evet. adım ibrahim soyadım hızlıoğlu. Bana mail gelmişti seçildiğime dair ama malesef oyunda yokum
oyunda olup olmadığına bakma isteyenler
C:\Program Files\Sports Interactive\Football Manager 2007\data\graphics\pictures\players\normal\regens bu dizindeki config.xml dosyasını not defteri ile açıp bakabilirler...
Mohammed Ömer warmi bi aratirmisiniz
cikmassa Baypara diye aratin![]()
benimde olmam lazım![]()
Mustafa BudakTurksportal
"Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır.Bugün yarına dünle beslenerek yol alır"Bertolt Brecht
mustafa
bana iletişim maili verin olm..
person çıktım ben..
yakarım orayı
![]()
tamam işte personel eksikliklerini sizle kapatıyorlar![]()
Mustafa BudakTurksportal
"Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır.Bugün yarına dünle beslenerek yol alır"Bertolt Brecht
bende onu değiştirtmezsem ilk update'de..
Varya bir duygusal mail yazıcam şimdi..
Görün update de
![]()
her oyunda farklı çıkması lazım
Mustafa BudakTurksportal
yok be kanka..
denedim sürekli staff çıkıyor..
yaşlısın sen 1978 ondandırbak 1991 1992 li kardeşlerimiz geliyor
benimkine bak benide eklemişler mi
Mustafa BudakTurksportal
mustafa budak yok
![]()
ben var mıyım arkadaşlar bi bakarsanız..
fatih uçar kaleci olarak yapmıştım. bi bakarsanız..haber verin..
Selamlar
Birkaç ay önce resmi siteye oyunda görünmek üzere resim yollamıştım 1 ekimde belli olacaktı ama hala bir haber yok . Bu konuda bilgisi olan birileri varmı ?
Bir de menajer olarak kendi resmimizi profil bölümünde oyuna kaydedebiliyormuyuz ? ben fm06 da denemiştim ama olmamıştı
teşekkürler
o daha belli deil heralde...
FM Gazetesi
oyunu yükleyen birisi aslında arkadaşın dediğine bakabilir
ben yükledim nası bakacazzzz
FM Gazetesi
arkadaşlar bakarmısınız ben varmıyım oğuz erdem
şurdan bakabilirsin resimleri yüklediğiniz pictures klasöründe regens klasörünün içindeki config dosyasını not defteri ile açın ctrl+f yazıp ismi yazın bakalım çıkacak mı
İyide yıllar geçtikçe de çıkabilirsiniz...
resimleri yüklediğin pictures klasörünün içindeki regens klasörünün içindeki config dosyasını not defteri ile aç ctrl+f yap ismi yaz sonrakini bul de.beni de ararmısın oğuz erdem
o tamamda... oyunun klasörü içinde biyerde yazmazmı bu??
FM Gazetesi
Ben daha önce database ile oynamıştım uniqe id yle falan ugraşmıştım ama hem beceremedim hemde oyunda ayarlar değişiyor o yüzden bunu tavsiye etmem.
Başka bir yol bilen varsa söylesin
ok bakiim....................
FM Gazetesi
hadi bakalım benide ara oguz erdem
yaw baktım ben yoqu pffff![]()
ayrıca isimlerden bulamam çünkü umara yazıo altlarda
FM Gazetesi
oynun içinden aratsana search yap isimle...yusuf hakan bas
bunada bakabilirsen sevinirim
bazıları çok ileri zamanlarda çıkıyor o yüzden benim söylediğim daha garanti