Mustafa Denizli'nin bir açıklaması :
Başarmadan gitmem
Vestel Manisaspor Teknik Direktörü Mustafa Denizli, hedeflerine yönelik çarpıcı açıklamalarda bulundu. Futbol hayatı boyunca hiç başarısız olmadığını belirten tecrübeli hoca, "Benim hayatımda kavga var.
Başarmadan gitmem. Başaramazsam Manisa'dan canlı değil, başka bir şekilde çıkarım" dedi. Denizli şöyle devam etti:
Hep ben istedim
"'Fenerbahçe'den kendi isteğimle ayrıldım. Gittiğim her kulüpte tesisleşmeye önem verdim. Kocaeli Stadı'nın proje değişikliği, Samandıra projesini, F.Bahçe Stadı'nın soyunma odaları benim isteğimle oldu. Buraya da tesisleşme için geldim. 3-4 hafta sonra şampiyonluğumuzu ilan edeceğiz. Çatlak sesler çıkmasın. Burada başaramazsam canlı değil başka bir şekilde çıkarım."
Önce tesis
"Vestel Manisa başka teknik direktörle de çalışabilirdi. Ama bugün olduğu gibi gündeme oturamazdı. Manisaspor 40 yıldır Süper Lig'e çıkamamış. Daha önce İzmir'de 5 Süper Lig takımı vardı. Şimdi şemsiye ters dönüyor. Manisa futbolun merkezi oluyor. Tarzanlar dediğimiz 400 taraftarımız var. Diğerleri seyirci. Manisalı ilgisiz. Benim farklı beklentim var."
Manisa Merkez olacak
Nisan sonunda Mesir şenliklerinin ardından sonra Vestel Manisaspor'un Süper Lig'e çıkma şenliklerini yapacağız. Ama stat işi için hala kazma vurulmadı. Belediye de askı sürecinde. Ama Manisa halkından hiçbir girişim yok. Herşeyi Vestel'e bırakmışlar ve sadece seyrediyorlar. Bu firma Manisa halkından manevi destek istiyor.Bunu esirgemeyin."