Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12
31 ile 58 arası toplam 58 sonuç

Konu: Galatasaray - Ankaragücü Maçı

Nesil
    2006
    Yer
    Kayseri Takım:Kayseri

ya abi benim gsden umudum kalmadı eski istek yok içimde artık varsa yoksa kayserispor

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Evet Aydın'ı ben de beğendim, bir iki son pozisyonda daha iyi bitirebilirdi ama olmadı. Maçın başında Song'un çıkardığı top, onun her zamanki kalitesini gösterdi. Mondi iyiydi. Ceyhun da her zamanki ki Ceyhun olmayı bir iki pozisyonda bıraksaydı 2. golü bulabilirlerdi, ama klasik Ceyhun işte.

Maçta 8000 seyirci varmış, İnamoto tribünde oturuyormuş, yedek olan İnamoto'yu izlemeye Japonya Teknik Direktörü gelmiş ama izleyemeden geri dönüyor. Neden bu maçta olsun sakatlığı yoksa Carrusca'yı denemedi anlamadım. Bir de Ankaragücü 4 maç evinde oynayacakmış, yahu böyle fikstür mü olur, bu da garibime gitti....
    "YÜCE ATATÜRK"

Carrusca'nın yerinde Arda var olmasa bile oraya sağdan sabri'yi alıp getirir koyar gene almaz carrusca'yı..

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by büyükpivot
    konuya gsliden çok fbliler yazıyor
    çok mu sevindiniz ne
    Ne de olsa rentaşımız o yüzden olablir.

22 şut çekmişiz 4 ü kaleyi bulmuş 1 gol olmuş .... çok ilginç .... ataklarda bir kere organize olduk 4 pas sonucu gol oldu ... diğerleri şişirme toplarla şansımızı denemeydi ... amma doldur boşalt yaptık ... hele telaş başladıkdan sonra daha çok şişirme yaptık ... ceza sahası önünde çok gereksiz yerlere gereksiz zamanlarda pas düşünüldü ... bunların hepsi oyun kurucu eksikliğinden kaynaklanıyor ....

Maç baştan koptu zaten. Hasan Şaş'ın çıkması oyunun dengesini değiştirdi..

S-B-Z Misafir

GS'yın bu yıl gerçekten ligde işi zor.bu böyle gidecek gibi görünüyor.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Quote Originally Posted by Nedvedmania
    berabere kalıcaz gene
    hay demez olaydım.
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Galatasaray en kötü sezonunu yaşıyor.. Bir an önce toparlanması gerek. Her maç için toparlanacak bu maç denilse de yine aynı Galatasaray..

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

bizim takıma gene büyü yapıldı galiba 1 değil 2 değil 3 değil kaç maçtır berabere kalıyo ya
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Nedvedmania
    bizim takıma gene büyü yapıldı galiba 1 değil 2 değil 3 değil kaç maçtır berabere kalıyo ya
    Dua edin kaybetmiyor.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

galatasaray şampiyonluktan koptu bence bu oyunla hiçbir sey olmaz bide hafta içi psv macı var yine böyle bi oyun olursa tarihi bir fark olur

Nesil
    2006
    Yer
    Eski Açık

Quote Originally Posted by fenerbahce_1907
    galatasaray şampiyonluktan koptu bence bu oyunla hiçbir sey olmaz bide hafta içi psv macı var yine böyle bi oyun olursa tarihi bir fark olur
    liverpool maçındada tarihi fark olur dediler ama dedikleri olmadı sanki geleceği görüyorsunuz ps maçını bekleyin ve görün

Del Piero_10 Misafir

mavi siyah çubuklu ismi lazım değile benzedi beraberlik serisi

Galatasaray bu sene artık iyice zora soktu işini,şampiyonlar liginde gruptan çıkmak yeterli bir başarı olur onlar için

Nesil
    2006
    Yer
    Karışık

bir kere şu hasan kabze yi kurtarıcı olarak almak zorunda kalıyorsa bir teknik direktör gerçekten elindeki kadro yetersizdir.yine de kötü oynamadı bence çok pozisyona giriyor ama atamıyorlar durum o kadar da kötü değil çünkü iyi oynuyor fb bu şekil oynarsa zaten gidemez bir bjk li olarakta bjk nin de iddaalı olabilmesi zor bu futbolla diye düşünüyorum anadolu nun da desteğini arkasına alan vestel şanslı ama herşey olabilir daha.

bu geretsi anlamak mümkün degil,hakan 35 yasinda adam ve carsamba günü moldova macinda müthis oynuyor cok yoruluyor ama bizim gerets hakani gene oynatiyor,yerine hasan kabze varken.sonra bakiyoruz carrusca kadroda yok nedeni hazir degilmis hadi yaa 22 yasindaki adamin neresi hazir degil.Bide bi konuya sevindim Ardadan Sonra Aydini da kazandik.artik aydin devamli oynamali.Bide su kalas Tomasi bi an önce gönderseler iyi olur

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

tbr. ederim ankaragücünü.istanbuldan puan almak zordur

valla ne olcak bu sezon halimiz böyle

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Yine beraberlik.Haftaya Erciyes deplasmanında berabere kalacağımızı düşünüyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

inş. psv maçıda bole olmaz

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul-Kadıköy / Adana

Avrupada daha iyi oynuyo GS bence en az 1 puan alır....
    FENERBAHÇE

Hep Destek Tam Destek

3 puanla döncez insallah ama bizim takimda gerets yüzünden gurur denen bisey kalmadi,oyuncular disiplinsiz(liverpool maci dahil degil),fizik acidan cok kötüyüz,eskiden olsa galatasaray 1 macta yenilse ben buna nasil yenilirim diyerek öbür maca cok hirsli baslardi,ama bu sene bunu hic göremiyoruz,insallah sonumuz vahim olmaz.bu arada psv bugün rodayi 4-1 yendi

Nesil
    2006
    Yer
    Eski Açık

Quote Originally Posted by Neron_FB
    Avrupada daha iyi oynuyo GS bence en az 1 puan alır....
    evet doğru evrupda her zman farklıdır

Nesil
    2006
    Yer
    Karışık

psv yi yenmesi muhtemel.

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

geçen seneye göre tek fark bu takımda şampiyonluk ve kazanma ruhunun kalmamış olmasıdır.geçen sezon son saniyeye kadar galibiyet kovalayan ve maç kazanan motivasyonu üst seviyede olan bir takım vardı.ama bu sene takım havası alınmış balon gibi söndü.her maç artık bu bir çıkış olur diye çıkılıyor maça ama her maçın sonunda umutsuzluk dahada artıyor.artık şampiyonluktan geçtim şampiyonlar ligi vizesi de elden kaçıyor ona yanıyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    # 5-5

interin istanbul şubesi olma yolunda ilerliyoruz sonumuz hayırlı olur inşaallah

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

abi sizin durumunuz onlardan daha iyi en azindan onlar transfer icin milyon dolarlar harcayip berabere kaliyorlar siz yapmadan kaliyorsunuz

Nesil
    2006
    Yer
    # 5-5

bizde para olsa bizimkilerde milyon $ harcayacaklarda yok işte naparsın, hani el mahkum bide gardiyan muhabbetti varya onun gibi

Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12

Mesaj Yetkileri