sende çok erken eleştirmişsin![]()
Adriano (Inter, Brazil)
Cristiano Ronaldo (Man Utd, Portugal)
Steven Gerrard (Liverpool, England)
Kaka (Milan, Brazil)
Frank Lampard (Chelsea, England)
Roberto Carlos (Real Madrid, Brazil)
Ronaldinho (Barcelona, Brazil)
Ronaldo (Real Madrid, Brazil)
Andrei Shevchenko (Milan, Ukraine)
Ruud van Nistelrooy (Man Utd, Holland)
sende çok erken eleştirmişsin![]()
Mustafa BudakTurksportal
"Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır.Bugün yarına dünle beslenerek yol alır"Bertolt Brecht
"Beşerin taptığı bir kendisinin heykelidir"
bence gerrard
adam dünyanın en büyük kupasını takımına kazandırdı tek başına![]()
Ayıklama yapmana sevindim vieri sonuçta zaten lampard gerard ronaldinho arasında geçicek yarış.Bu arada benim oyum ronaldinho ya oldu![]()
lampard gollerine devam ediyor bu haftada 1i penaltıdan 2 gol attı
Ronaldinho tartışmasız dünyanın en büyük yeteneği ama bu seneki ödülü takımını şampiyonluğa taşıdığı için Lampard alır diye düşünüyorum ve ben de oyumu Lampard'a veriyorum.
hey lampart senin gibi topa güzel vuran : senin gibi fiziği iyi olan oyuncu yok .Originally Posted by e_mali
Bence geçen yılki performansıyla Ronalhinho tek favori......
gerard bir numara. takımı için herşeyi yapıyor....
EN klas OYUNCU neceRONALDİNHO
oyum da ona....
Bu orta saha 3 top yapamaz, aynı Inter orta sahası :Originally Posted by emirduman
2 önlibero , 2 oyun kurucu![]()
Seçimim: Ronaldinho
Dip not: Niye Henry katılmaz bu kadroya.MVP seçmiyoruz, doğal olarak takıma olan katkısı değil kişisel gelişimi ve formu ile ilgili bir yarışma bu..
TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
Ronaldinho
Tabii ki RONALDİNHO![]()
![]()
![]()
en iyisi bence ronoldinho çünkü adamda yetenek var o bilekler bence kimsede yok
ama kakada iyi neyse hepsi iyiya bu roberto carlos hala niye burada adamın ahı gitmiş vahı kalmış .bence buraya yazılması cok saçma
bence OSMAN KALKAN![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ronaldinho
Ronaldinho kesinlikle...Harika bir performans sergiledi sezon boyunca...Ligi aldırdı takımına...Şampiyonlar Ligindede Chelsea maçında hakem yaktı onları...Oda olması bence onuda alırlardı...Şu an mesela Etoo çok iyi yerlere geldi piyasada...Onuda bu yerlere çıkaran adam kesinlikle Ronaldinho...
Banko RONALDİNHO...
O'nu izleyebilecek bir zaman diliminde yaşamak bile ne güzel...
Futbolun bir zeka ürünü olduğunu isbatlayan ender futbolculardan biri. Bana göre günümüzdeki lokomotifi...
İyi ki varsın Ronaldinho ve iyi ki böylesin...
Sitesi için:
http://ronaldinho10.com/
Birbirinden güzel fotoları için:
http://images.google.com.tr/images?q...=ii&oi=imagest
sizce oyumu kime wermiş olabilirim?![]()
Ben Lampard ile Kaka arasında kaldım ama Kaka'ya verdim yine de.
tartışmasız Ronaldinho...![]()
biz buraya tartışalım diye geliyoz o tartışmasız ronaldinho diyo
![]()
ronaldinho tabiki![]()
bence robinho peki o nerde![]()
![]()
listede yaklaşık 30 futbolcu vardı ve oylamadan belli bir süre sonra oy almayan oyuncuları temizledik
Mustafa BudakTurksportal
"Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır.Bugün yarına dünle beslenerek yol alır"Bertolt Brecht
tüh be nese o zmn en ii adrianoOriginally Posted by Vieri
![]()
![]()
![]()
abi bence gerard takımınışampiyonlar liginde finale taşıdı final taşımak la kalmadı tamam maçı ve kupayı milan aldı dendiğinde o sahneye çıkarak takını sırtlayan oyuncu oldu. ve kupayı liverpool a kazamdırmayı bildi benim favorim steven gerard tabiki adaylar arasında seçim yapmak zor hepsi birbirinden güzel oyuncular örneğin kaka c. ronaldo sheva adriano ama herşeye rağmen gerard![]()
saol dostumOriginally Posted by efsane16
![]()
tabikide Ronaldinho adam futbol cambazı
Ronaldinho