Sayfa 2 / 5 İlkİlk 1234 ... SonSon
31 ile 60 arası toplam 130 sonuç

Konu: TSL 06/07 12. hafta | Ç.Rizespor - Galatasaray , 5 Kasım 2006, 16:00

mac 90 dakika,bunu sakin unutma diye bir söz vardir,ben de 90 dakika bekleyecem mac bittiginde skor ayni olursa GERETS ISTIFA SLOGANINA BASLAYACA;

mac 90 dakika,bunu sakin unutma diye bir söz vardir,ben de 90 dakika bekleyecem mac bittiginde skor ayni olursa GERETS ISTIFA SLOGANINA BASLAYACAM

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

uf ya yine golü yedik 1-0 defans ve mondragon çok aksıyo ya mondragon yaşlandı artık eskisi gibi refleksleri iyi deil defans da açık verince gol yemediğimiz maç çok az oluo yeter artık bu duruma bir çare bulması lazım geretsin

Quote Originally Posted by büyükpivot View Post
    uf ya yine golü yedik 1-0 defans ve mondragon çok aksıyo ya mondragon yaşlandı artık eskisi gibi refleksleri iyi deil defans da açık verince gol yemediğimiz maç çok az oluo yeter artık bu duruma bir çare bulması lazım geretsin
    kaleye martinezi almaliyiz bence su an türkiyenin en iyi kalecisi,tomasi,inamotoyu,cihani derhal yollamaliyiz.suna bak ya carrusca oynamiyor off gerets offffff

Nesil
    2006
    Yer
    Kayseri Takım:Kayseri

rizeyide yenemiyo

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

alla ne oluyor yaaaa 2=0 yeniliyoz bir macida ilk defa izlemiyom

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

yani yuh 2 oldu ya

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

bu gidişle tarihi fark olacak ya

Rize takımı kaleye 2 kere geldi, biri kontra atak olmak üzere 2.side gol oldu. Galatasaray 1.golden sonra 100 bin tane atak yaptı hiç birini atamadı ama Rize takımı geldi attı.

Galatasaray çok iyi oynuyor ama bizim süper defans ve süper 2 ön liberomuz yüzünden gol yiyorlar.

İnamoto oyun kurmak için topu Tomas'a veriyor, kendisi defans oyuncusu ya.. Hakan bomboş kaleye gene kaçırdı, atsa şu kontra golünü yemeyeceğiz..

Saha çok kötü ama Galatasaray bu maçı kesin alır.

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Valla oynayan galatasaray bir top da direkten dondu acilen necati girmesi lazim

Gerets iSTIFA
    yönetim istifa
    taraftarlar gitmeyin maclara
    yönetimin akli sonra gelir basina.

ulan bu galatasaray insana siir bile yazdiriyor.ISTIFA GERETSSSSS ULA NEREDE OTURUYON SEN,BELCIKADAKI EVINE BOMBA KOYACAM

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Quote Originally Posted by arda_ultraslan View Post
    Gerets iSTIFA
    yönetim istifa
    taraftarlar gitmeyin maclara
    yönetimin akli sonra gelir basina.

ulan bu galatasaray insana siir bile yazdiriyor.ISTIFA GERETSSSSS ULA NEREDE OTURUYON SEN,BELCIKADAKI EVINE BOMBA KOYACAM
    kardes hemen karamsarliga kapilma

yaw bir gol daha kacirdik gercekten guzel oynuyoz

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

abi bu kadar da olmaz ya puan kaybı yapmak için özel çaba sarfediolar sanki
    bu arada necati napsın bu maçta carrusca lazım bize

Yönetim istifa kısmına katılıyorum ama geri kalanları kalırsa sevinirim.

%100 golleri kaçırmayan İlic bomboş kaleye atamadı, demekki bugün şanssızsız..

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Kesinlikle necatinin girmesi lazim ne carusca si allah askina yaw............. cunku hasan ve arda iyi oynuyor

Quote Originally Posted by anakonda52 View Post
    kardes hemen karamsarliga kapilma

yaw bir gol daha kacirdik gercekten guzel oynuyoz
    arkadasim ben sanki istemiyommu galatasaray yensin,ama bu defansla,bu geretsle nasil yenecez,hemde mac 2-0,deplasmandayiz ve camur sahada oynuyoz.trömso macini düsün,camur sahada bizim takim cok kötüü

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

gs çevirir bence
    So what?
    Saike

suna bak frikik oluyo,topun basina hasan geciyo,b.k gibi orta aciyo.bize bir frikikci lazim

Nesil
    2006
    Yer
    Pizzacı

Daha ilk yarı bitmeden yeniliyoruz yaa hemde rizeye hemde 2-0 olacak sey deil yaa

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

iliç 2-1 yaptı

Deminden beri okuyorum yazdıklarınızı, kendi kendime bekledim, şimdi baktım golü attık.
    Demekki ne diyoruz? Maç 90 dakika..

Gerets'in kafası 30.dakikadan sonra akıllanıyor, Necati girdi, bu maçı alırız.. (Yine diyorum, yine diyorum..)

allahhhh beeeee goooooooollll kocumsun be ilicccc,gerets sonunda akillandi,aldi necoyu oyuna gol geldi.oh bee insallah maci kazaniriz

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

necati benim gözümde sempatizisini kaybetti kabze yokmu yazık ona necatiden çok daha güzel oynuo bu çocuğu kaybetmek üzereyiz

Nesil
    2006
    Yer
    Pizzacı

necati benim gözümde sempatizisini kaybetti kabze yokmu yazık ona necatiden çok daha güzel oynuo bu çocuğu kaybetmek üzereyiz
    Evet hatırlarsanız ben Kabze ile ilgili bir konu acmıstım

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

demiştim gs çevirecek diye
    So what?
    Saike

Maçın ilk yarısı bitti, eğer defansımız ve ön liberolarımız biraz görevlerini yapsalardı bu maçı 3-0 önde kapatırdık. Önemli değil, ikinci yarıda bu maçı 3-2 veya 4-2 alacağımıza inanıyorum.

Gerets'den bu saatten sonra teknik direktörlük adına sadece oyunu biraz okuduysa, kanatlara, duran toplara ve uzaktan şutlara daha fazla ağırlık vermesini istiyorum. Attığımız ve kaçırdığımız 2 tane net posizyonlardan biri, uzaktan şut ile diğeri ise yapılan kanat ortalarıdır.

En başından beri Gerets kendi sahamızda ve deplasmanda, Türkiye şartları içinde 2 forvet oynamak zorunda olduğunu yavaş yavaş anlıyor. Ayrıca zamanında Saidou'nun hakkını yedik, şimdi onu mumla arıyoruz, Saidou bugün Galatasaray forması giymiş olsaydı bu 2 golüde yemezdik.

Neyse geçmişi unutalım, geleceğe bakalım, bu maçı çok ama çok rahat kazanırız / kazanmamız lazım..!

Nesil
    2006
    Yer
    Pizzacı

Quote Originally Posted by ermoon View Post
    Maçın ilk yarısı bitti, eğer defansımız ve ön liberolarımız biraz görevlerini yapsalardı bu maçı 3-0 önde kapatırdık. Önemli değil, ikinci yarıda bu maçı 3-2 veya 4-2 alacağımıza inanıyorum.

Gerets'den bu saatten sonra teknik direktörlük adına sadece oyunu biraz okuduysa, kanatlara, duran toplara ve uzaktan şutlara daha fazla ağırlık vermesini istiyorum. Attığımız ve kaçırdığımız 2 tane net posizyonlardan biri, uzaktan şut ile diğeri ise yapılan kanat ortalarıdır.

En başından beri Gerets kendi sahamızda ve deplasmanda, Türkiye şartları içinde 2 forvet oynamak zorunda olduğunu yavaş yavaş anlıyor. Ayrıca zamanında Saidou'nun hakkını yedik, şimdi onu mumla arıyoruz, Saidou bugün Galatasaray forması giymiş olsaydı bu 2 golüde yemezdik.

Neyse geçmişi unutalım, geleceğe bakalım, bu maçı çok ama çok rahat kazanırız / kazanmamız lazım..!
    İnş. kazanacagız

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

çok rahat kazanamayız eray abi abartma yav kazanabilirsek bu bizi mutlu eder

Nesil
    2006
    Yer
    Pizzacı

Ağır zemine rağmen iyi mücadele ediyoruz

çok rahat kazanamayız eray abi abartma yav kazanabilirsek bu bizi mutlu eder
    Niye? Rize takımının 2 tane atağı var onlarda gol oldu, Galatasaray maçın başından beri adamların kale çizgilerinin önünde top oynuyor. Zorlanmadığımıza göre rahat oynuyoruz demektir.

Sayfa 2 / 5 İlkİlk 1234 ... SonSon

Mesaj Yetkileri