bjk'ye iyi ortacı gelirse nobre gene coşabilir.
bjk'ye iyi ortacı gelirse nobre gene coşabilir.
şu an krallıkta yarıştığı oyuncu kayserinin kalecisi ivankov.ikisinin de gol sayısı 1(bir).
Alex geçen sene Nobre'ye attırıyordu, bu sene kendi atıyor![]()
bence göndermezler nede olsa yabancı kontenjanı doldurmuyor ama kendi isterse gönderilebilir
So what?
Saike
yalnız şansal hoca çok doğru dedi
"bjkli nobre'ninde ligde 17 hafta da 1 golü var,kayserispor kalecisi ivankov'unda ligde 17 haftada 1 golü var"
gerçi bunu 16. hafta sonunda demişti galiba ama olsun,sonuçta bi hafta daha geçti ve nobre gene gol atamadı
Eğer Alex olmasaydı, Nobre geçen senede aynı durumda olurdu![]()
...Eğer mücadele ettiğin noktaya varmayı ummuyorsan, mücadele edemezsin...
ALex oLsa Noßre Coşardı ßu sezon.![]()
nobre'ye gol attıracak bir Alex lazım beşiktaş'a
Ricardinho'yu aldık ama son haftalarda açıldı adam,umarım böyle devam eder...
Çoğu kişi Nobre, Alex yanında olmadığı için BJK de başarısız oldu diyor ama Nobre Fenere transfer olduğunda Alex olmadığı halde, 18 maçta 12 gol atmıştı.Yani tek faktör Alex değil...
bu demek oluyor ki Fenerbahcenin Atak yonu Besiktastan cok daha ustun !
Bir de soye dusunun, Bjk Nobreyi disari atar, o da Fenerbahceye tekrardan gelir yedek oyuncu ve biliyorsunuz Nobre Fenerbahce de daha iyi oynar?!
birilerinin planiymis gibi geldi banaherneyse hehehehe
![]()
Ama gercekten Besiktas atak olarak Fenerbahceden cok assagilarda !!!
(nobre buldugunu atmasi coook zorrrrr, Fenerde 5 pozisyon buluyordu 1 yada zar zor 2 oluyordu gol sayisi)
Nobre'nin bir seviyesi var, artık o seviyenin çok altında futbol oynuyor.
Bir önceki sene Diyarbakır maçına kadar inanılmaz bir çıkış yakalamıştı, beklenenin üzerinde oynuyordu.
O maçtan sonra Nobre sürekli düşüşe geçti, çok kötü oynamaya başladı ve sürekli seviyesi geriledi.Fenerbahçe bence tam zamanında bıraktı onu, çünkü Nobre eski Nobre değil.
Tabi Alex'in de katkısı yadsınamaz ama iş Nobre'nin kendisinde.Ayrıca onun uyum sağlayabileceği taktik de yok, top alamayan oyuncu ne yapsın?
Son olarak Alex yoktu ilk geldiğinde diyorsunuz da, o zaman da Pierre vardı.Takımı şampiyon yapan da o idi, o dönem resmen Oyun Kurucu Santrafor gibi bir deyim soktu futbola
Çok iyi hatırlıyorum inanılmaz yüzdeli paslar atıyordu Pierre.Her maç en az 2-3 tane 40 metre nokta pas, tam ayağına.Alex bile o kadar iyi pas atamaz!
Beckham efendi hep der ya benim paslarım en iyi noktaya gider, bunun çok için çok çalıştım falan fıstık.Beckham halt yemiş o dönem Hooijdonk'un yanında
İnanılmaz bir oyuncu idi Pierre, oyun görüşü mükemmeldi.
Öylesi gelir mi bir daha, ah Daum efendi al yak kınayı ne yapacaksan..
Niye hatırladım ben şimdi onu ah ahhh.Futbolu yeniden sevdim ben onunla resmen..
Nobre fenerdeyken yani bizdeyken,fenerbahce nobreye carptırıp gol atmaca oynardı.Fenerbahcedeki gollerin yuzde 90nı baskalarının yardımıyla,neredeyse bos kaleye atardı.Tek iyi yönü cok savasması ve takımı icin herseyi iyi niyetiyle vermesi.Fenerbahce zaten onun yetenekleri kısıtlı diye yolladı.Ayrıca besiktas 3-4 pozisyona girebiliyorsa,fener 7-8 pozisyona giriyor.O yuzden besiktasta gol atması cok zor nobrenin.