynamalıdır.Onun dışında Hasan Şaş neden kadroda yoktur.Onuda merak ederim.Yani burada GS FB değil Milli Takım konuşuyoruz...Originally Posted by TaşkınMahmut
Beğenmiyorum kardeşim var mı bir diyeceğin...? Hakan orada oynarken ben Ümit Karan'ın kenarda durmasını hazmedemiyorum.Nihat'ın oynamamasını hazmedemiyorum.Özelliklede Ümit Karan'ı.Bu benim görüşüm seni hiç ilgilendirmez.Sen otur yerine Hakan'ı beğen herşeye karışma.Sus...Originally Posted by arda_ultraslan
yine yanıldın,moldovayı 2-1 yenen İtalya dünya kupasını kazanmadan önceki İtalya'ydı.Originally Posted by JoseMourinho-FB
omzuyla gol atmış işte,daha ne yapsın
çok az oyuncu her türlü gol atar
öyle golleri atabilmek için golün ta kendisi olmak lazım,dünyada örneği azdır
Paolo Rossi,Trezeguet,Romario gibi(hatta belki jardelide sayabiliriz)
Ben bugüne kadar Trezeguet'in omzuyla gol attığını görmedim.Başka bir yeriylede attığını görmedim.Hatırlarmısınız bilmem ama FB-GS maçı vardı.2 sene önceydi.Cesar Prates uzaktan vurmuştu.Hakan'ın kafasına çarpıp gol olmuştu.Yani bir nevi taça giden top gol oldu.O maçta sonraki Gazetelerdeki manşet işte şuydu:"Kral'ın mükemmel golü"==> Bu mu KRAL olmak...? Bugün İspanya Milli Takımı Raul gibi bir oyuncuyu kadrosuna almazken.Biz hala Hakan'larla uğraşıyoruz.Güldürmeyin beni...Originally Posted by Del Piero_10