Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12
31 ile 52 arası toplam 52 sonuç

Konu: Bursaspor-Trabzonspor

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

evet 2-1 yenildi malesef..

off trabzon ya.ne yaptin sen,trabzonun durumu vahim,böyle giderse küme düsecek.mac tahminlerinde ilk mactan yattik.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Trabzon'un hali ne olacak? Bu gidişin sonu nereye kadar? Derhal bir çözüm yolu bulunması gerek.. Yoksa seneye 2. ligde görürüz onları..

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul-izmir

sırf gökdeniz yüzünden bu takımın yenilmesini istiyorum...

Quote Originally Posted by comandante View Post
    sırf gökdeniz yüzünden bu takımın yenilmesini istiyorum...
    gökdeniz akillandi ama yücel.hem ardanin ödülü geri alinip gökdenize verildiginde gökdeniz ödülü kabul etmedi.arda hakkinda cok güzel konustu.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

trabzon cok koyu oynadı bugun enılgıyı hakettı takım cok kotu berbat hatta bursa bugun ıyıydı ozellıkle fenerden gelen de souza cok ıyıyıdı

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

valla skoru bile bildim trabzonun gidisi gidis degil

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul-izmir

Quote Originally Posted by arda_ultraslan View Post
    gökdeniz akillandi ama yücel.hem ardanin ödülü geri alinip gökdenize verildiginde gökdeniz ödülü kabul etmedi.arda hakkinda cok güzel konustu.
    abi bi de kötü mü konuşsaydı ya=)

benim gökdenizi sevmeme olayım ts yi yendiğimz zaman yaptığı açıklamayla başlamıştı...ve geçen sene de hatsafhaya ulaştı...

Quote Originally Posted by comandante View Post
    abi bi de kötü mü konuşsaydı ya=)

benim gökdenizi sevmeme olayım ts yi yendiğimz zaman yaptığı açıklamayla başlamıştı...ve geçen sene de hatsafhaya ulaştı...
    öyle degil yanlis anladin.mesela gökdeniz ödülü alabilirdi ama almadi,arda hakkinda daha cok genc neden öyle bir disiplinsizlik yapti,saygisizlik yapti diyebilirdi ama demedi,arda daha cok genc türk futbolunun ilerde en iyisi olabilir,onu kaybetmeyelim dedi.ondan dolayi diyorum gökdeniz akillandi diye

Trabzon'un acilen bişeyler yapması lazım. Takım ikinci lige gidiyor. Gidende dönmez.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

valla bu kadroyla fatih tekkede pşsaydı trabzn şampiyon olabilirdi ama dştüğü hallere bak
    So what?
    Saike

Ziya Doğan ilk geldiğinde ve hem bizi hemde gsyi yendiğinde Trabzon geliyor dedim.Ama çok hızlı yükselip çok hızlı düştüler ve hala düşüyolar.Galiba bu üst üste 6.mağlubiyetleri.İnşallah en kısa zamanda toparlanırlar.

Nesil
    2003
    Yer
    Ankara

Kimse Bursa'nın cıkısından bahsetmemis, gecen hafta BJK yi de yensek tam super olacaktı.
    Gercek Bursa geliyor...

Bursaspor takım olarak tecrübeli ve yetenekli genç oyuncuların karmasıyla iyi bir takım olma yolunda hızla ilerliyor.

Dün akşam sadece üzüldüğüm nokta ilk 6 dakikalık sessiz protestodan sonra teksas ve tsc gruplarının alınan ortak kararla ortada birleşerek tek ses olmalarıydı ama bu ne yazıkki olmadı. Daha sonra "çekirdekçi" diye tabir edilen maraton sazı eline aldı ve tüm stadı ayağa kaldırıdı.

MUHTEŞEM DESTEK

Atatürk Stadı'nda yarattıkları muhteşem atmosferle rakiplerin korkulu rüyası, Timsah'ın ise ateşleyici gücü olan taraftarlar dün akşam da Türkiye'ye kendilerini hayran bıraktılar. Geçtiğimiz hafta Beşiktaş maçına gidemedikleri için ilk 6 dakikayı açtıkları pankart ve tezahüratlarla protesto eşliğinde geçiren tribünler, ardından adeta coştu.

MARATON DA ÇOŞTU
    Özellikle, mücadele 2-1 devam ederken Trabzonspor'un baskılı oyunu karşısında devreye giren Yeşil Beyaz sevdalıları, yeri göğü inleten tezahürat ve ıslıklarıyla rakibi etkilemekle birlikte, Bursasporlu oyunculara direnç de kazandırdılar. Sessiz çoğunluk olarak gösterilen maraton tribünündeki taraftarlar da, dünkü karşılaşmada yaptıkları şovlarla büyük alkış topladı.

Nesil
    2003
    Yer
    Ankara

Gercekten Bursa taraftarı muhtesem, diger buyuk sehirlerimizde bu destegi goremiyoruz.

Trabzon un haline gerçekten üzülüyorum Bursaspor'un taraftarı zaten mükemmel Bursaspor a helal olsun...

Nesil
    2006
    Yer
    Eski Açık

trabzonzsporun cok tehlikeli bir duruma geldi

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

herzamanki gibi bu maçıda kaçırmadım ve bursa ataturk stadında yerımı aldımm.bursa mateus un sağ taraftan bindirmesiyle yaptığı orta boşta kaldı ve fresi güzel bir vuruşla topu ağlara gönderdii.trabzonun baskısı oldu ama yenı sağ taraftan bu sefer sinan ın ortasında burak dokunarak skoru 2-0 yaptıı.artık herkes fark bekliyordu ve ilk yarı bitti. Artık alışkanlık haline getirdiği ilk 10 dakka kotu oynama faktorü bursaspor yıne topu ağlarında gordü.umut un harika vuruşunda 2-1 oldu.golden sonra trabzonsporun 15-20 dk.harika bir baskısı vardı ama bu sürede golü bulamayınca taraftarın da desteğiyle bursaspor toparlandı ve trabzonspor kalesine gitmeye başladıı ,ne yazakkı 3. golü bulamayınca maç 2-1 bursasporun lehine bitti..maç sonrası sokaklar bursaspor diye inledii..

Tebrikler Bursaspor'a.Bir de seyircimiz müthiş.Bu taraftar bunları fazlasıyla hakediyor.

Nesil
    2006
    Yer
    İST

ortamı germeyin arkadaşlar zaten maç bitti

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

ewt. hem bursa 3 puan aldı hemde bende yarışmada 2 puanı kaptım

Nesil
    2006