Beşiktaş alır
Club Brugge alır
Berabere biter
yedik 1-0 balaban (pen.) runje kirmizi gormeliymiş.
bu runje bizim halısahada bile kalecilik yapamaz o nasıl penaltı yatırmak yaa![]()
1-1 oldu..
Bu nobre yerine beni oynatsalar daha iyi bıraksa ali tandoğan atacak bomboş pozisyonun içine etti resmen.
Forumlarımızda küfür etmek yasaktır. Küfürlü mesaj yazdığı için hesabı kapatılmıştır.
Beşiktaş bu maçı alamazsa varsın elensin rakipte hiç bir şey yok Beşiktaş'ın bu maçı alamaması içinde bir neden yok. İkinci yarı iyi bir oyun ve sadece bir gol ie bu maçı alabiliriz haydi Beşiktaş...
yahu bu Runje'nin bu sene profesyonel futbolcu olarak 10.yılıymış.Adam 2 si Fransa'da toplam 5 kere, oynadığı ligin en iyi kalecisi seçilmiş. Şimdi düşünüyorum da ya bu liglerdeki kaleciler armutmuş, ya bizim buralarda meşhur bu adama okuyup üflediler. İnşallah alırız bu maçı da daha fazla sinirlenmeyiz en azından bu gecelik. Adamlarda hiç bir şey yok gerçektende. Hadi hayırlısı...![]()
hakem runje ye kirmizi gostermedi sansliydi belkide yakinda besiktasli oldugu icin gostermedi
Ricardinho penaltıdan attı 2-1 beşiktaş önde dakika 69
Forumlarımızda küfür etmek yasaktır. Küfürlü mesaj yazdığı için hesabı kapatılmıştır.
İbrahim akın atıldı.2 kartı da gereksiz hareketlerinden dolayı gördü,biraz kendini futbola verse çok iyi bir oyuncu olabilir
maç 2-1 beşiktaşımızın lehine sona erdi ibrahim gereksiz kart gördü iyi oynadı bizimkiler runje hariç...
Ohh be yendik! 3 puan gruptan çıkabilmemiz açısından önemli bir puan..
beşiktaş yolu yarıladı sayılır.
Şu Leverkusen maçından alacağımız 1 puan bile bize yeter!
besiktasli kardeslerim bir gs li olarak tebrik ediyorum. Ricardinho nihayet istedigim gibi olmasa da iyi oynamaya basladi.
taraftarin runjeyi alkislamasi dogru ama bu kaleciyle olmaz bizim turk kalecilerden herhangi birini koy bu kadar oynar zaten
beşiktaşımızı tebrik ediyorum inşallah gerisinide getitrir hem fener hem beşiktaş bir üst tura çıkarız
Kuşandık SARI-LACİYİ | Saracoğlu yokuşlarında | Siyah çoraplılardan doğan bu sevda | Büyüyor omuzlarımızda
Destanlar yazar tarihinde | Yarattığın değerlerinle | Onurumuzsun sen bizim KANARYA | 25 milyon Taraftarın omuz omuza
Zaptettiğimiz stadlara | Adını kazıyacağız | FENERBAHÇE söyleyecek son sözü | Haklıyız Kazanacağız
Efsane 100 yaşında | Taraftarıyla şanıyla | Dünya döndükçe sürecek, kalpleri hep titretecek, dillerden hiç düşmeyecek | FE-NER-BAH-ÇE
Bir gün girsek biz mezara | Gözümüz kalmaz arkada | Evladıma miras bu sevda
Tebrikler Beşiktaşımız..
Şükür kazandık ama İ.Akın çok sinirlendirdi.4 günde gereksiz 2 kırmızı kart hayret bir şey. Keşke biri bir başlık açsa "İ.Akın a kaç para ceza verirdiniz?" diyeBir de Baki süperdi bugün, Gökhan'ın sakatlığından sonra çok korkuyorduk hepimiz
![]()
ohh yaaa...yerimde duramadım be...ibrahim akın beynini kullanamayan bi oyuncu...15 dakka önce balaban aynı olaydan sarı yiyo...sen şeyinini keyfine iki tane gereksiz sarı görüp bu ölüm kalım maçında takımını yalnız bırakıyorsun...aynı haraketi ligde de yaptı...ceza verilmeli...toromanı bakinin yerine alıp tandoğanı beke burakı da açığa alsa daha iyi olur bence takım...toroman bekte çok etkisiz...
sinir oldum maçta.
genel olarak güzel oynadık ama ibrahim akın gibi bir oyuncunun kendine yakışan bir hareket yapmadığını gördük.
şimdi sıra leverkusende hayırlısıyla. çok zor olacak beraberlik bizi kurtaracak ve inşallah gelecek maçta yüzümüz böyle güler.
bir lafta beşiktaş taraftarına, çok güzel gür bağırıyorlar ama pozisyonlara göre tepkilerini yeterli göstermiyorlar...
Türkiye adına sevindirici bir galibiyet!
Mustafa BudakTurksportal
"Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır.Bugün yarına dünle beslenerek yol alır"Bertolt Brecht
Anket kapanmadan Beşiktaş alır diyim bari..![]()
bence de besiktas alir hatta 2 atar hatta ricardinho iyi oynar bir de gol atar![]()
![]()
![]()
bjk alır 14 de pen den balabandan bi gol yer.Sonra İbo 34 te mi ne atar.Sonra Ricardinho penaltıdan golü takar![]()
bi fenerli olarak gurur duydum inşallah bjk ikinci tura çıkar.ülke puanı yükselir..ayrıca baki mercimek cok süper oynadı bu akşam tebrik etmek lazım.yalnız bi oyuncuya laf etmeden geçemicem.bu ibrahim akın denen adam bölesine bi maçta profesyonel olmayan bi hareket yaparak takımını 10 kişi braktı.3 günde ikinci kırmızı kartı..daha akılllanmadı eğer maç 2-2 bitseydi o zamn o ibrahimi kesin bi yerde vururlardı.bölesine bi maçta yapılırmı ya...aynısı chelsea maçında ilhan mansiz yapmıştı..
Beşiktaşımızı yürekten tebrik ediyorum busefer çıkacağız ruptan herhalde.Çok iyi oynamasakda çok iyi mücadele ettik diyebiliriz.
Ricardinho,Baki,İ.Üzülmez çok iyi oynadılar diğerleride iyiydi ama bu oyuncular görevlerini eksiksiz yaptılar.
Ayrıca Tiganaumarım toramanı orada oynatmayı bırakır.Adam oynayamıyor orada.Oraya tandoğanı çeksin sağada burakı koysun.
Akın içinde iyi mücadele etti.Golüde var.Ama o kırmızız biraz saçmaca gördü.Ama yinede kasti olduğunu düşünmüyorum.Oyuncu kırılmadan uyarılmalıdır bence.
So what?
Saike
öldük öldük dirildik.sonra yine öldük bi daha dirildik
ve kazandık.maçın genelinde iyi oynayan bizdik.ama hakemde iyi oynayanlardandı rolünü.
runje herzamanki gibi berbat(bu adama bjk kalesi çok ama çok büyük geliyor)
kleberson önceleri zırvaladı sonradan biraz düzeldi.
İbrahim akın ne çabuk büyüdü böyle.4 günde iki kırmızı kart görmek her oyuncuya nasip olmaz.maşallah kendini geliştiryor İ.Akın geriye doğru
ama maçta benim koptuğum an Bakinin çalımlarla ceza sahasına yaklaştığı andı ki;son çalımı sanki ben yedim ve gülmekten yere yığıldım.Hele o orta şut karışımı vuruşu yokmu! bitirdi beni
Sırada leverkusen var.Devam et KARTALIM!!!
BJK ye piyangobir beraberlik cikartsalar bile gruptan cikacaklar son mactan. 4 puanla cikmak her takima nasip olmaz.
Hadi bakalim Leverkusen macini bekliyelim ve bol sans dileyelim.