Arkadaşlar ben sezonun ortasına kadar geldim antalya maçından sonra oyundan çıkıp bu hatayı werio: A serious error was encounteered and the application will close. An error file has been genetated EBF/C:/Documents and Settings/Mesut/Desktop/Football Manager 2007
oyunu sildim olmadı application datadaki fm 2007 yi sildimolmadı belgelerimi sildim olmadı temptekileri silmeye çalıştım bazıları yazmaya karşı korumalı dedi silinmedi bazılarını başka program kullanıyo dedi silinmedi ben napcam 5 gündür bunla uğraşıom delircem artık
coskun1907 ben o başlığı bu konuyu okuduktan sonra açmıştım ama gene olmuo bi yardım etseniz çok iyi olcak
Beyler Ben Kurdum CDen Document And Settingse Girdim Oradan Owner a Girdim Ve Sports İnteractive Dosyasını Sildim Geri Dönüşüm Kutusundanda Sildim Bir De Bölge Ve Dil Seçeneklerinden İngilizce(A.B.D.) Ve Diller Bölümünden De İngilizce(Q)Yu Seçtim Oyuna Girdim Profil OLuşturdum Ve Şuan Oynuyorum.
Arkadaşlar isterseniz daha önceden yaptığım videoyla da yapabilirsiniz..
http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=25560
olmuyor her şeyi denedim oyunum gitti başlayamıyorumda ya yine olursa
Ben de araçlarda klasör seçenekleri die bişey yok yha....
tesekurler dosyayi sildikten sonra oyuna girebiliyorum...
ya abi banada yardım edermisiniz bu Application Data nerede arıyorum bulamıyorum ... yardım ederseniz sevinirim
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
ya abi bende sildim ama giremiyorum ...
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
arkadaşlar Application Data bende buldum ve sildim ama giremiyorum oyuna yardım ederseniz sevinirim lütfen
Silince Oldu Arkadaşlar Boşuna Kasmayın..
abi herseyi yaptim ama oyun aciliyor profil olusturamiyorum first name last name de kaliyor isim takim secemiyommm yardimmmmmmmmm ederseniz cok sevinirim
Application Datayi gizli dosyalar içerisinde de bulamıyorum.Onunla alakalı dosya çıkmıyor. yardım edin bıktım usandım 2006 dan...
Bir tane kullanıcı adım var. Gizli doyaları göster seçeneğinide işaretledim. Hatta sağlam olsun diye son seferde yeni bir kullanıcı adı açtım. Orada da bulamadım oyunu kurduğumda. Cidden çok kötü durum. 2006 dan sıkıldım. 2007 de oynayamıyorum. Diğer menager oyunlarıda tat vermiyor..
OYUNUN KURULMASIYLA ILGILI PROBLEMLER
ARKADASLAR BEN 2007 YI BI TURLU KURAMADIM BILGISAYARIMA.ILK BASTA CALISTIRMADAN DIL SECENEKLERINI AYARLAMAK GEREKIYOMUS AMA BEN AYARLAMADAN KURMAYA CALISTIM.VE SIMDI KURULMUYO.
Bilgisayarım->C:\(Yerel Disk)->Documents and Settings -> Oturum Açtığınız Kullanıcı Adı ->Application Data -> Sports Interactive
BURDA DOSYAM OLMASI GEREKIYOMUS AMA O DA YOK....
BI DE BEN DIL SECENEKLERINI AYARLARKEN BI YERDE WINDOWS CD SI KULLANIP KULLANMAMI SORDU BENDE KULLANDAMADIM ACADA ONDAN MI SORUN
BI COZUM YOLU SUNARSANIZ SEVINIRIM..
SIMDIDEN TESEKKURLER//
arkadaslar ben bu turkce yamayi indirdim ve daha sonra ne yapacaimi okuduklarimdan cikaramadim.bana sirasiyla anlatabilirmisiniz yapacaklarimi.
ben tekrar 2006ya döndüm![]()
Ya bende Application Data klasörü var ama icinde Football Manager klasörü yok. Daha öncedende silmedim. Oyuna girince grafikler gözükmüyor
"Array access out of bounds" hatasının ne olduğunu bilen var mı?
Vazgeçtim!!!
ya ark.lar okuyana kdr canim cikti hepsini ben su karara vardim bu kdr sey bizleri soguttu oyundan simdi herseyi tam yuklesem bile 1 sezon oyniycam abuk sabuk bir hata vercek burnumdan getircek fm 07 onun icin biz fm 06 ile devam edelim simdi fm 08 cikinca da onla oynariz fm 07 beni soguttu bu kdr seyden sonra
Arkadaşlar tüm mesayları okudum ve A serious hatasını düzelten 3-4 kişinin olduğunu gördüm bu kişilere sesleniyorum 7 yıldır oyun piyasasının içindeyim bir oyunu bu kadar çok isteyipte yapamadığımı hatırlamıyorum ve bu oyunu da kesinlikle oynayacağım lütfen bu sorunu halleden arkadaşlar buraya yazın gerçekten çok yardıma ihtiyacımız var yöneticilerden de bu konuyu iyi gözetmelerini istiyorum haydi bu hatayı hep birlikte çözelimmm...
aplication datadan sports interactive gir ordn fm 2007 onun içindeki catche dosyasını sil oyuna giriyo sorunsuz bi şekilde hemde türkçe klavyeyle ama sonra bu catche dosyası kendikendine yine çıkıo ortaya b.k warmış gibi genede giriyo oyuna girmeden önce siyah ekranda 30 saniye falan bekletio ondan sonra giriyo oyuna.
Arkadaşlar bende bulamadım ama yeni CD aldım onu yükledim şimdi hiçbir sorunum yok sizde deneyin...
Bunlari yapiyorum yine gozukmuyo sonra tekrar aynisini yapmaya calisinca yine isaretlenmemis oluyo bunun nedeni nedir
tüm bu sorunları yama 7.0.2 yi yükleyince geçer mi?