evet 2-1 yenildi malesef..
evet 2-1 yenildi malesef..
off trabzon ya.ne yaptin sen,trabzonun durumu vahim,böyle giderse küme düsecek.mac tahminlerinde ilk mactan yattik.![]()
Trabzon'un hali ne olacak? Bu gidişin sonu nereye kadar? Derhal bir çözüm yolu bulunması gerek.. Yoksa seneye 2. ligde görürüz onları..
sırf gökdeniz yüzünden bu takımın yenilmesini istiyorum...
trabzon cok koyu oynadı bugun enılgıyı hakettı takım cok kotu berbat hatta bursa bugun ıyıydı ozellıkle fenerden gelen de souza cok ıyıyıdı
valla skoru bile bildim trabzonun gidisi gidis degil
öyle degil yanlis anladin.mesela gökdeniz ödülü alabilirdi ama almadi,arda hakkinda daha cok genc neden öyle bir disiplinsizlik yapti,saygisizlik yapti diyebilirdi ama demedi,arda daha cok genc türk futbolunun ilerde en iyisi olabilir,onu kaybetmeyelim dedi.ondan dolayi diyorum gökdeniz akillandi diye
Trabzon'un acilen bişeyler yapması lazım. Takım ikinci lige gidiyor. Gidende dönmez.
valla bu kadroyla fatih tekkede pşsaydı trabzn şampiyon olabilirdi ama dştüğü hallere bak
So what?
Saike
Ziya Doğan ilk geldiğinde ve hem bizi hemde gsyi yendiğinde Trabzon geliyor dedim.Ama çok hızlı yükselip çok hızlı düştüler ve hala düşüyolar.Galiba bu üst üste 6.mağlubiyetleri.İnşallah en kısa zamanda toparlanırlar.
Kimse Bursa'nın cıkısından bahsetmemis, gecen hafta BJK yi de yensek tam super olacaktı.
Gercek Bursa geliyor...
Bursaspor takım olarak tecrübeli ve yetenekli genç oyuncuların karmasıyla iyi bir takım olma yolunda hızla ilerliyor.
Dün akşam sadece üzüldüğüm nokta ilk 6 dakikalık sessiz protestodan sonra teksas ve tsc gruplarının alınan ortak kararla ortada birleşerek tek ses olmalarıydı ama bu ne yazıkki olmadı. Daha sonra "çekirdekçi" diye tabir edilen maraton sazı eline aldı ve tüm stadı ayağa kaldırıdı.
MUHTEŞEM DESTEK
Atatürk Stadı'nda yarattıkları muhteşem atmosferle rakiplerin korkulu rüyası, Timsah'ın ise ateşleyici gücü olan taraftarlar dün akşam da Türkiye'ye kendilerini hayran bıraktılar. Geçtiğimiz hafta Beşiktaş maçına gidemedikleri için ilk 6 dakikayı açtıkları pankart ve tezahüratlarla protesto eşliğinde geçiren tribünler, ardından adeta coştu.
MARATON DA ÇOŞTU
Özellikle, mücadele 2-1 devam ederken Trabzonspor'un baskılı oyunu karşısında devreye giren Yeşil Beyaz sevdalıları, yeri göğü inleten tezahürat ve ıslıklarıyla rakibi etkilemekle birlikte, Bursasporlu oyunculara direnç de kazandırdılar. Sessiz çoğunluk olarak gösterilen maraton tribünündeki taraftarlar da, dünkü karşılaşmada yaptıkları şovlarla büyük alkış topladı.
Gercekten Bursa taraftarı muhtesem, diger buyuk sehirlerimizde bu destegi goremiyoruz.
Trabzon un haline gerçekten üzülüyorumBursaspor'un taraftarı zaten mükemmel
Bursaspor a helal olsun...
trabzonzsporun cok tehlikeli bir duruma geldi
herzamanki gibi bu maçıda kaçırmadım ve bursa ataturk stadında yerımı aldımm.bursa mateus un sağ taraftan bindirmesiyle yaptığı orta boşta kaldı ve fresi güzel bir vuruşla topu ağlara gönderdii.trabzonun baskısı oldu ama yenı sağ taraftan bu sefer sinan ın ortasında burak dokunarak skoru 2-0 yaptıı.artık herkes fark bekliyordu ve ilk yarı bitti. Artık alışkanlık haline getirdiği ilk 10 dakka kotu oynama faktorü bursaspor yıne topu ağlarında gordü.umut un harika vuruşunda 2-1 oldu.golden sonra trabzonsporun 15-20 dk.harika bir baskısı vardı ama bu sürede golü bulamayınca taraftarın da desteğiyle bursaspor toparlandı ve trabzonspor kalesine gitmeye başladıı ,ne yazakkı 3. golü bulamayınca maç 2-1 bursasporun lehine bitti..maç sonrası sokaklar bursaspor diye inledii..
Tebrikler Bursaspor'a.Bir de seyircimiz müthiş.Bu taraftar bunları fazlasıyla hakediyor.
ortamı germeyin arkadaşlar zaten maç bitti
ewt. hem bursa 3 puan aldı hemde bende yarışmada 2 puanı kaptım![]()
Maçtaki tek kazancımız Kiki Musampa
[SIGPIC][/SIGPIC]