Sayfa 2 / 3 İlkİlk 123 SonSon
31 ile 60 arası toplam 72 sonuç

Konu: Türkçe FM 2006 Hakkında Açıklama

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

ya şunu net bir şekilde belirtin 2006 ya kadar ya da daha uzun bir süreye kadar fm2006 türkçe olmayacak mı_?_ biri bunu net bir şekilde açıklarsa sevinirim daha 15 yaşındayım ve ingilizce seviyem o kadar iyi değil oyunun fanatiği olmama rağmen ingilizcesinde aldığım zevk %40 falan yani sigamesin yaptığı bir nevi pazarını korumak gibi birşey ama bunun fm severlerin oyuna olan ilgisini azaltabileceğini hiç düşünmüyor... yanlış strateji oyunun türkiye gibi bi ülkede resmen korsana itilmesini sağlıyor.Şunu da belirtiyim sigamesin sürümden kazanma die birşeyden haberi yok herhalde... ingilterden daha pahalı satıyor oyunu türkiyede sonuç olarak adamlar sadece ceplerini düşünüyor yaptıkları çalışmanın saygı görmesini değil
    dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !

Nesil
    2001
    Yer
    Istanbul

ya şunu net bir şekilde belirtin 2006 ya kadar ya da daha uzun bir süreye kadar fm2006 türkçe olmayacak mı?
    Biz çalışmamızı yaparız sonra firmadan onay çıktığı taktirde korsan satıcıların satmasını önleyecek bir biçimde oyunu hazırlayıp sunabiliriz. Herşey Sigames ten gelecek izne bağlı.
    Mustafa Budak
    Turksportal

"Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır.
    Bugün yarına dünle beslenerek yol alır"
    Bertolt Brecht

Mustafa abi şimdi sanırsam siz şu an da dil dosyalarını açabiliyor ve istediğiniz gibi düzenlebiliyorsunuz.Ve çalışmamızı yapar SIgames'tan izin isteriz diyorsun iyi güzel de bu dosyalar şifreli bunları açmak yasak değil mi?Yani sonradan gidip izin isterken biz dosyaları açtık falan filan derken adamlar bizden izinsiz niye böyle birşey yaptınız demesinler.

Gerçi ben sizin tecrübenize güveniyorum.Ancak tarafımca bilgi edinmek açısından sordum.

Nesil
    2001
    Yer
    Istanbul

Sonuç olarak dosyalara dokunduk şifreliydi siz napıyorsunuz diyemezler, kendilerine özgü bir format geliştirmişler biz çözsek yasak değil. Sonuçta bundan önce cm3 dönemlerinde resmi editör yokken bazı programcılar cm3 için editör geliştirmişlerdi bunlardan en populeri tri wasano ydu belki hatırlarsınız. o yüzden sorun olacağını sanmıyorum. Hatta tam ben database i çözmüşken yapısını değiştirmişlerdi sitedeki binlerce oyuncu detayı nerden geliyor sanıyorsunuz

zaten herkes kurcalamasın diye yapmışlar biz yinede danışırız bakalım nasıl bir cevap alacağız, bu konularda biraz katı sigames...

birde şu var, biz fm2005 ile çalışmalarımızı kontrol altına almıştık. özel panelden çalışıyordu Türkçe. çünkü daha önceden yaptığımız çalışmaları çalan hırsız arkadaşlar bizim ismimizi silip kendi isimlerini yazıp kendi ürünleriymiş gibi yayınlamışlardı. Bunları yazılar arasına koyduğumz şifreli kodlarla zaten tespit etmiştik fm 2005 Türkçe yamasında böyle birşey yapamayınca şimdide hack girişimlerinde bulunup bizden dosyayı çalmaya çalışıyorlar. Gerçekten komik ve aciz insanlar.
    Mustafa Budak
    Turksportal

Bertolt Brecht

Nesil
    2004
    Yer
    iStAnBuL

Emek hırsızlıgı işte hem siteyi falanda cekemiyorlar bence

Nesil
    2003
    Yer
    Yedi Tepeli Şehir

Ya aslında sen de kendi türkçeleştirmeni yap, hem ne güzel böylece kalite artar de mi?..

Yani böyle bir şeye ne gerek var ki!...

Nesil
    2001
    Yer
    Istanbul

hem siteyi falanda cekemiyorlar bence
    valla arkadaşım çeksinler çekmesinler, geçtiğimiz dönemlerde bunun kavgasını çok yaptık diğer sitelerle, emeğimizi çaldılar sesimizi çıkardık diye bizi suçlu çıkartmaya çalıştılar, yok efendim hitimiz azmış onları kullanarak reklam yapmışız ayrıca fan sitelerinin hitlerinin yüksek olması sevindirici bir şey ama şu var bazılarıda var her seferinde bok atmayı seviyorlar afedersin, bazı şahıslar araştırma yapmayı web sitesi yapmakla karıştırıyor. bizim ne reklama ihtiyacımız var nede hite, tanıyan tanıyor 1999 yılından beri buradayız, zamanı geldi uzun süre kapalı kaldık, zamanı geldi site açıktı ama içerik boştu, şimdi gayet güzel bir şekilde sistemimizi oturttuk, dahada geliştirmek istiyoruz sistemi, biz bu işi zevk için yapıyoruz. Herhangi bir beklentimiz yok, bu bizim hobimiz. Evet arada server masrafları vs çıkıyor onlarıda sponsorlarımıza ilgi gösteren üyelerimiz sayesinde karşılıyoruz Allah'a şükür.
    Mustafa Budak
    Turksportal

Bertolt Brecht

Nesil
    2004
    Yer
    iStAnBuL

Hitmi azmış ben buna sadece gülerim hemde abartılı bir şekilde

ZUHAHAHAHAHZUZUUZUZAHAHAHAHAHHAHAHAHA

cok komik ya

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

abi açıkladığın için çok sağol.Ya Hit olayına gelince internete her bağlandığımda ilk olarak msn mi açarıım sonrada turksportal.com'a girerim eee gerisini siz düşünün

Nesil
    2005
    Yer
    Çanakkale

Quote Originally Posted by active_1907
    abi açıkladığın için çok sağol.Ya Hit olayına gelince internete her bağlandığımda ilk olarak msn mi açarıım sonrada turksportal.com'a girerim eee gerisini siz düşünün

Yalnız turksportal.com değil net olacak arkadaşım...

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

ya kusura bakma o an dalgınlığıma geldiiii. hem olur böle kazalar ara sıra farkettim ama geç oldu biras.çabuk cevap yazacam diee... neyse ya tüm turksportal.net camiasından özürr

Quote Originally Posted by Vieri
    Yalnız şöyle birşey var Volkan'ın yaptığı resmi çeviri değil ama aynı resmi çeviriler gibi bizim oyunda gördüğümüz çeviri hatalarının aynısını resmi çeviri yapanlardada görünmesi ise beni gururlandırdı açıkçası fm2005 için güzel iş başarmışz.
    peki vieri abi en fazla ne kadar bekleriz???2006 turkçe yama için?

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul'un İçinde Herhan

Quote Originally Posted by akrepveumut
    Quote Originally Posted by Vieri
    Yalnız şöyle birşey var Volkan'ın yaptığı resmi çeviri değil ama aynı resmi çeviriler gibi bizim oyunda gördüğümüz çeviri hatalarının aynısını resmi çeviri yapanlardada görünmesi ise beni gururlandırdı açıkçası fm2005 için güzel iş başarmışz.
    peki vieri abi en fazla ne kadar bekleriz???2006 turkçe yama için?
    valla işin doğrusu bana zor gözüküyor bu sezon, SI Games'tekilerle direkt olarak yazıştım. Adamlar haklı olarak işin ucunda binlerce dolar olmayan işlere burunlarını sokmuyorlar.

Biz dosyalar üzerinde uğraşsak da çözüp çözemeyeceğimiz garanti değil. keşke üst satırlardan bahsettiğimiz kopyacı arkadaşlarımız uğraşıp kırsalarda millet bayram etse. Ama nerde o günler? Çalıp çırpmaktan başka işleri yok maalesef.
    TURKSPORTAL
    Football Manager Turkiye
    www.turksportal.net

Nesil
    2001
    Yer
    Istanbul

al bendende o kadar tolgacım
    Mustafa Budak
    Turksportal

Bertolt Brecht

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

ya off ya.Elimde sözlükle oyun oynamak çok zor hala alışamadım oyuna

gerçekten katılıyorum böle oynaması pek zevli olmyor

Nesil
    2003
    Yer
    Yedi Tepeli Şehir

Abi, tabiki kolay değil de, mesela kolaylaştırmak için yazılı sözlük yerine, bilgisayarlarınıza yükliceğiniz sözlük programlarını kullanabilirsiniz...

Babylon'u hiddet ve şiddetle öneririm...

yaw akLıma bin bir türLü saçma sapan cinLikler GeliyoR şu fm206 Türkçeyi yaptırmak için...

Nesil
    2005
    Yer
    FM için

Benimde.Şimdi ünv. profesörünü çağıracan diyecen arkadaş bu formatı çöz seni ünlü yapayım

Nesil
    2005
    Yer
    edirne

[quote="emirduman"]Abi, tabiki kolay değil de, mesela kolaylaştırmak için yazılı sözlük yerine, bilgisayarlarınıza yükliceğiniz sözlük programlarını kullanabilirsiniz...

ya teker teker o bilmedigimiz sozcukleri bulup oraya ya mi koycaz ya
    co zamangerekir

Nesil
    2003
    Yer
    Yedi Tepeli Şehir

Ya arkadaşlar eğer yanlış anlamadıysam formatı çözmek sorun değil...

Sanırım Turksportal Yetkilileri Sigames'den çıkcak izni bekliyorlar...

Nesil
    2003
    Yer
    Manetheren

ben bu oyuna 9 yaşımda başladığımda bir elimde sözlük bir elimde mouse vardı. 19 yaşımda oyunun spikerini türkçeleştirdim. olsun faydalıdır bunlar.

Quote Originally Posted by emirduman
    Ya arkadaşlar eğer yanlış anlamadıysam formatı çözmek sorun değil...

Sanırım Turksportal Yetkilileri Sigames'den çıkcak izni bekliyorlar...

inşallah kırmak kolaydır

Oyunun tamamen Turkce'lesmesi simdilik mumkun degil, ama menulerin falan Turkcelestirilme ihtimali de mi yok. Haberler falan tmm ama menunun oyuncu ozelliklerinin falan Turkcelestirilmesi mumkun olabilir mi? En azindan boyle birseyler yapilabilir mi?

Nesil
    2005
    Yer
    edirne

Quote Originally Posted by simonetta
    Oyunun tamamen Turkce'lesmesi simdilik mumkun degil, ama menulerin falan Turkcelestirilme ihtimali de mi yok. Haberler falan tmm ama menunun oyuncu ozelliklerinin falan Turkcelestirilmesi mumkun olabilir mi? En azindan boyle birseyler yapilabilir mi?
    evet ya biz %100 türkce istemiyoz ki bari butun hepsi ing. olmasin ya

Arkadaşlar size bu konuda yardımcı olabileceğime inanıyorum.
    FM 2006 Türkçe hakkındaki bilgilerimi sizlerle paylaşmak isterim.

Düzenleme Vieri: Lütfen bilgilerinizi bizimle paylaşın.

Nesil
    2001
    Yer
    Istanbul

Turksportal çalışmalarını kullanarak herhangi bir çalışma imza attıysanız lütfen bizimle iletişime geçin. Bizim bilgimiz dışında çalışmalarımızın FM2006 ya uyarlanması şu an için uygun değildir.
    Mustafa Budak
    Turksportal

Bertolt Brecht

zaten x-box 360 ıda kopya olayından dolayı türkiye de satmıolar

Nesil
    2005
    Yer
    kaybedenler kumsalı

ya arkadaşlar si games'e topluca mail atsak ama türkçe değil tabe ingilizcesi iyi bi arkadaşımız durumu anlatan bimail yazsın bizlerde aynen onu yollayalım belki adamların dikkatini çeker he ne dersiniz hoş olmaz mı ??

Nesil
    2005
    Yer
    Konya

yüzlerce kez yapıldı bu kampanya adamların dediği açık Türkiye'de orijinal oyun satışlarını yükselinceye kadar Türkçe eklenmeyecek

Sayfa 2 / 3 İlkİlk 123 SonSon

Mesaj Yetkileri