ben degerlendirilmeye alınmamısım sanırım.
Bastan kayıt mı vardı bisi vardı herhalde.
Sağlık olsun![]()
ben degerlendirilmeye alınmamısım sanırım.
Bastan kayıt mı vardı bisi vardı herhalde.
Sağlık olsun![]()
biricik modum mehmet ali.yarışma öncesi kayıt vardı.süre bitti,ilk hafta tahmin yapmadın,genelde meşgul olduğun için pek girmezsin diye değerlendirmeye almadım.Sen hernekadar benim nickimi değiştirmesende istersen sana özel kontenjan açabilir ve değerlendirmeye alabilirim
şaka bir yana devam ederim diyorsan eklerim senide.
pazar maçları yaktı beni yoksa birinciliğe giden yolda büyük bir hamle yapacaktım takımlar sanki anlaşmış ben bu hafta az puan alayım diye![]()
![]()
![]()
![]()
So what?
Saike
ömer abi benim 3 puanımı sil o üç puanı şikeyle aldım benim gerçek yerim 31.cilik![]()
bu hafta hangi maçlar olcak
bu hafta tahmin yapmıyoruz dimi?
bu hafta tahmin yok.ligin ilk yarısının ilk haftası tahminleri olacak sıradaki.
Teşekkürler biz biliyoruz ama takımımız sonunda kazanabildiler ah bi de bu durumda olmasaydık keşke...Trabzonlular aldı götürdü
gecen hafta 29.dum.dimdi 24.,geliyorum yavas yavas sezon sonu asli ben lider olacam.trabzonlular ilk iki sirayi aldilar valla helal size
Avniakerle çekişiyoruz en yakınla aramızda sadece 7 fark var
ömer abi ben sıralamada hem 14. hem de 7.gözüküyorum 14.olanı silmeyi unuttun galiba![]()
Arkadaşlar işlerimin yoğunluğu ve açıklamak istemediğim bazı özel sebeplerden dolayı bu yarışmayı bitiriyorum.Ben devam ettirmek istiyorum diyen arkadaş varsa bilgileri verebilirim.Kaldığı yerden devam eder.
Keşke sen hiç bırakmasaydın Ömer abi ama gözün arkada kalmasın ben Dünyadan Maç Tahminlerinde olduğu gibi burada da gereken lojistik desteği devam ettiren arkadaşa veririm.![]()
"YÜCE ATATÜRK"
Bu konuda son durum nedir? Ömer abi birilerine bilgileri gönderdi mi ya da kendisi devam ettirecek mi? Bu hafta maçlar başlıyor, yarışma yarım kalmasın...
"YÜCE ATATÜRK"
ne oldu arkadaşlar bu tahmin oyunu?