Mehmet Topuz ==> GS
adam milli takımın vazgeçilmezi oluyor belli bir süre sonra.
Mehmet Topuz ==> GS
adam milli takımın vazgeçilmezi oluyor belli bir süre sonra.
walla sen ii paraya almıssın ben deli gibi para biriktiriodum iyi bir forvet için filtre yaptım ve istediğim özelliklere göre adam aradım Jo cıktı.. onu alabilmek için 3 futbolcumu daha satıpp 18 milyon $ verdim ... Hee değdimi kesinlikle değdi avrupada listeye ekleyemedim ama sadece türkiye kupa ve ligde 42 gol attı süper bir performanstı carruscayı da asist kralı yaptıhakan ve necati carruscanın milimetrik paslarını hep auta atarak adamıda köreltiolardı.. nesee Jo yuu kesin alın arkadaslar
beşiktaşla oynarken bütün forvetlerimi gönderip gidip cesar delgadoyu aldım adam beni büyüledi neredeyse her maç gol atıyor değeri katlanıyordu. ikinci aldığım adamsa celticden nakamura duran top kullanan orta sahanın her yerinde oynayabilen bir adama ihtiyacım vardı tam nokta transfer oldu nerdeyse adam orta sahanın her yerinde oynayabiliyor sağ sol orta ayrıca hemen hemen her frikiği gol oluyor
Yohan Gourcuff ve Wesey Sneijder
kevin larsen-AML-600K€ muhteşem bi adam hiç pişman olmadım
sol kanat arayanlar mutlaka alsın
evet tabi biri almadıysa
renato augusto
marcelo
nicolas millan
atlas takimindan guardado aml oynuyo hemen alin cocuk 18 yada 19 yasinda bjk ye aldim 14 gol 21 asisit yapti
fabio grossa sol açıkta bir dehşet her maçında 10 la oynuyo asist kralı firikikleri affetmez herkeze tavsiye edrim ve son olarak brazilyalı arthur daha 18 yaşında ama tekniğiyle oyuncaya bakarsak durulmiyacak bişi bu iki oyuncuyu da iyiki almısım durun durun daha bitmedien son olarak ta ispanyanın sağ beki jo**uin adeta çalım makinesi bu 3 adamı aldıktan sonra bence takım durulamaz
![]()
hepsi muthiş
bende alexi satıp selçuk inanı aldım fb ye halada memnunum.
freddy adu
nikolay mihaylov GK dir kendisi ama ben kayseri de iken beni Turkiye 2.si yaparak sampiyonlar ligine tasidi diebilirim her macta oldurucu vuruslari kurtararak macin adami oldu tek sezonda 15 Man Of The Man oldu adam simdi ise chelsea istiyor hemde Petr Cech i yerine sunuyor bana![]()
mokoena vilakazi aldıktan sonra kiraya verdim büyük takımlar kaptı fiyatları da 500k dan 5 mio ciwarına çıktı
Pazzini yi 2. sezon basinda fiorentina küme düsünce almistim ama kazik girdi 13 milyon €
herneyse adami aldigimda sakatti 2-3 ay gecti hic umudum yoktu simdi bazi maclarda oynatiyorum kupada felan ilk onbirde oynuyor 2006 daki kadar iyi olmasada yine iyi sayilir kupada 8.00 ligde 6.50 puanla oynuyor
ve iyiki almisim diyorum cünkü sezon sonunda Kezman i satmak istiyorum hala cok iyi fakat yasi lerledi onu satip forveti pazzini ile doldurmayi düsünüyorum
gÖkhan Ünal,ugur Ucar
cavenaghiyi aldım cok da memnunum
milli takıma da cıktı banko oynuor
espen ruud 22 yaşında
250 bin dolar
mevki : D RL
DM
MRC
hitzlsperger ve misimovic bir de yıldırıay bir de gökhan ünal+mehmet topuz (çok mu oldu be)
Chelsea'ye lucio'yu aldım bencede iyi yaptım![]()
nıkolay mıhaylov Kayseri de oynarken Şampiyonluğun eşiğinden döndüm ve 2. oldum hepsi de bu kaleci sayesinde hemde ilk sezonumdu ve bu kaleci (nikolay mihaylov) daha 17 yaşındaydı.
Marcelo,sherman Cardenas,sİlva (valencİadakİ MÜkemmel)
tim cahill valencialı VİCENTE hayatımın futbolcuları
Borriello ve mokoena
Kes'nl'kle Marcelo!!!
7 Milyon Euro'ya Fluminense'den Fenerbahçe'ye aldım ve DL olarak oynattım (ok ilerde).
İlk sezon ortalamaları: (2006 - 2007)
48 maçta 6 gol, 21 asist, 6 MoM, 7.83 ortalamayla oynadı.
Avrupa'da en iyi 2.oyuncu ve Avrupa rüya takımına seçildi.
Bendede Fernando Cavenaghi!!
14M ye aldım ve süper oynuyor.Çok gol kaçırıyor ama aynı şekilde çok gol atıyor![]()
mokoena derim