victor valdes bu adama gol yememe primini cok verirseniz cok zor gol yersiniz
victor valdes bu adama gol yememe primini cok verirseniz cok zor gol yersiniz
victor valdes
lenny pidgeley veya bogdan lobont . . .
idris kameni.... bu kalecinin ustune bir kaleci daa yok bu oyunda![]()
ben timo ochs yi sevdim adamın güçleri harika
Çok klasik ama Gokhan Tokgoz yabancı sınırlaması nedeniyle oynuyordu. 2007'den itibaren inanılmaz oynamaya başladı....
victor valdes adam harika 1. yarıda de santisi alıyorum 2. yarıda victor valdes alıyorum adamı 4 maç öyle oynattım adam her maçta 9 ve 10 aldı hep
Galatasary ın kalecisi çok gol yiyor ben iyi bir kaleci bulamadım.
Galatasaray kalesine layık
bu Polat Keser benim oyunumda transfer teklifimi redediyor.zaten trabzon kapıyı 4 milyondan açıyor.(bu arada beşiktaşla oynuyorum nağmalup lig lideriyim.)Şimdi bakıyorum da herkes almış beşiktaşamıdır bu kıllık..
Ustari_20 yaşında arjantinli baya bi güzel
arenas zaten süper bi yetenek
Arkadaşlar bişey sorcam mesela ben bı kaleciye gol yememe primi verirsem daha iyi oynarmı buna emınmısınız
dikkat ettim de kimse timo hildebrand'ı yazmamış..bi bakın o da iidir
cechde geyet başaralı bide frey
ben su aralar cech'ten hic memnun degilim adama 50 milyon paund verdik barceye getirdik ama istenileni veremedi fiyatıda 12 milyon paundlara kadar düstü...![]()
arkadaşlar man. unt. yedeklerinde "letter" diye bir kaleci var mükemmel bi şeye benziyo.fiyatıda çok ucuz 600k ya geliyo bana sezon sonunda gelecek rica etsem sizde bi bakabilir misiniz_?,
not: cordobanın yerine geliyo.
ѕαηмα şαнıм нєякєѕι ѕєη ѕα∂ıкâηє уâя σℓυя.
нєякєѕι ѕєη ∂σѕт мυ ѕαη∂ıη вєℓкι σℓ αğуâя σℓυя.
arkadaşlar mesajlarınız cok işe yaradı ama kimse brezilyalı bruno yu yazmamış
yada ben görmedim...
gs ye aldım mondragondan iyi...
WiedenfeLLer derim çok mükkemmeL ... ondan sonra Enke.. ProLL ve Rensing de çok iyi kaLeciLer.. kaLeci dedin mi aLman oLacak karde$im![]()
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
herkes valdes demiş ama bence o kalcei barcelona'ya yakışmıyor hiç sevmem ben direk satarım ben onu.
1-leo franco
2-sebastian frey
3-peter cech
4- casiilas
chris kirkland mükemmel
bi de richard wright nasıl oynuo o da evertonda kaleci
[QUOTE=motaba]herkes valdes demiş ama bence o kalcei barcelona'ya yakışmıyor hiç sevmem ben direk satarım ben onu.
katiliyorum arkadasa bence de valdez hic güzel degil.Favorilerim paul robinson,frey,tim wiese ve stekelenburg.Tim howard i da sayabiliriz
stekelenburg , bruno , enke , volkan babacan bence bunlar mükemmel![]()
beyler bence türk kaleciler çok ii özellikle polat keser ve peter cavit akman aldıınıza pişman olmazsınız ama sizin dediiniz felipe de güzele benzio
Marten Stekelenburg ,Diego, en ii kaleciler bunlaaar Hatta Diegoyuu Ajax a aldıım hollanda vatandaşı olduuu ve milli takımda da oynuyoor
türkiyede murat şahini tek geçerim hem hesaplıda
Fernando Henrique ..