gerçekten ilk yıl döktürmüşsün anakonda daha ne diyeyim,başarı bu olsa gerek![]()
gerçekten ilk yıl döktürmüşsün anakonda daha ne diyeyim,başarı bu olsa gerek![]()
ah be kardeşim nolmuş orduporumuz gerçek hayattaki gibi olmuş
şincik napalım hmmmm
1-antrenmanları geliştirelim
2taktikleri geliştirelim(özellikle ilk patchden sonra)
3-ucuz yeteneklerin hepsini ortaya çıkaralım
ancak o zaman orduya süper ligi getirecez inşallah arkadaşım,
ama gayretlerin hakikaten çok güzel ve devam et bence.
teknik olarak edebileceğim tek tavsiye antrenmanı dikkatli yaptır ve yeni iyi koçlar almaya çalış
hadi kolay gele![]()
yıllarca küçük takımları çalıştırma deneyimime dayanarak; taktik olarak saha yayılışını narrow, passing'i short defensive line'ı da deep yapmanı ve 4 defans önüne 2 dmc koyarak kaleyi rakibe kesin şekilde kapamanı ve kontra peşinde koşmanı tavsiye ederim.
kardeşi ben orduluyum zahuzahzauhzamesudiye:P
[Iste Beyler ligin Ilk yarisi bitti
durum hıc ıc acıcı degıl:mardın 0-1 orduspor
orduspor 0-0 kocaelıspor
orduspor 3-1 konyaspor
antalyaspor 1-0 orduspor
samsunspor 2-1 orduspor
orduspor 1-1 kasımpasa
orduspor 4-1 tarsus ıdmanyurdu
(
beyler buda turkıye kupası turkıye kupasında daha ıyı oynuyom
Orduspor 0-0 sakaryaspor
Orduspor 3-1 konyaspor
sekerspor 2-1 orduspor
eger sonmacta trabzondan puan alırsam grubtan cıkarım mac kendı evımde
ama lıg ne yapcam galıba bu senede cıkmıcam oyuncu yok adam gıbı yaw
ne kadar transfer butcen var?
valla kardes transfer butcem az zaten fazla olsa biraz daha iyi oyuncu alirim
ılk yarı bıttıgı ıcın transfer calısmalarını surduruyom 88 k butcem var
allah yardımcın olsunişin zor
adam konusunda degısık adam bulacagınızı sanmam cunku butun takımları gezdım arastırdım adam gıbı adam yok
kac tane yabanci futblcun war?
oynuyrumda alt liglede yabanci olup olmadigini bilmiyorum o cok kotu yaf nie alinmiyorki cok sacma, gercekte de oylemi
FORZA ORDUSPOR gerisi yalaN!!!!
alla alla kardes futbolla hıcmı ılgılenmıyongercekte zaten yabancı alınmıyor.... alt lıglere bu yuzden oyundada alınmıyor
alınmaması cok ıyı bence yoksa fm 2006 ortalık karısıyordu herkez yabancı alıyordu
Ne sacması yaw sadece guluyorum sana
Neyse maclarımı oynamaya devam edımmaclar oynandıkca sonucları yayınlıcam zaten
burda sız yorumlarınızı yazın ben degerlendırırım zaten 2 veya 3 tane oyuncu buldum onlara teklıf yapcam
abi ben eskişehirsporu 1.lige çıkarttım birkaç takviye ile play-off
lardan çıktım süper lige
kimleri aldin kardes ya adam gibi adam yokki
yeni transferlerim
Ersin sahin
Ediz
turkiye kupasinda trabzona elendim dakika 29 iki oyuncum kirmizi gordu 9kisi oynadim maci ilk 0=0 bitti ama mactan 4=0 yenik ayrildim
ben fm 2006 da cem yanik i kocaeline aldim ve adam baya tutlmustu gol krali olmustu
Anakonda seni tebrik ediyorum...
Halen daha sürdürüyorsun...![]()
abi bence bu seneyide unut altyapindaki tum oyunculara sans ver belki seneye kadar gelisirler sende cikarsin...
beyler ligin bitmesine cok az kaldi valla deliricem bu senede superlige cikamiyom ters giden birseyler var ama anlamadim gitti
takimim cok kolay gol yiyor ya adam gibi bir taktikde oturtamadim iyisallah 3.senemde cıkcam ama once bu sene kume dusmemem lazım para yok klubte ama elımde ıyı oyuncular var....dedıgım gıbı sadece taktıgı oturtamadım
![]()
yönetimden ek bütce iste verirler belki.
galatasarayla oynarken 50bin dolar bütçem kalmıştı istedim 5milyon dolar artırdılar.
galatasarayın falan paf takımlarından oyuncu kirala. 1.ligde takımlarında fazla oynayamayan ve sözleşmesi bitecek olan adamları almaya çalış..
parent klub aldın mı hocam hiç...
başarılar kardeş...ben daha oyunu bulamadım bi bulsam kariyer anında gelecek ama
Beyler nihayet taktigimi oturttum takim iyi gitmeye basladi yakinda taktigimi sitedede yayinlicam bakarsiniz ozaman sizde denersiniziste son uc macta aldigim sonuclar
Ordu 4=1 Karsiyaka
Kocaelispor 1=1 ordu dakika 90 da yedim
Ordu 2=0 mardinspor