Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12
31 ile 41 arası toplam 41 sonuç

Konu: Ankaraspor-Beşiktaş

Nesil
    2006
    Yer
    Diyarbakır

son saniyedeki bobonun pozisyonu cok onemli bi pozisyondu golu atsaydık iyi olurdu saglık olsun fb ve gsnin puan kaybedeceği haftada puan kaybetmek kotu oldu... ben artık anladımki tiganada zerre kadar suc yok suc futbolcularda

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

abi ben artık beşiktaş hakkında iyi veya kötü diye yorum yapmayacam adamları çözemedim bir türlü yyyaaaa
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

bence uzulmeyin ankara iyi takim

Nesil
    2006
    Yer
    Diyarbakır

Quote Originally Posted by Emurafu View Post
    bence uzulmeyin ankara iyi takim
    kotu takım diyen mi var benim uzuntum gs fb den birinin veya ikisinin birden puan kaybedecegi haftayı 3 puanla kapamamak

Nesil
    2005
    Yer
    Çanakkale

Dershanede oldugum icin maci izleyemedim ama bu maci ne olursa olsun almaliydik.
    Sampiyonluk umudum bayagi yukselmisti ama artik zor.

Efendim bu tigana sadece iyi futbolcu buluyor, ama sistemi için aynı şeyleri söyleyemiyecem. Geçirecen bu adamı Milne'nin yerine altyapıya, o futbolcu bulacak, başkası oynatacak. Tek sorun biraz pahalı olur. En iyisi direk göndersinler. Ama yönetim değişmemeli bence, çünkü başka bir yönetim gelirse yine bir sürü futbolcu gelecek-gidecek, gene 2 sene bekleyecez. Bu sene pişsinler diye bekleyecez mecbur. Ama seneye artık böyle futbolu kaldıramayız...

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Default "Galip geleceğimize inanıyordum"

Beşiktaş karşısında aldığı 1 puanla, beraberlik sayısını 11'e çıkartan Ankaraspor'da teknik direktör Aykut Kocaman maçın ardından yaptığı basın toplantısında, aldıkları sonucu sevindirici bulmadığını söyledi.

Beşiktaş gibi bir kulüpten 1 puanın almanın kolay olmadığını belirten Kocaman, maçın sportif anlamda iyi geçtiğini söylerken, maçın hakemi Cem Deda'nın formsuz olduğunu ve bir çok ataklarını kestiğini söyledi.

Beşiktaş karşısında defans yapılarını yükselttiklerini ifade eden Kocaman, aynı başarıyı forvet alanında yapamadıklarını belirtti.

Son olarak 11. beraberliği değerlendiren Kocaman, "Kazanacağımıza inanıyordum, savunmaya her zaman önem veriyoruz ama 11 maçın 6 yada 7'sinde galibiyete yakın olan ekip bizdik." dedi.

Ankaraspor başkanı Hilmi Gökçınar ise, Beşiktaş karşısına 3 puan için çıktıklarını, ilk yarıda da iyi olan tarafın kendileri olduğunu söylerken, beraberliğin ardından hallerinden mutlu olduklarını söyledi.

3 senelik planlarla geldiklerini sözlerine ekleyen Gökçınar, "Geçen sene düşmemeye oynayan bir takımdık, bizi mutlu eden şey bu sene üst sıraları zorlayan bir ekip olmamız." dedi.

Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

ben de maçı izleyemedim beşiktaşlı olmak sabır istiyor artık kafayı yiyeceğim istikrar istiyorum artık bu takımdan ne diyelim Allah sonumuzu hayır etsin...

S-B-Z Misafir

ya nereye gidiyoruz anlamış değilim.
    lütfen biri bu tiganayı artık durdursun

Nesil
    2006
    Yer
    İST

artık yeter böyle takımmı olur maçtan önce ne yapacağı belli olmayan bir takım ve maçını izleyince zerre kadar zevk vermeyen takım suc kimde tiganda mı futbolculardamı bunu çözemedim

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

abi artık ben buna inanmaya başladım iyi bir taktik ustası lazım bize taktikden anlaycak oyunu okuyabilecek bkz.lucescu
    So what?
    Saike

Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12

Mesaj Yetkileri