forvetin composure da dikkat edin o da onemli ve defansif adamin da concentration un yuksek olmasi lazim! 10 dan dusuk composuru lu forvet almam hatta finishing ve dribbling i 20 olsa bile![]()
forvetin composure da dikkat edin o da onemli ve defansif adamin da concentration un yuksek olmasi lazim! 10 dan dusuk composuru lu forvet almam hatta finishing ve dribbling i 20 olsa bile![]()
saol hakkaten güzel olmuş ellerine sağlık
babacan eyvallah....şimdi ne aradığımı daha iyi düşünücem...
dmcnin ne oldugunu bilmeyenler bu oyunu oynuyor
sen doğar doğmaz DMC'nin ne demek olduğunumu öğrendin?
oynaya oynaya öğrenecekler ne var bunda?Ayrıca bilmemek ayıp değil,öğrenmemek ayıp demiş atalar.Bu sitenin amacıda oyun hakkında yardımlaşmak olduğuna göre artık senin sözünün içi boş bir söz olduğu sanırım anlaşıldı.
bu özellikleri iyi olan oyuncu iyi oyuncumu oluyor yani?
ben bek oyuncusu alirken crossing dribbling ve pace e daha cok onm veriyorum yani bence ole olmali cunku ben defansi 2 dc ve dm ile apiyorum benim bekler sadece takim ataktayken savunma yapiyo genelde atakta ama
benim fikrimde bu dr-dl oyuncularinda dribbling ve crossing benm icin 1.sirada tackling i hic onemsemem 10 civari olsun oke dir
ben bek oyuncusu alirken crossing dribbling ve pace e daha cok onm veriyorum yani bence ole olmali cunku ben defansi 2 dc ve dm ile yapiyorum benim bekler sadece takim ataktayken savunma yapiyo genelde atakta ama
benim fikrimde bu dr-dl oyuncularinda dribbling ve crossing benm icin 1.sirada tackling i hic onemsemem 10 civari olsun oke dir
ama oynadığın takım çok kaliteli oyunculardan kuruluysa geçerli bu.yoksa zayıf bir takımda bu özellikteki kanat oyuncularından pek verim alamazsın.
su ana kadar hep ayni taktigi kullandim fm 05 fm 06 fm 07 hepsinde mumkun oldukca ayni ozellikteki bek oyuncularini aldim gerekse altay gerekse fenerbahce schalke munih milan inter goztepe karsiyaka yani cogunda kullandim ve hepsinde verim aldim bilmiyorum yani belki sansimdandair
ama tabi forvetlerinde ii olmasi sartyoksa adam orta acsa ne acmasa ne
![]()
bence senin şansından kaynaklanıyor bu olay
özellikle zayıf bir takımda hücuma dayalı bir futbol oynayamayacaksın.dolayısıyla burada defans ve kanat oyuncularının markaj özellikleri daha bir önem kazanacak.Orta şansını pek bulmayacaklar.o yüzden dedim bende.
ben bunlara bakmam adamın son yıldaki formuna bakarım 7.50 den yukarı ise bu adamı alırım , 7.49 olsun almam bu defanslar içindi , ortasaha içinde asistlerine bakarım oynadıgın maçların yarısı kadar golde payı (golde gecerli) varsa bu adamı alırım , simdi adam 20 maç yapmıs 8 asist 1 gol atmıs almam illa toplamları oynadı maçın yarısı kadar olcak golde payı , forvetler için Ben Genellikle Forvetindeki Genç Öbürküsü İse ünlü biriisini alırım gençin ortalama puanına bakarım ortalama puanı 7.60dan yukarı olması lazım degilse almam ünlü dediğim ise oynadıgı maç 20 ise 19 gol atmıs olcak bu kriterlere uyanı alırım
sen almayabilirsin alanlar var![]()
Arkadaşlar ben Tottenham'a bir DC almak istiyorum oyuncuyu alırken hangi özelliklere dikkat etmeliyim.Benim dikkat ettiğim özellikler sırasıyla şöyle
1)Pace
2)Tackling,Marking,Heading
3)Jumping,Balance
4)Posizyon alma
sizce iyi bir defans oyuncusu nasıl olmalı başka hangi özelliklerine dikkat etmeliyim sizde kendinize göre sıralarmısınız.
finishingi en az 12, dribblingi 10, crossing 13, flair 18, corner 14 olmali
konuyu yanlis yere acmissin senin sorunun ceavbi burda
http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=26430
Bu bilgileri öğrendiğim iyi oldu.Emeğin için çok sağol kardeş.
teknik ve uzunşut en önemlileri
oyunda bekleme esnasindaki ekranda defans oyunculari icin yuksek concentrationin onemli oldugu belirtiliyordu. oyun yapımcıları diyorsa vardır bi hikmet![]()
güzel bir çalışma teşekkür ederim ömer abi
So what?
Saike
bunlara gore oyuncu alcam bakalım ne olcak