vakit:S bi tek orda yazıyosa yalandır yaw
vakit:S bi tek orda yazıyosa yalandır yaw
[SIGPIC][/SIGPIC]
ya simdi milanlı kaka müslüman mı oldu inanamıyorum
abi bu haber doğru olsa spor sitelerine hemen düşerdi bi kere
[SIGPIC][/SIGPIC]
abi bu haber bence yalannnOriginally Posted by PESkolik
arkadaşlar 1 böle bir haber olsaydı spor bültenleri haberler söylerdi hemde ŞOK ŞOK ŞOK diye2 siteler yazardı superspor gibi 3 bana göre kaka nın müslüman olması imkansız çünkü o brezilyayın en ÖNEMLİ KRALİYET AİLESİNİN çocuğu olamaz böle bi şey zaten oldum olası gazetelerdeki spor haberlerini fazla inanmıyorum reyting için her şeyi yazıyolarr.
ne alakası var şimdi adam onu yazsada yazmasada sen o gazeteyi alcan veya almıycan hemde spor haberlerinde küçük bi yazı olarak yazıyo reytingle alakası bile yokOriginally Posted by emre_onyx
yaw şimdi kaka müslüman mı oldu inanmıyorum o yazan gazeteye dediğim gibi adam kraliyer ailesinin oğlu olamaz böle bi şeyyyOriginally Posted by umarfarukum
yaw şimdi kaka müslüman mı oldu inanmıyorum o yazan gazeteye dediğim gibi adam en önemli kraliyet ailesinin oğlu olamaz böle bi şeyyyOriginally Posted by umarfarukum
+1Originally Posted by umarfarukum
reytingle alakasi yok.
sen ne kraliyetinden bahsedion paşam ? Brezilya ne zamandan beri kraliyetle yönetilio ?Originally Posted by emre_onyx
Abi saçmalama niye ŞOK ŞOK diye yazsınlar.Yani şunu söylemek istiyorum:ünlü bir gayrimüslim müslüman olunca insanlar niye şoka girsin ki.Yani ne alakası var.Allah aşkına çarpıtmayın.Ayrıca bir arkadaş yazmış ki vakit yazdıysa yalandır.Ne demek bu?Ne demeye çalıştı bu arkadaş sizce?Originally Posted by emre_onyx
Uzun aradan sonra, tekrar merhaba TURKSPORTAL !
arkadasim tugce kazaz adli bir manken hristiyan olunca paparazzilerden en az 3 hafta düsmedi bütün gazetelerde manset olarak verildi,peki bu kakanin olayi degisik bir olaymi oda hristiyanliktan müslümanliga gecmis ve bunu bir gazete disinda hicbir gazete yazmiyor,internet haber sitelerinde yok,peki biz bu haberin dogru oldugunu nereden anlayacaz?söyleyebilirmisin banaOriginally Posted by torres_1905
Doğru Yolu Bulmuş
başka kaynak gösterebilirmisiniz
[SIGPIC][/SIGPIC]
Bu milandaki kaka mı brezilyada aynı isimden 32948293840238 tane futbolcu var.
Bakın doğru yol yanlış yol felan bunlar saçma şeyler.Hepimizin gideceği yol ALLAH,bunun doğru yolu yanlış yolu 3 doğru 1 yanlışı götürür yolu yok.Ha o din ha bu din.Hepimiz Allah'ın yanına gidicez ve sonuçta her dinde Allah'ın dili bunları tartışmak saçma diye düşünüyorum.Kaka'yada gelince herkesin kendi tercihidir.Eğer huzuru nerede bulduysa o dine geçer...!
unutulmasınki Cenab-ı Hakka (haşa) doğurganlık özelliği veren bir grupla aynı yere gitmeyiz üstadOriginally Posted by JoseMourinho-FB
+1907Originally Posted by dentaconstantin
doğru yol hak yolu islamdır arkadaş...Originally Posted by iori
+1907Originally Posted by CaPTaiN10
bunun üzerine yoruma gerek yok bravo +1907Originally Posted by CaPTaiN10
sonuçta ne olursa olsun hiçkimse "doğru yoldadır" veya "yanlış yoldadır" diyemez. dememeli. yani şampiyon ilk önce düşünüp yazması gereken sensin. ben değil.
en azından kutsal ruh üçlemesi gibi saçma bir inancımız yok tanrının doğurup doğrulmadığını kim olsa anlar yahudilere girmeme hiç gerek yok kimin doğru kimin yanlış yolda olacağına artık siz karar verin yine söylüyorum son inen din olması ve orjinalliğinin bozulmaması İslamiyetin önemli olan yönleri
Biz müslüman olduğumuzdan ''doğru yolu bulmuş'' gibi şeyler söyleyebiliriz. Ama söylemeden düşünmek gerekir. Sonuçta biz hristiyan olsak; yanlış yapmış, hristiyan olsaydı derdik. Bu yüzden insanların dinlerine karışmak saçma olur. Biz müslümanız, hristiyanlığı seçse idi ona söverdik.
Herkesin inancı kendine göre güzeldir yargılanamaz. Kaka'nın müslüman olup olmaması da bizi ilgilendirmemeli. Biz insanlıkla inancı karıştırıyoruz bazen
arkadaşlar konumuz "doğru yol"değil kaka nın müslüman olduğu yada olmadığıdır
So what?
Saike
madem konus saptı...
tek hak din islam da...kime göre?müslümanlara göre değil mi?hristiyanlara sorarsan onlar da islam diyecek.bu nedir?bir fenerlinin en büyüyk fener demesi,bir ermenini soykırım var demesi gibi şeylerdir...islam müslümanlara göre doğru yoldur...hristiyan olan adam da hristiyanlara göre doğru yolu seçmiştir...
işte öyle değildir. fenerlilerin en büyük fener demesi gibi birşey değildir bu. anlatmak istediğim de bu zaten. din hakkında konuşuyoruz. kişinin inancı. siz müslüman olmayanları yanlış yolda diye nitelendirirseniz bu yargılama bir gs taraftarınını fb taraftarı için "yanlış yolda" demesine benzemez. anlatmak istediğim bu. insanları dil, din, ırkına göre nitelendiremezsiniz. aksi halde yapılan ırkçılıktan başka birşey değil.Originally Posted by comandante
doğruysa helal olsun kaka ya
kendi sahip olduğunuz düşüncelerin önüne "doğru" sıfatı koymak dünyanın hiçbir yerinde ırkçılık değildir.ancak bir başkasının düşüncesinin önüne " yanlış" sıfatı koymak onu aşağılamak sizi zan altında bırakabilir.kendine sahip çıkmakla bir başkasını aşağılamak farklı şeyler.
yani kim müslümanlığı seçmişse bana göre doğru yolu bulmuştur.ama hrıstiyan olarak kaldığında da buna saygı duymaya devam ederim.
Burada "doğru yolu bulmuş" diyeceğinize hak yolu bulmuş diyebilirsiniz.İorinin dediği gibi eğer doğru yolu bulmuş derseniz sanki yanlış yoldalarmış gibi bir anlam ortaya çıkabilir.Böyle oluncada kişileri din,dil,ırk,renk gibi durumlarına göre ayırmış olursunuz.Bu da ırkçılık olur.
valla diger dinlerden muslmanliga gecen birine dogru yolu bulmus demek irkciliksa ben irkci bir insanim...
Kelime yanlış serhatcım."Hak Yolu"bulmuş derseniz tamam olabilir.Ama doğru yolu bulmuş demek diğer dinlere inanan insanların dinlerinin yanlış yol olduğunu söylersiniz.Bu da yanlış bir durum olurOriginally Posted by nekop
![]()
evet öyle diyorsan aferin. ne olduğunu biliyosun.Originally Posted by nekop
sherryy güzel açıklamış. dediğim gibi başkarlarının ne yaptığını dil, din, ırkından doğru ya da yanlış diye yargılamak ırkçılıktır. hala dediklerinizi görmüyorsunuz. kullanacağınız tabirleri doğru seçmek yerine saçma sapan yorumlarda bulunmaya devam ediyorsunuz.
sol campbell'a top geldiğinde maymun taklidi yapan bazı ırkçı ingilizlerden farkın ne o zaman nekop ? müslüman olman mı? "doğru" yolda olman mı?