Sayfa 2 / 3 İlkİlk 123 SonSon
31 ile 60 arası toplam 62 sonuç

Konu: G.Saray'da büyük atak

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Valla ben kimseyi suclamiyorum dogruda olabilir

Nesil
    2004
    Yer
    İstanbul

Böyle güzel güzel haberleri okuyunca pozitif moral geliyor
    katılıyorum
    bunun için adsl falan yokken her gün spor gazetesi alırdım

Nesil
    2006
    Yer
    Sükrü Saracoglu Stadı

Quote Originally Posted by anakonda52 View Post
    beyler her futbolcu turkiyeye gelir seve seve yeterki istedigi parayi fazlasiyla ver
    Fenerde verdi parayi yildiray emre hamit
    geldilermi??

Nesil
    2003

Bunlarin arasinda tek dogru olabilecek Gokhan Unal bence. Hakan Sukur'un artik yavas yavas emekli olmasi ile yeni bir forvet arayisina gececektir Galatasaray.

Mehmet Topuz ve Hamit'in alinacagini hic sanmiyorum. Bu sene kiraya verilen Ugur ve Erkan'in ne olacagi belli olmadan bence sag bek pozisyonuna adam alinmaz. Sag kanat'a aliniyorlar dense, orada Aydin ve Sabri var. Kisa surede Galatasaray'in genc oyuncularin onunu kapatacak transfer yapacagini dusunmuyorum.

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

yaw haberin kaynağından yalan olduğu belli bu kadar forvet varken neden gidip gokhan unalı alsınlar.ama hamit haberi başka gazetede de çıktı

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Quote Originally Posted by Oghuse View Post
    yaw haberin kaynağından yalan olduğu belli bu kadar forvet varken neden gidip gokhan unalı alsınlar.ama hamit haberi başka gazetede de çıktı
    cok haklısın okadar forvet var ama sana soruyom

ümit karan harıc kim suan da formde
    necatı zaten contratı bıtıyor gs den ayrılmayı kafasına koymus hakan sukur malum
    ha dogru ha yalan ama suanda gs de forvet olsa daha ıyı olurduk

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

iyi hepsi güzel düşünülmüş te hangi parayla alacakmışız bu adamları?inamoto karşılığı takask filan mı düşünüyorlar yoksa?

Nesil
    2004
    Yer
    Jeddah to Ankara

ne diyelim hayirli ugurlu olsun

Nesil
    2006
    Yer
    Juventus Arena-Turin

bu haber star gazetesinde de çıktı.....insan ümitleniyo...ama imkansız gibi bişey

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Altıntop'tan Galatasaray'a mesaj
    Almanya Birinci Futbol Ligi'nde (Bundesliga) forma giyen milli futbolcu Hamit Altıntop, Türkiye'den herhangi bir kulüp ya da kişiyle transfer görüşmesi yapmadığını söyledi. Hamit, Almanya Federasyon Kupası ilk tur maçında Alpay'lı Köln'e 4-2 mağlup oldukları maç sonrası Galatasaray'a transferi ile ilgili olarak A.A muhabirine yaptığı açıklamada, ''Ben hiç kimseyle görüşmedim. Şu anda transferi düşünmüyorum. Belki sezon sonunda olabilir. Fazla bir şey söyleyemem'' dedi.

Hamit, ''Türkiye'yi hiç düşünmüyorsun?'' sorusunu ''Şu anda futboluma konsantre oluyorum. Türkiye fena bir lig değil. Yıldızlar da orada oynuyor, statlar da güzelleşiyor. Bugün böyle yarın ne olur bilemem. Her şeyin hayırlısı'' diye cevapladı. Hamit, teknik direktör Mirko Slomka ile sorununun olduğu iddialarına da, ''Sıkıntı mıdır nedir onu bilmiyorum ama şu anda son üç maçta forma giydim. Kötü oynamadığımı düşünüyorum. İki taraf ister ve bana o güvence verilirse sözleşmemi tabii ki uzatırım'' dedi.

İkiz kardeşi milli futbolcu Halil'in ise maç sonunda sahada Alpay'ın elini öpmesi dikkati çekti. Halil, ''Alpay ağabeyle dün bayramlaşmıştık. Kendisi maçtan sonra da yanıma gelip elini uzattı. Bende espri olsun diye öptüm. Alpay ağabey formalarımızı değiştirmek istedi. Zaten o demeseydi ben diyecektim'' dedi. Halil milli takımın hedefinin Avrupa Şampiyonasına katılmak olduğunu ve kadrolarının bunu başarabilecek güçte olduğunu söyledi.

Bu Topcular Para ile Gelir para yoksa doğal olarak gelmiycektir

Nesil
    2006
    Yer
    Her nerede bulunuyorsam..

Şimdi isimleri tek tek inceleyelim:

Gökhan Ünal: Kayserispor'un herşeyi. Kulübünün red yanıtı vermesi son derece doğal. Gökhan'ı Kayseri'den koparabilmek için minimum 10.000.000 Euro'ya ihtiyaç var. Bu da transferi donma noktasına getiriyor. İndirim halinde ise girişimde bulunulabilir.

Mehmet Topuz: Sezon başında birçok kez kulübüyle görüşme yapıldı. Kayserispor Mehmet'i para kazanarak satmak istiyor. Gerets'in bu transferin acilen sonuçlandırılmasını istemesi Galatasaray yönetiminin adımlarını hızlandırmasını sağlıyor. Mehmet'in geçen sezon Galatasaray'ın şampiyonluğunu ilan ettiği maç olan Kayserispor maçında Hasan Şaş ile birlikte kutlama yapması Mehmet'in Galatasaray'da oynama ihtimalini güçlendiriyor. Galatasaray bu transferde mutlu sona yakın.

Hamit Altıntop: Schalke başkanı Rehberg'in Galatasaray genel kurul üyesi olduğunu bilmeyen yoktur. Geçtiğimiz sezon Hamit için bastıran Galatasaray'a sezon sonu için söz veren Rehberg Galatasaray sevgisi yüzünden bu sözünden dönebilir ve transferi devre arasına çekebilir. Fiyatta da uygun koşulları sağlayacağına şüphe yoktur.

Tüm bunların yanında Galatasaray Yönetimi devre arasına kadar halihazırda bulunan projelerden sıcak para akışı sağlayamazsa (ki bu çok zor) yabancı bir banka ile kısa vaadeli kredi anlaşması yapacak. Alınacak paranın çok büyük bir kısmı da transfer komitesine aktarılacak...

Quote Originally Posted by demirhan1984 View Post
    Şimdi isimleri tek tek inceleyelim:

Gökhan Ünal: Kayserispor'un herşeyi. Kulübünün red yanıtı vermesi son derece doğal. Gökhan'ı Kayseri'den koparabilmek için minimum 10.000.000 Euro'ya ihtiyaç var. Bu da transferi donma noktasına getiriyor. İndirim halinde ise girişimde bulunulabilir.

Mehmet Topuz: Sezon başında birçok kez kulübüyle görüşme yapıldı. Kayserispor Mehmet'i para kazanarak satmak istiyor. Gerets'in bu transferin acilen sonuçlandırılmasını istemesi Galatasaray yönetiminin adımlarını hızlandırmasını sağlıyor. Mehmet'in geçen sezon Galatasaray'ın şampiyonluğunu ilan ettiği maç olan Kayserispor maçında Hasan Şaş ile birlikte kutlama yapması Mehmet'in Galatasaray'da oynama ihtimalini güçlendiriyor. Galatasaray bu transferde mutlu sona yakın.

Hamit Altıntop: Schalke başkanı Rehberg'in Galatasaray genel kurul üyesi olduğunu bilmeyen yoktur. Geçtiğimiz sezon Hamit için bastıran Galatasaray'a sezon sonu için söz veren Rehberg Galatasaray sevgisi yüzünden bu sözünden dönebilir ve transferi devre arasına çekebilir. Fiyatta da uygun koşulları sağlayacağına şüphe yoktur.

Tüm bunların yanında Galatasaray Yönetimi devre arasına kadar halihazırda bulunan projelerden sıcak para akışı sağlayamazsa (ki bu çok zor) yabancı bir banka ile kısa vaadeli kredi anlaşması yapacak. Alınacak paranın çok büyük bir kısmı da transfer komitesine aktarılacak...
    ama sen böyle konusunca biz cok heyecanlaniyoz ya
    insallah gelir hamit ile mehmet topuz
    hamiti sag kanada atariz
    mehmeti ön liberoda oynatiriz
    inamoto ile tomasi satariz
    tomasin yerine iyi bir defans alsak galatasaray müthis olur

Gökhan biraz zor ama Selman'ın dediği gibi Hamit ve Mehmet Topuz neden olmasın?

Nesil
    2006
    Yer
    Sükrü Saracoglu Stadı

Hala hayal kuruyorsunuz
    yalan haber oldugu besbelli..

Nesil
    2006
    Yer

Quote Originally Posted by Omerdinho View Post
    Hala hayal kuruyorsunuz
    Turksportal üyesi 88.377 kişi asla hayal üzerine yorum yapmadığımı bilir. Yukarıda yazdıklarım da hayal ürünü değil reel dünyadan kesitlerdir. Mesajını yahut yorumunu okuduğun kişinin ismine dikkat etmeni öneririm...

Nesil
    2006
    Yer
    Sükrü Saracoglu Stadı

Haber kaynagina bakarmisiniz

Nesil
    2006
    Yer

Haber kaynagina bakarmisiniz
    Haberin kaynağı Fotomaç da olsa Fotospor da olsa bunların yaptığı her haber yalan olacak diye bir kaide yok. Senin o yazdığın mesaj benim yorumumun hayâl olduğunu ima eder nitelikteydi ben ona kızdım. Yoksa habere inanılıp inanılmaması benim problemim değil.

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

hep hayal zaten deme ozaman hic gazete okumayalim
    Valla Ben umitliyim
    hamit sag bek super olur

Nesil
    2006
    Yer
    Sükrü Saracoglu Stadı

Madem bu oyuncular alinabiliyordu neden sezon basinda alinmadi peki??

Nesil
    2006
    Yer

Yukarıdaki yorumumda bu tarz soruların tamamına yanıt bulabilirsin. Dikkatli okumak şartı ile...

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul-izmir

senin mantığınla devre arası transfer yapılmasın o zaman abi...hepsi yararlı olur ama hiçbiri gelmez bence...

Nesil
    2006
    Yer
    Juventus Arena-Turin

adnan polatı sitemize üye yapalım...bu tür soruları ona sorarsın..

Nesil
    2006
    Yer
    Sükrü Saracoglu Stadı

Yukarıdaki yorumumda bu tarz soruların tamamına yanıt bulabilirsin. Dikkatli okumak şartı ile...
    Özür Dilerim ama lafim direk sana degildi.

Quote Originally Posted by tardelli11 View Post
    adnan polatı sitemize üye yapalım...bu tür soruları ona sorarsın..
    iyi fikir...

Nesil
    2006
    Yer

Özür Dilerim ama lafim direk sana degildi.
    Yok yahu lafının bana olup olmaması fark etmez. Ben sadece bu sorunun cevabını daha önce yazmıştım gibisinden bir cümle kurdum

Nesil
    2006
    Yer
    Kayseri Takım:Kayseri

mehmet topuz gelmezzzzzzzzzzzzz kayseriyi burakmaz

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Futbolcu Gelmez Diye bir mantik yok
    Kisacasi Parayi Veren Düdügü Calar

Nesil
    2006
    Yer
    Sükrü Saracoglu Stadı

Yok yahu lafının bana olup olmaması fark etmez. Ben sadece bu sorunun cevabını daha önce yazmıştım gibisinden bir cümle kurdum
    Önceki mesajimdan dolayi özür dilerim

Nesil
    2006
    Yer
    # 5-5

Hala hayal kuruyorsunuz
    bi ara aynı gazete carlos - campell başlıklarıylada birilerine hayaller kurdurtmuştu anlatabildim mi

Nesil
    2005
    Yer
    ev

Quote Originally Posted by anakonda52 View Post
    Futbolcu Gelmez Diye bir mantik yok
    Kisacasi Parayi Veren Düdügü Calar
    çok doğru hele gurbetçiler için bu ihtimal daha gerçekçi

Sayfa 2 / 3 İlkİlk 123 SonSon

Mesaj Yetkileri