freddy adu
freddy adu
nikolay mihaylov GK dir kendisi ama ben kayseri de iken beni Turkiye 2.si yaparak sampiyonlar ligine tasidi diebilirim her macta oldurucu vuruslari kurtararak macin adami oldu tek sezonda 15 Man Of The Man oldu adam simdi ise chelsea istiyor hemde Petr Cech i yerine sunuyor bana![]()
mokoena vilakazi aldıktan sonra kiraya verdim büyük takımlar kaptı fiyatları da 500k dan 5 mio ciwarına çıktı
Pazzini yi 2. sezon basinda fiorentina küme düsünce almistim ama kazik girdi 13 milyon €
herneyse adami aldigimda sakatti 2-3 ay gecti hic umudum yoktu simdi bazi maclarda oynatiyorum kupada felan ilk onbirde oynuyor 2006 daki kadar iyi olmasada yine iyi sayilir kupada 8.00 ligde 6.50 puanla oynuyor
ve iyiki almisim diyorum cünkü sezon sonunda Kezman i satmak istiyorum hala cok iyi fakat yasi lerledi onu satip forveti pazzini ile doldurmayi düsünüyorum
gÖkhan Ünal,ugur Ucar
cavenaghiyi aldım cok da memnunum
milli takıma da cıktı banko oynuor
Abi gyan asamoah gs ye udineseden aldım 20 milyon dolar para verdim ama değdi adam hem suratli hem bitirici hem kuvvetli herşey var Powerfull şimdiye kadar 12 maçta oynattım 19 gol 12 asist, 8.84 averajı var kesinlikle tavsiye ederim verdiğiniz paraya değiyor.
espen ruud 22 yaşında
250 bin dolar
mevki : D RL
DM
MRC
hitzlsperger ve misimovic bir de yıldırıay bir de gökhan ünal+mehmet topuz (çok mu oldu be)
Chelsea'ye lucio'yu aldım bencede iyi yaptım![]()
nıkolay mıhaylov Kayseri de oynarken Şampiyonluğun eşiğinden döndüm ve 2. oldum hepsi de bu kaleci sayesinde hemde ilk sezonumdu ve bu kaleci (nikolay mihaylov) daha 17 yaşındaydı.
Marcelo,sherman Cardenas,sİlva (valencİadakİ MÜkemmel)
tim cahill valencialı VİCENTE hayatımın futbolcuları
Borriello ve mokoena
Kes'nl'kle Marcelo!!!
7 Milyon Euro'ya Fluminense'den Fenerbahçe'ye aldım ve DL olarak oynattım (ok ilerde).
İlk sezon ortalamaları: (2006 - 2007)
48 maçta 6 gol, 21 asist, 6 MoM, 7.83 ortalamayla oynadı.
Avrupa'da en iyi 2.oyuncu ve Avrupa rüya takımına seçildi.
Bendede Fernando Cavenaghi!!
14M ye aldım ve süper oynuyor.Çok gol kaçırıyor ama aynı şekilde çok gol atıyor![]()
mokoena derim
gökhan ünal fbye aldım her maç gol atıyor ama ne yazıkki 4ay sakatlandı yerini dolduramıyom
hamit ve adu yan yana ii oynuolar
cesar delgado nun üstüne adam tanımam...
ben hiç cesar delgadoyu almadım ilk ilşim onu alıcam![]()
al delgado yu kaçırma bir de jo yu aldım ondan da çok memnunum 7 maçta 7 golü var
çağatay tekin
Eduardo Ratinho Defansın sağında oynuo süper bi adam 7M$ verdim ama degdi bide Gökhan Ünal diorum ilk sezon 23 maçta 15 gol ikinci Sezon 34 maçta 24 gol şu an manchester united istio pazarlık aşamasındaım![]()
arkadaslar hepinize tesekkurler cok guzel bilgiler verilmis de birde yazdiginiz adamlarin mevkilerini yazarsaniz super olur...
evet arkadaslar dogru sölüyor mevkiileride yazınız
matheiu bodmer
cristiano ronaldo yu man.utd den aldım 26 mn ye
3 yıl sonra teklif geldi 56 mn ama o giderse takım gider die satmadım