ne yazdığını anlamadım
ne yazdığını anlamadım
çok yazı var iyi demekki çok sey deisecek
tr ligindeki pozisyon hataları en önemlisi bence ama onla uğraşcaklarını zannetmiorum ben
Sizce sakatliklar duzelirmi?
si games, resmi patchin bu ay içinde yayınlanacağını duyurdu!
merakla bekliyoruz görelim.zaten ben bi taktik oturtamadım cok zor gelio bu fm2007 bana...
Beyler patch bu ayın sonlarına doğru çıkıcak tahminim.Yazıdan aklımda kalan yerleri söyleyim.
Kart ve sakatlık hataları düzeltilcekmiş, maç motorundaki hatalar düzeltilcekmiş, ses hataları düzeltilcekmiş, çoğu ligde finansal düzeltilmeler yapılcakmış, logo ve resimler eklencekmiş türkiye haric.Yani anlıycağınız çoğu hataı düzeltiyo.
Ama unicode ve db sorunlarında bi değşiklik beklemeyin pek en azından şu an için gözüken öyle(uk'nin dbsinde değişiklik oclakmış herzamnki gibi
Yani anlıycağınız türkiye dbsi için kendi kendimize bişiler yapabilirsek yaparız gibi gözüküyor.Unicode sorununa gelirsek şu an düzeltilcek sorunlar listesinde olmasa da belki düzeltilebilir diyorum.Ama Türkiye Ligi kesinlikle umutsuz vaka.
resmi patch ile türkçe yama aynı gün bi çıkıyomuş of of of![]()
oyunda ne çok hata varmış ki,bu kadar çok şeyi düzeltiyolar,listeye baktım,destan gibi alt alta sıralanıyo yazılar![]()
![]()
kart,sakatlık ve motor hatalarının düzeltilecek olmasına sevindim
arkadaşlar bu patch kayıtlı oyunlarla uyumlu olacak mı?
Evet kayıtlı oyunlarda çalışacak. Ama şiddetle tavsiyem yeni bir oyun açmanız.