tükçe yama yı bekliyor zaten herkes oyunu oynayamıyorum ingilizce sarmıyor
2006 daha tam olmadan 2007 ye başlanacak anladığım kadarıyla peki 2006 türkçe çalışmalar duracakmı yada 2007 türkçe 2006 için geçerli olacakmı yani tam türkçe 2006 oynayabilecekmiyiz.daha 2006 da tam manasıyla oynayamadan 2007 çıktı.
2007 çıkmış 2006 yı atın çöpe artık
Kolay gelsin çalışmalarınızda. Herkes gibi ben de Türkçe yamanın çıkmasını dört gözle bekliyorum.
heyecanla bekliyorum çalışmanızı![]()
sizlere kolay gelsinn
Ne yapıp edip bu oyunu yükleyeceğim ve sitemizin Türkçe yamasınıda kullanacağım.Çok sağolun...
belirli bir tarih var mı?
insallah en kısa sürede cıkar... inq. zor oLuo![]()
heyecenla ve sabırsızlıkla bekliyorum bende herkes gibi emeği geçecek herkese teşekkürler iyiki varsın turksportal
bu sene türkçesi daha erken gelicek daha çok tadını çıkarıcaz tşk.ler şimdiden...![]()
Allah razı olsun da tam çıkış tarihi ne zaman bi yardımcık olun
ewt varmı bi tarih ?? qerci simdiden tarih vermek zor oLur ama bi tahmin flan ne zman cıkar ?![]()
bence eski yamalara göre daha kapsamlı bir yama olur.bir gün İnşallah yama sonrası hiç ingilizce kelime kalmaz ve %100 türkçeye ulaşılır.O gün ne zaman bilmem![]()
İngilice Oynanmıo Ya![]()
ingilizcede oynanıyor ama türkçe olsa daha ii olcak![]()
bazı bilmediğim ing kelimeler var işallah bana yardımcı olur bu türkçeleştirme çalışması!!
Fm'nin ingilizce kullanımı gerçekten çok harika.Şahsen buradaki yöneticilerimizi ve uğraşanları tebrik etmek lazım.Kolay değil hele ki bazı cümlelerde ne yazdığını anlamak falan.Bence İngilizceyi en iyi kullanan oyunlardan bi tanesi FM.Benim ingilizce hayranlığımın başlamasını da sağlayan oyun![]()
Kolay gelsin.Heyecanla Türkçe yamayı bekliyoruz.
...Eğer mücadele ettiğin noktaya varmayı ummuyorsan, mücadele edemezsin...
ben ing ögrenmek için önce ing olarak oynuyom tr yaması çıkınca onu yüklüyom ve sonra böle oyunda 10 sezon bitirtikten sonra ing olrak oynama baslıom çünkü kelimeler maratonlasıo artık , ne yazıcagını bildiğim için ing yapıom ve ingcem artıyor
ingilizce dersim fm yüzünden 5 tir oyunu sindirdikten sonra tr yama yüklicem
![]()
fm2006 çeviri dosyaları fm2007 ile birleştirildi 823milyon olasılığı işleyen bilgisayarım kafayı yesedeişlem başarıyla tamamlandı. Böylece FM2007 Türkçe çalışmalarına resmen başlanmış olup, FM2006 Türkçe yenilemeler ile birlikte sona erdi ve her iki versiyon FM2006 Türkçe v3 ve FM2007 Türkçe v1 önümüzdeki günlerde gelecek.
Mustafa BudakTurksportal
"Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır.Bugün yarına dünle beslenerek yol alır"Bertolt Brecht
önümüzdeki günler dediğine bakmyın siz.. asıl söz kimbilir belki yarın belki yarındanda yakın belkide ondan sonraki gün![]()
Ben zaten fm 2005 ten beri ingilizce oynarım.Ama emeği geçen arkadaşlarada teşekkürü borç bilirim herkes benim gibi ingilizce oynamıyor
türkçenin geleceğine çok sevindim böle çekilmiyo