doğru haber olabilir ama bu oyuncuları almak için para birazda aceleci olmak lazım yoksa elden kaçarlar ayrıca gs nin bu operasyona ihtiyacı olduğunu düşünüyorum
doğru haber olabilir ama bu oyuncuları almak için para birazda aceleci olmak lazım yoksa elden kaçarlar ayrıca gs nin bu operasyona ihtiyacı olduğunu düşünüyorum
So what?
Saike
Evet, çok iyi (!) habercidir kendisi, "Emena Galatasaray'da" diye haber yapmıştı, kesin geliyor, ön libero olarak demişti, ama gördük ki Inamoto geldi. Hatta Emena'nın videolarını yayınladılar, Song önerdi dediler, Kamerunlu yarın İstanbul'da dedilerSüleyman Rodop'a inanmıyorum, yalan haber yapıyor.
Haber doğru boşuna itiraz etmeyin. Ancak önemli olan haberin doğruluğu değil yönetimin yapacağı hamlelerdir. Özhan Canaydın şimdiden "çok para ederler" laflarına başlamış duyduğum kadarıyla. Adnan Polat'ın bu işe el atıp transferleri bizzat yürütmesi gündemde. Eğer bu gerçekleşirse transferlerin olumlu sonuçlanması daha muhtemel. Ancak yine son söz Canaydın'dan çıkacağı için tablo biraz pusarık gibi...
bu sene sampiyon olamazsak canaydin 2007deki secimlerde oy dahi alamaz.ayrica mutlaka mükemmel bir transfer yapmaliyiz