Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12
31 ile 36 arası toplam 36 sonuç

Konu: Sivasspor-Fenerbahçe--- Fortis Türkiye Kupası

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by comandante View Post

serkancım bence imzana deividin de gollerini ekle=)
    Egemen yazmış benim eklememe gerek yok.

Beni asıl düşündüren sağlam bir Kezman daima ilk 11'de olmalıdır. Ama Deivid de son zamanlarda goller atmaya başladı ayrıca oyun içinde de mücadele ediyor. Zico yine 2'sini de oynatmaya kalkar ve Alex de olursa o ilk dönemki hale dönebiliriz. Alex olmadan Deivid-Kezman oynasın desem o hiç olmaz takım Alex üzerine kuruluyor zaten. Burada Zico'nun tercihini merak ediyorum, umarım en doğru, yararlı olanı bulur ve uygular...
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    Göçebe

fenerbahçem süper bu yıl 2 kupayı garanti uefada da en az yarı final bekliyorum ben
    Hani, kurşun sıksan geçmez geceden,
    Anlatamam, nasıl ıssız, nasıl karanlık... Ve zehir - zıkkım cıgaram.

Güzel futbol bu maçta da devam etti. İki tane farklı 11 var şu an Zico'nun elinde, birisi as, diğeri yedek olmak üzere... Kadronun geniş ve zengin olmasının avantajlarını bu haftalarda görüyoruz. Ligde yenemediğimiz Sivasspor'a yedek kadromuzla 4 tane atmamız iyi oldu.

Deivid de attıkça atıyor, atamadığı haftaların acısını çıkarıyor Nazar değmesin

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Deivid her maç gol atar oldu amman nazar değmesin

Bence önümüzdeki Denizlispor maçında Kezman'ı oynatmalı. Değişmeli oynatabilir, ikisi de kaliteli futbolcular. Kezman'ın Denizlispor maçındaki performansına bağlı olarak da Beşiktaş maçında oynayacak olan forvet oyuncusu belli olur.

Derbilerde kesinlikle Kezman oynamalıdır, zira büyük maçların adamı kendisi. Deivid biraz daha hantal Kezman'a göre, Kezman ise yırtıcı, derbilerde defansların dengesini bozar.

Forma sırası Kezman'a geldi bence, artık o oynamalı 2-3 maç, sonra yine Deivid oynar. Deivid sonradan girebilir Kezman'ın performansına bağlı olarak veya Deivid ilk 11 oynarsa Kezman sonradan girebilir Deivid'in performasına bağlı olarak. Seçim zor, Zico işini bilir bence

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

dogru bir yorum bu denizli macian gidecem sevgilerle

Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12

Mesaj Yetkileri