çok saolun bir numarasınız
Eline emeğine sağlık çok tşkr'ler...
Üyelerimizden birine küfür ettiği için forumlarımızdan süresiz olarak atılmıştır.
hem turksportal ın sunucusuna yük bindirmemesi hem de rapid ile daha hızlı indirilebileceği için rapide upload ettim dosyayı, dilerseniz burdan da indirebilirsiniz :
http://rapidshare.com/files/1696692/...r_kitspack.rar
Emeği gecen tüm arkadaslara tesekkür ediyorum.Gercekten bu paketler olmadan oyun tuzsuz yemek gibi oluyor![]()
Fenerbahçe Cumhuriyeti
ellerınıze saglık cok guzel gozukuyo sabırsızlanıyorum dedıklerınızın aynısını yaptım ama olmadı bı yardımcı olurmusunuz??
![]()
Sağolasın valla bir türlü download linkini bulamadım açılan sayfada..![]()
http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=25524
bu adreste nasıl dosya indireceğin yazıyor sanırım sana yardımı olacaktır
üye girişi yapılması lazım
çok teşekkürler...
arkadaşlar bu packi yükledim fenerbahçenin ve diğer çoğu takımın formaları oldu fakat roma ve bazı takımların forması hiç yokmuş gibi gözüküyo oyunda??
sağolasın bu güzel çalışma için![]()
teşekkürler Jesus_FB tekrar baktım da bazı takımların formaları sadece o takımın information kısmında gözükmüyor maçlarda gözüküyor,teşekkürler
cok saolasınız.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Allah razi olsun
söylenenlerin hepsini yaptım olmuyoooooo![]()
arkadaslar butun herseyi yapiorum yinede ouyo sorun nedir acaba yardim lutfeeen
arkadaşlar denilenleri eksiksiz yaparsanız mutlaka çalışır eğer çalışmıyorsa mutlaka bir yerde yanlış yapıyorsunuz demektir.
Kuşandık SARI-LACİYİ | Saracoğlu yokuşlarında | Siyah çoraplılardan doğan bu sevda | Büyüyor omuzlarımızda
Destanlar yazar tarihinde | Yarattığın değerlerinle | Onurumuzsun sen bizim KANARYA | 25 milyon Taraftarın omuz omuza
Zaptettiğimiz stadlara | Adını kazıyacağız | FENERBAHÇE söyleyecek son sözü | Haklıyız Kazanacağız
Efsane 100 yaşında | Taraftarıyla şanıyla | Dünya döndükçe sürecek, kalpleri hep titretecek, dillerden hiç düşmeyecek | FE-NER-BAH-ÇE
Bir gün girsek biz mezara | Gözümüz kalmaz arkada | Evladıma miras bu sevda
ben formarları aynen dediğiniz gibi kopyaladım yapıştırdım ama olmadı.acaba prefernces tan ayarlardan bişey yapılcakmı.çünkü application data nın içinde sporst interactiv de yok yani cache klasörüde yok ne yapmam gerekli???lütfen yardım edin..
Kuşandık SARI-LACİYİ | Saracoğlu yokuşlarında | Siyah çoraplılardan doğan bu sevda | Büyüyor omuzlarımızda
Destanlar yazar tarihinde | Yarattığın değerlerinle | Onurumuzsun sen bizim KANARYA | 25 milyon Taraftarın omuz omuza
Zaptettiğimiz stadlara | Adını kazıyacağız | FENERBAHÇE söyleyecek son sözü | Haklıyız Kazanacağız
Efsane 100 yaşında | Taraftarıyla şanıyla | Dünya döndükçe sürecek, kalpleri hep titretecek, dillerden hiç düşmeyecek | FE-NER-BAH-ÇE
ya sagolun ama fc bayern formaları bende çıkmıyo bi tek o çıkmıyo neden acaba ??? diğer bütün bundesliganın formaları cıkıyo ama fc bayern formaları cıkmıyo???
acaba bu patch fm o7 7.0.2 ve turkce fm v2. le beraber calisirmi)+
Arkadaslar bir yardim eder misiniz ben TSL Ve Lig A face pack indirmeye calisiyorum ama download yerine gelince forumdan uye girisi yaptigim halde link cikmiyor uye girisi yapmaniz gerekiyor diyor
Cok Tesekkurler/
Emeği geçen herkese teşekkürler..Yalnız Konyasporun 3. forması yanlış olmuş galiba..Sarı-kırmızı kayseri forması gibi bişey var..
arkadaşlar ben yapamadım, daha doğrusu olmadı bilemiyorumyükledim paketleri fakat sadece ispanya liginde değişiklikler oldu ama bazı takımların formaları da tamamen kayboldu, mesela Real Madrid! diğer liglerde de hiç bir değişiklik olmadı. Bu doc.&set.'deki dosyayı silip belitilen yerde bulunan dosyanın ismini değiştirmeme de bilgisayar izin vermedi. uyarı ve hata verdi, isim değişikliği yapmadı... yardım lütfen
teşekkürler...
"..." kısma kendi bilgisayarımızın ismini yazmayacakmıyız? şu an bendeki konum şöyle "C:\Documents and Settings\MustafaCelen\Application Data\Sports Interactive\Football Manager 2007" ama benim bilgisayarımın ismi "mCELEN"
bu durumda bu dosyanın isminin değişmesi gerekmiyor mu? yoksa çok mu zırvaladım![]()