ya penaltı yaa
ve gol![]()
ya penaltı yaa
ve gol![]()
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Leverkusen penalti kullaniyor
ve gol malesef
Acaba penalti mi bence degil gibi penalti da sanki tekrarlanmasi lazim
Off off çok sinirliyim. Diyecek bir şey bulamıyorum. O kadar mücadele et, gol yeme ama basit bir penaltıyla gol atsınlar. Umarım 1 gol buluruz.![]()
off ya golü yedik.daha 11 dakika var,gol atabiliriz yeterki besiktas eline gecen ataklari gole cevirsin.
ya bu neya adam herşeye faul diyo omuz omuza mücadele denen bi kural var diye hatırlıyorum ben
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Atamayacağız gibi.. Karamsarlığa kapıldım. Dakikalar çabucak geçiyor.![]()
çüüüş şimdi gördüm penaltı atışındaki olayı ya adamlar penaltıyı kullanan adamla nerdeyse aynı hizzada
bu arada spiker ne diyo ya bi karmaşa oldu birileri başladı konuşmaya![]()
ya yedik ya offf![]()
o adam yerde yatmasa ofsayttı
2-0 oldu barbarez attı
Forumlarımızda küfür etmek yasaktır. Küfürlü mesaj yazdığı için hesabı kapatılmıştır.
bu dogru karar ofsayt yok
Sinan enginin dedigi gibi deplasmanda yakaladagin pozisyonlari her zaman golle degerkendirmen lazim
barbarezin golü besiktasin ümitlerini tamamen bitirdi...hakem penalti olmayan pozisyona penalti vererek besiktasi oyundan kopardi.![]()
geçmiş olsun hakem içine etti maçın iyi mücadele ettil bizimkiler ama olmadı![]()
![]()
![]()
gol geldi ama beraberlik zor gibi keske besiktas yakaldigi pozisyonlari gole cevirseydi spikerde ne abartiyor tipki sabri ugan gibi
gol geldiiiiiieeeee
ama yetmiyo işte![]()
Spikere gicik gittim
bu ne yaw hakem korkudan duduk caliyor![]()
Ben böyle hakemin......Çok iyi mücadele ettik fakat yenildik. Çok üzgünüm, sinirliyim.
![]()
Besıktas D.bukres macı ve leverkusen maclarında hakem kurbanı oldu
hele bugunku korkak hakem nerden geldı acaba
Beşiktaş'tan bu kadar berbat bir futbol beklemezdim...
Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi
ben böyle hakeme sadece küfür ederim...77ye kadar bence çok iyiydi ama uyduruk bi penaltıyla ki daha sebebini bile anlamadım verdi maçı...beşiktaş bence kötü değildi...
bitti maselef
Leverkusen´in penalti golünde kural hatasi var. Alman oyuncu ceza sahasina penalti atilmadan giriyor.
Ayrica penaltiya sebebiyet veren posisyonda ne var ki, ben Baki´nin faul yaptigini yada elle oynadigini göremedim.
Almanya ulke puanı dustugu ıcın seneye 3 takım gıdecekmıs avrupa kupalarına hakemler o yuzden leverkusenı tutmus
Bu kadar berbat bir futbolu Beşiktaş'lı olarak savunamam. Daha savunmadan doldur-boşalt yapamayan bir takımın galibiyete hakkı yok.
Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi
Bence Besiktas Leverkusen´den daha kötü oynamadi. Dengeli bir macti ve beraberlik Besiktas´in hakkiydi. Ancak büyük bir hakem hatasi herseyi degistirdi.
Biz hep bizim liglerdeki hakemlere kötü diyoruz. Ancak bu hakem yanlis penalti kararlari(bence Tandogan kendisini, müdahle olmadan önce yere birakti gibi ve Baki´nin de hicbir penaltilik müdahlesi yok rakibe) ve birkac da ofsayt karari verdi ki. Yani sadece bizimkiler kötü degil
Beşiktaş üst tura çıkmayı hiç mi hiç haketmedi. Yine de yanlış bir penaltı kararıyla elenmek insana koyuyor ama dediğim gibi zaten üst tura çıkmayı hiç haketmedik ki. Şu ilk yarı 100 kez oynansa bir daha 3-0 dan aşağı bitmez. Runje iyiydi bugün, yapacak hiçbir şeyi yoktu.
alemde tekiz, hepinize yeteriz..
Cok pozisyon verdik ama uyduruk bir penaltiyla elendik.Acikcasi su Leverkusen'den daha cok hak ediyordu kupaya devam etmeyi Besiktas'im.
Bobo ilk yarida cok net iki pozisyon harcadi,Nobre'den beklerdim ama Bobo'dan beklemezdim,hayal kirikligina ugradim.
Penalti neden verildi hala anlamadim,anlayan varsa beri gelsin.Emre Tilev hakem el var dedi falan diye soyledi ama Baki'nin eliyle alakasi yok pozisyonun.Hadi ondan once cekti adami desem oyle ciddi bir cekme,penaltilik bir sey yoktu gordugum kadariyla.Ayrica penaltida bir Leverkusenli oyuncu ve bir Besiktasli oyuncu ceza alani icindeydi,tekrarlanmasi gerekirmiydi penaltinin,tekrarlansa bir sey degisirmiydi bilmiyorum tabi.Birde penaltidan sonra Bernd Schneider'e vurduran savunmamiza bravo.
Ya abilerim yapmayin,tamam bende bu uyduruk penaltinin arkasina siginmak istemiyorum ama o penalti olmazsa Leverkusen'in bu maci kazanabilecegini hic sanmiyorum.Once Bukres'te oldu simdi Leverkusen'de...
Gruptan cikan Dinamo Bukres ve Bayer Leverkusen takimlari bizden iyi oynamadilar iki mactada.
Neyse saglik olsun,yapacak bir sey yok.
bu hakemler hep beşiktaşı bulur zaten beşiktaşın avrupa tarihinde bunun gibi birçok hakem başına dert oldu benim hatırladıklarım da var büyüklerimin söylediği de neyse geçmiş olsun hak etmedik yenilgiyi![]()
maç kötü hakem kötü leverkusen kötü beşiktaş kötü sonuç çok kötü...
bir kerede bir avrupa maçinda hakem hatasi bizden yana olsun![]()
Kuşandık SARI-LACİYİ | Saracoğlu yokuşlarında | Siyah çoraplılardan doğan bu sevda | Büyüyor omuzlarımızda
Destanlar yazar tarihinde | Yarattığın değerlerinle | Onurumuzsun sen bizim KANARYA | 25 milyon Taraftarın omuz omuza
Zaptettiğimiz stadlara | Adını kazıyacağız | FENERBAHÇE söyleyecek son sözü | Haklıyız Kazanacağız
Efsane 100 yaşında | Taraftarıyla şanıyla | Dünya döndükçe sürecek, kalpleri hep titretecek, dillerden hiç düşmeyecek | FE-NER-BAH-ÇE
Bir gün girsek biz mezara | Gözümüz kalmaz arkada | Evladıma miras bu sevda