Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12
31 ile 54 arası toplam 54 sonuç

Konu: Avni Aker'in yeni görüntüsü...

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Quote Originally Posted by batuhan1907
    Stadyum güzel olacak gibi ama kapasitesi hakkında bir açıklama var mı linkelere bakamadım da?
    bildigim kadariyla 30 ila 40 bin kisi kapasiteli olacak bence bize yeter

Nesil
    2006
    Yer
    Hakkari

40 yeter fazlasına gerek yok
    [SIGPIC][/SIGPIC]

abi fazla abi onu nasıl doldurucaz

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

zaten dolduramazsiniz diye yeter dedimya ama universitede trabzonu kazanim direk her mac avni akerdeyim

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Anadolu'daki stadların bir çoğunun yenilenmesi gerekiyor.Trabzon'un bu konuda öncü olması çok iyi olmuş.

bence 30 binlik yeter

Nesil
    2006
    Yer
    Hakkari

biletler ucuz olursa öyle bi dolarki
    [SIGPIC][/SIGPIC]

Nesil
    2006
    Yer
    ghghjgh

valla yaparlarsa büyük iş

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Trabzona yapılan yatırım bir doğu kulübüne yapılsa çok daha hayırlıdır. Trabzona hayırlı olsun yeni stat ama Trabzon taraftarı takımına sahip çıkmıyor. Türkiye'nin en heyecanlı ve "tepki gösteren" taraftarı. Bence gereksiz yatırım yapılmamalı. Stat yapılacaksa FB stadı gibi tartan pist olmamalı, yoksa bir anlamı yok. Trübünler yenileniyor ama oyuna etkisi yok bunun bir anlamı yok sadece israf olur.

Daha hiçbir şey kesin değil arkadaşlar pek heyecanlanmaya gerek yok.Şirketlerden birinin hazırladığı ön fizibilite raporu bu.Yani kesin böyle olacak diye bir kaide yok.Evet güzel bir stad.

Kapasitesine gelirse 28.000 civarında olduğu söyleniyor.Evet Trabzon'a 28.000 kişilik stadyum yeter mi yeter ancak bence büyük düşünmek gerekir.Neden o stadyumda UEFA kupası,Şampiyonlar ligi finalleri gibi organizasyonlar düzenlemeyelim.Hem ondan sonra Avrupa Şamp. aday olduğumuz zaman bizim stadı niye almadılar diye kızmamak gerekir.Belli düzeydeki organizasyonlar için minimum bir kapasite lazımdır ve bunun da 28.000 civarında olduğunu pek sanmıyorum.

Ayrıca bazı üye arkadaşlarımız safsata diye tabir ettiğimiz cümleler tabir etmiş."Trabzon seyircisi takımına sahip çıkmıyor."Napalım yani bu taraftara stad yapmayalım mı.Kimse Trabzon seyircisini anlamaya çalışmasın.

@emrah44
    Kardeşim Trazon'a yapılan yatırım demişsin.Biz devletin parasıyla stad yapmıyoruz dikkatini çekerim.Liseler spor kompleksi ya da mahalleye çocuk parkı yapmıyorsun.

Dediğim 28.000 rakamı resmi site tarafından teyit edildi.

Quote Originally Posted by Trabzonspor Resmi Sitesi

Stadyum projesinin detayları

Trabzonspor’a çağdaş bir stadyum kazandırmak için Balast Nedam Firması’nın hazırladığı ön fizibilite raporunun detayları belli oldu.

Buna göre ön fizibilite raporunda yeni stadyumun konaklama, alışveriş, eğlence ve sporun birleştiği noktada canlı bir çevre oluşturulması planlandı. Stadyumun seyirci kapasitesi 28 bin olarak belirlenirken, 35 bin kapasiteye genişleme imkanının bulunduğuna dikkat çekildi.

Üstü kapalı bir ortamda toplam olarak 63 loca, 4 bin 400 ticari ve özel kişi oturma yerleri, 34 aile kompartımanı, 22 bin 800 diğer oturma yerleriyle projelendirilecek stadyumda ayrıca restoranlar, ofisler, boş vakit geçirme olanakları, barlar ve konferans merkezi de yer alacak.

Stadyum bünyesinde planlanan alışveriş merkezi, bir büyük hipermarket, eğlence mekanları, yemek yeme alanları, en üst katta da bir sinema olmak üzere 150 dükkandan oluşacak. Toplam kiraya verilecek 48 bin metrekarelik yer ise dört kata dağıtılacak.

Ayrıca stadyumun altında iki katlı bin 100 araçlık otopark yer alacak. Konut alanları her birinde 80 daire mevcut olan üç kuleden oluşacak. Zemin katta ise dükkanlar ve yer altı parkına 144 park yeri mevcut olacak.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

uu bu alisveris merkezlerinin kiralariyla falan biz stadin borcunu 2-3 sezonda kapatiriz...

Nesil
    2006
    Yer
    geleceğim söylemem

çok güzel bin stat olacak eminim diğer takımlar da kollarını sıvasınlar

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Quote Originally Posted by #emrah44
    Trabzona yapılan yatırım bir doğu kulübüne yapılsa çok daha hayırlıdır. Trabzona hayırlı olsun yeni stat ama Trabzon taraftarı takımına sahip çıkmıyor. Türkiye'nin en heyecanlı ve "tepki gösteren" taraftarı. Bence gereksiz yatırım yapılmamalı. Stat yapılacaksa FB stadı gibi tartan pist olmamalı, yoksa bir anlamı yok. Trübünler yenileniyor ama oyuna etkisi yok bunun bir anlamı yok sadece israf olur.
    Bundan

Quote Originally Posted by #10 Osmanozc
    Ayrıca bazı üye arkadaşlarımız safsata diye tabir ettiğimiz cümleler tabir etmiş."Trabzon seyircisi takımına sahip çıkmıyor."Napalım yani bu taraftara stad yapmayalım mı.Kimse Trabzon seyircisini anlamaya çalışmasın.

@emrah44
    Kardeşim Trazon'a yapılan yatırım demişsin.Biz devletin parasıyla stad yapmıyoruz dikkatini çekerim.Liseler spor kompleksi ya da mahalleye çocuk parkı yapmıyorsun.
    Bunu mu çıkardın helal olsun. Ben Trabzona stat yapılmasın mı diyorum. Tartan pist yapılmsın dedim. Trabzon seyircisinin takımına sahip çıkmadığı benim değil tüm Türkiye'nin fikri. Bunlar "safsata" dan çok uzak. Bana ne Trabzon seyircisinden anlamaya çalışmam anlayamam zaten bu anlayışı. Trabzon kazansa da koltuklar sahaya fırlatılıyor. 3-5 kişi takımına sahip çıkıyor diye bunu tüm Trabzona genelleyebilir misin? Belki sen takımına sadıksın, belki tüm Trabzon takımını çok seviyor. Geçenlerde tvde gördüm adam son parasıyla maça gidiyor. Fakat bunların hiçbiri takıma sahip çıkmak demek değildir. Kaç yenilgiden sonra Trabzon seyircisi takımını alkışladı.

Ben Malatyasporluyum. Bizi Türkiye kupasında 3-0 yendiniz 25 bin kişi vardı. Bütün stad Mehmet Yılmazı alkışladı. Her yenilgiden sonra takımımız tribünlere çağrıldı. Burada yatırım yapılsa 2-3 sene sonra birkaç yıldız çıkar. Biz her maç stadı dolduruyorduk. Rakam olarak değil ama doluluk yüzdesi olarak Türkiye'nin en iyisi Malatyaspor. Şu an ikinci ligde bile doluyor stad. Ben bundan bahsediyorum. Kimse size devlet yardımıyla yapıyorsunuz da demiyor. Kim yardım ediyorsa onlardan söz ediyorum.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

tum turkiyemi yok canim tum dunya hatta tum galaksi...

Nesil
    2006
    Yer
    Kayseri Takım:Kayseri

işte bu da bizim stadımız inşallah olacak kadir hasın sözü var kayseriye

Quote Originally Posted by nekop
    uu bu alisveris merkezlerinin kiralariyla falan biz stadin borcunu 2-3 sezonda kapatiriz...
    En negatif nokta bu sanırım.Klübun dükkan,alışveriş merkezi gibi yerleri kiralarını tamamıyla bırakması düşünülüyor.Stadın maliyeti bunlarla karşılanacak sanırsam.Yani bilet geliri dışında hiçbir yerden para girmeyecek klübe.

@emrah44
    Tamam en büyük Malatya.Keşke Trabzon'daki imkan sizde olsa da Türkiye'de şampiyon olsanız.

Nesil
    2006
    Yer
    Hakkari

bencede kapasite 28000 le sınırlı kalmamalı çok uzun yıllar oynanabilecek organizasyonlara elverişli olabilecek stad olmalı.28000 az
    [SIGPIC][/SIGPIC]

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

bence stad olarak önce trabzon sonra kayseri sonra manisa nın bitireceğini düşünüyorum. heleyse kayserinin arkasında böyle işadamları warken o stad hiçbi sekteye uğramadan biter. bende maçlara gelirim inş. oraya

Aralık ayı gibi seçimlerimiz var.Nuri Albayrak'ın güzel bir seçim yatırımı olduğu da apaçık ortada.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Stad yapılırsa süper olur bence. Artık büyük organizasyonları bizde almalıyız. Bu yüzden tüm stadlarımız yenilenip harika olmalı.
    ...Eğer mücadele ettiğin noktaya varmayı ummuyorsan, mücadele edemezsin...

Nesil
    2006
    Yer
    Her nerede bulunuyorsam..

Galatasaray başlıyor, Trabzonspor başlıyor, Kayserispor Başlıyor... Saracoğlu harika. İnönü yeterli. 2016'ya hazır mıyız? Hazırlanıyoruz...

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

bence degil 2016 2036ya bile hazir degiliz...

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Organizasyon bize verilsin anında hazırlanırız bizim iş yumurta kapıya gelince

Nesil
    2006
    Yer
    antalya

antalya nın da 30.000 kişilik stadına yakında başlancak.ama 10.000 kişilik stad dolmazken 30.000 kişilik stad nasıl dolacak?

Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12

Mesaj Yetkileri