Anket Sonuçlarını Görüntüle: Beşiktaş - Club Brugge maçı nasıl biter?

Voters
25. You may not vote on this poll
  • Beşiktaş alır

16 64.00%
  • Club Brugge alır

2 8.00%
  • Berabere biter

7 28.00%
Sayfa 2 / 3 İlkİlk 123 SonSon
31 ile 60 arası toplam 83 sonuç

Konu: UEFA Kupası B Grubu: Beşiktaş - C. Brugge

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Quote Originally Posted by aLka View Post
    gökhan sakat yahu nası atıcak ki sakat yatagından vole atar o anca
    ne bilim kardes sinan engin yuzunden oldu dedi ki gokhan balabani tutmasi lazim falan dedi

Nesil
    2004
    Yer
    İstanbul

yedik 1-0 balaban (pen.) runje kirmizi gormeliymiş.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

bu runje bizim halısahada bile kalecilik yapamaz o nasıl penaltı yatırmak yaa

Del Piero_10 Misafir

1-1 oldu..

Nesil
    2006

Bu nobre yerine beni oynatsalar daha iyi bıraksa ali tandoğan atacak bomboş pozisyonun içine etti resmen.
    Forumlarımızda küfür etmek yasaktır. Küfürlü mesaj yazdığı için hesabı kapatılmıştır.

Nesil
    2006

Beşiktaş bu maçı alamazsa varsın elensin rakipte hiç bir şey yok Beşiktaş'ın bu maçı alamaması içinde bir neden yok. İkinci yarı iyi bir oyun ve sadece bir gol ie bu maçı alabiliriz haydi Beşiktaş...

yahu bu Runje'nin bu sene profesyonel futbolcu olarak 10.yılıymış.Adam 2 si Fransa'da toplam 5 kere, oynadığı ligin en iyi kalecisi seçilmiş. Şimdi düşünüyorum da ya bu liglerdeki kaleciler armutmuş, ya bizim buralarda meşhur bu adama okuyup üflediler. İnşallah alırız bu maçı da daha fazla sinirlenmeyiz en azından bu gecelik. Adamlarda hiç bir şey yok gerçektende. Hadi hayırlısı...

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

hakem runje ye kirmizi gostermedi sansliydi belkide yakinda besiktasli oldugu icin gostermedi

Nesil
    2006

Ricardinho penaltıdan attı 2-1 beşiktaş önde dakika 69
    Forumlarımızda küfür etmek yasaktır. Küfürlü mesaj yazdığı için hesabı kapatılmıştır.

Nesil
    2006

İbrahim akın atıldı.2 kartı da gereksiz hareketlerinden dolayı gördü,biraz kendini futbola verse çok iyi bir oyuncu olabilir

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

maç 2-1 beşiktaşımızın lehine sona erdi ibrahim gereksiz kart gördü iyi oynadı bizimkiler runje hariç...

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Ohh be yendik! 3 puan gruptan çıkabilmemiz açısından önemli bir puan..

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

beşiktaş yolu yarıladı sayılır.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Şu Leverkusen maçından alacağımız 1 puan bile bize yeter!

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

besiktasli kardeslerim bir gs li olarak tebrik ediyorum. Ricardinho nihayet istedigim gibi olmasa da iyi oynamaya basladi.

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

taraftarin runjeyi alkislamasi dogru ama bu kaleciyle olmaz bizim turk kalecilerden herhangi birini koy bu kadar oynar zaten

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

Tebrikler Beşiktaşımız..

Şükür kazandık ama İ.Akın çok sinirlendirdi.4 günde gereksiz 2 kırmızı kart hayret bir şey. Keşke biri bir başlık açsa "İ.Akın a kaç para ceza verirdiniz?" diye Bir de Baki süperdi bugün, Gökhan'ın sakatlığından sonra çok korkuyorduk hepimiz

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul-izmir

ohh yaaa...yerimde duramadım be...ibrahim akın beynini kullanamayan bi oyuncu...15 dakka önce balaban aynı olaydan sarı yiyo...sen şeyinini keyfine iki tane gereksiz sarı görüp bu ölüm kalım maçında takımını yalnız bırakıyorsun...aynı haraketi ligde de yaptı...ceza verilmeli...toromanı bakinin yerine alıp tandoğanı beke burakı da açığa alsa daha iyi olur bence takım...toroman bekte çok etkisiz...

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Quote Originally Posted by comandante View Post
    ...toroman bekte çok etkisiz...
    Katiliyorum Toraman orta yapamiyor topu ayagindan kolay cikaramiyor ama diger ibrahim, uzulmezi cok begendim

Nesil
    2001
    Yer
    Istanbul

sinir oldum maçta.

genel olarak güzel oynadık ama ibrahim akın gibi bir oyuncunun kendine yakışan bir hareket yapmadığını gördük.

şimdi sıra leverkusende hayırlısıyla. çok zor olacak beraberlik bizi kurtaracak ve inşallah gelecek maçta yüzümüz böyle güler.

bir lafta beşiktaş taraftarına, çok güzel gür bağırıyorlar ama pozisyonlara göre tepkilerini yeterli göstermiyorlar...

Türkiye adına sevindirici bir galibiyet!
    Mustafa Budak
    Turksportal

"Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır.
    Bugün yarına dünle beslenerek yol alır"
    Bertolt Brecht

Anket kapanmadan Beşiktaş alır diyim bari..

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

bence de besiktas alir hatta 2 atar hatta ricardinho iyi oynar bir de gol atar

Nesil
    2006
    Yer
    Pizzacı

bjk alır 14 de pen den balabandan bi gol yer.Sonra İbo 34 te mi ne atar.Sonra Ricardinho penaltıdan golü takar

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by Vieri View Post
    sinir oldum maçta.

genel olarak güzel oynadık ama ibrahim akın gibi bir oyuncunun kendine yakışan bir hareket yapmadığını gördük.
    Bosuna I. Akin'in profesyonellik, sportmenlik ve sinirlerine hakim olma ozellikleri dusuk tutulmadi

bi fenerli olarak gurur duydum inşallah bjk ikinci tura çıkar.ülke puanı yükselir..ayrıca baki mercimek cok süper oynadı bu akşam tebrik etmek lazım.yalnız bi oyuncuya laf etmeden geçemicem.bu ibrahim akın denen adam bölesine bi maçta profesyonel olmayan bi hareket yaparak takımını 10 kişi braktı.3 günde ikinci kırmızı kartı..daha akılllanmadı eğer maç 2-2 bitseydi o zamn o ibrahimi kesin bi yerde vururlardı.bölesine bi maçta yapılırmı ya...aynısı chelsea maçında ilhan mansiz yapmıştı..

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Beşiktaşımızı yürekten tebrik ediyorum busefer çıkacağız ruptan herhalde.Çok iyi oynamasakda çok iyi mücadele ettik diyebiliriz.
    Ricardinho,Baki,İ.Üzülmez çok iyi oynadılar diğerleride iyiydi ama bu oyuncular görevlerini eksiksiz yaptılar.
    Ayrıca Tiganaumarım toramanı orada oynatmayı bırakır.Adam oynayamıyor orada.Oraya tandoğanı çeksin sağada burakı koysun.
    Akın içinde iyi mücadele etti.Golüde var.Ama o kırmızız biraz saçmaca gördü.Ama yinede kasti olduğunu düşünmüyorum.Oyuncu kırılmadan uyarılmalıdır bence.
    So what?
    Saike

S-B-Z Misafir

öldük öldük dirildik.sonra yine öldük bi daha dirildik
    ve kazandık.maçın genelinde iyi oynayan bizdik.ama hakemde iyi oynayanlardandı rolünü.
    runje herzamanki gibi berbat(bu adama bjk kalesi çok ama çok büyük geliyor)
    kleberson önceleri zırvaladı sonradan biraz düzeldi.
    İbrahim akın ne çabuk büyüdü böyle.4 günde iki kırmızı kart görmek her oyuncuya nasip olmaz.maşallah kendini geliştiryor İ.Akın geriye doğru
    ama maçta benim koptuğum an Bakinin çalımlarla ceza sahasına yaklaştığı andı ki;son çalımı sanki ben yedim ve gülmekten yere yığıldım.Hele o orta şut karışımı vuruşu yokmu! bitirdi beni
    Sırada leverkusen var.Devam et KARTALIM!!!

Nesil
    2003
    Yer
    Ankara

BJK ye piyango bir beraberlik cikartsalar bile gruptan cikacaklar son mactan. 4 puanla cikmak her takima nasip olmaz.
    Hadi bakalim Leverkusen macini bekliyelim ve bol sans dileyelim.

Sayfa 2 / 3 İlkİlk 123 SonSon

Mesaj Yetkileri