ya abi benim gsden umudum kalmadı eski istek yok içimde artık varsa yoksa kayserispor
ya abi benim gsden umudum kalmadı eski istek yok içimde artık varsa yoksa kayserispor
Evet Aydın'ı ben de beğendim, bir iki son pozisyonda daha iyi bitirebilirdi ama olmadı. Maçın başında Song'un çıkardığı top, onun her zamanki kalitesini gösterdi. Mondi iyiydi. Ceyhun da her zamanki ki Ceyhun olmayı bir iki pozisyonda bıraksaydı 2. golü bulabilirlerdi, ama klasik Ceyhun işte.
Maçta 8000 seyirci varmış, İnamoto tribünde oturuyormuş, yedek olan İnamoto'yu izlemeye Japonya Teknik Direktörü gelmiş ama izleyemeden geri dönüyor. Neden bu maçta olsun sakatlığı yoksa Carrusca'yı denemedi anlamadım. Bir de Ankaragücü 4 maç evinde oynayacakmış, yahu böyle fikstür mü olur, bu da garibime gitti....
"YÜCE ATATÜRK"
Carrusca'nın yerinde Arda var olmasa bile oraya sağdan sabri'yi alıp getirir koyar gene almaz carrusca'yı..
Ne de olsa rentaşımız o yüzden olablir.Originally Posted by büyükpivot
![]()
22 şut çekmişiz 4 ü kaleyi bulmuş 1 gol olmuş .... çok ilginç .... ataklarda bir kere organize olduk 4 pas sonucu gol oldu ... diğerleri şişirme toplarla şansımızı denemeydi ... amma doldur boşalt yaptık ... hele telaş başladıkdan sonra daha çok şişirme yaptık ... ceza sahası önünde çok gereksiz yerlere gereksiz zamanlarda pas düşünüldü ... bunların hepsi oyun kurucu eksikliğinden kaynaklanıyor ....
Maç baştan koptu zaten. Hasan Şaş'ın çıkması oyunun dengesini değiştirdi..
GS'yın bu yıl gerçekten ligde işi zor.bu böyle gidecek gibi görünüyor.
hay demez olaydım.Originally Posted by Nedvedmania
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Galatasaray en kötü sezonunu yaşıyor.. Bir an önce toparlanması gerek. Her maç için toparlanacak bu maç denilse de yine aynı Galatasaray..
bizim takıma gene büyü yapıldı galiba1 değil 2 değil 3 değil kaç maçtır berabere kalıyo ya
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Dua edin kaybetmiyor.Originally Posted by Nedvedmania
![]()
galatasaray şampiyonluktan koptu bence bu oyunla hiçbir sey olmaz bide hafta içi psv macı var yine böyle bi oyun olursa tarihi bir fark olur
liverpool maçındada tarihi fark olur dediler ama dedikleri olmadı sanki geleceği görüyorsunuz ps maçını bekleyin ve görünOriginally Posted by fenerbahce_1907
mavi siyah çubuklu ismi lazım değile benzedi beraberlik serisi
Galatasaray bu sene artık iyice zora soktu işini,şampiyonlar liginde gruptan çıkmak yeterli bir başarı olur onlar için
bir kere şu hasan kabze yi kurtarıcı olarak almak zorunda kalıyorsa bir teknik direktör gerçekten elindeki kadro yetersizdir.yine de kötü oynamadı bence çok pozisyona giriyor ama atamıyorlar durum o kadar da kötü değil çünkü iyi oynuyor fb bu şekil oynarsa zaten gidemez bir bjk li olarakta bjk nin de iddaalı olabilmesi zor bu futbolla diye düşünüyorum anadolu nun da desteğini arkasına alan vestel şanslı ama herşey olabilir daha.
bu geretsi anlamak mümkün degil,hakan 35 yasinda adam ve carsamba günü moldova macinda müthis oynuyor cok yoruluyor ama bizim gerets hakani gene oynatiyor,yerine hasan kabze varken.sonra bakiyoruz carrusca kadroda yok nedeni hazir degilmis hadi yaa 22 yasindaki adamin neresi hazir degil.Bide bi konuya sevindim Ardadan Sonra Aydini da kazandik.artik aydin devamli oynamali.Bide su kalas Tomasi bi an önce gönderseler iyi olur
tbr. ederim ankaragücünü.istanbuldan puan almak zordur
valla ne olcak bu sezon halimiz böyle![]()
Yine beraberlik.Haftaya Erciyes deplasmanında berabere kalacağımızı düşünüyorum.![]()
inş. psv maçıda bole olmaz
Avrupada daha iyi oynuyo GS bence en az 1 puan alır....
FENERBAHÇE
Hep Destek Tam Destek
3 puanla döncez insallah ama bizim takimda gerets yüzünden gurur denen bisey kalmadi,oyuncular disiplinsiz(liverpool maci dahil degil),fizik acidan cok kötüyüz,eskiden olsa galatasaray 1 macta yenilse ben buna nasil yenilirim diyerek öbür maca cok hirsli baslardi,ama bu sene bunu hic göremiyoruz,insallah sonumuz vahim olmaz.bu arada psv bugün rodayi 4-1 yendi
evet doğru evrupda her zman farklıdırOriginally Posted by Neron_FB
psv yi yenmesi muhtemel.
geçen seneye göre tek fark bu takımda şampiyonluk ve kazanma ruhunun kalmamış olmasıdır.geçen sezon son saniyeye kadar galibiyet kovalayan ve maç kazanan motivasyonu üst seviyede olan bir takım vardı.ama bu sene takım havası alınmış balon gibi söndü.her maç artık bu bir çıkış olur diye çıkılıyor maça ama her maçın sonunda umutsuzluk dahada artıyor.artık şampiyonluktan geçtim şampiyonlar ligi vizesi de elden kaçıyor ona yanıyorum.
interin istanbul şubesi olma yolunda ilerliyoruzsonumuz hayırlı olur inşaallah
![]()
abi sizin durumunuz onlardan daha iyi en azindan onlar transfer icin milyon dolarlar harcayip berabere kaliyorlar siz yapmadan kaliyorsunuz![]()
bizde para olsa bizimkilerde milyon $ harcayacaklarda yok işte naparsın, hani el mahkum bide gardiyan muhabbetti varya onun gibi![]()