Bu nasıl bir duygusal bağdır?
Takımı bir oyuncu üzerine kurmak falan? Garip...
Bu nasıl bir duygusal bağdır?
Takımı bir oyuncu üzerine kurmak falan? Garip...
iyi para verilerse...
kulubu bile satarim![]()
parayı veren düdüğü çalar.
walla hiç bunu satim onu satim bu takımda kalsın demem oynatmadım adamı B takıma atarım talibi çıkarsa satarım çıkmassa emekli olana kadar orda sürünür![]()
ben içlerinden en sevdiğim istikrarlı futbolcuyu emekli olana kadar tutarım ama sadece bi kişi gerisine iyi bir teklif gelirse satarım
can arat, mehmet cakir
fernando llorente hayatta satmam
zaten satsam yerini dolduramam atl bilbao da transfer sorunlu bask oyuncular dısında alınamıyor
bende craig davies diye bi herif vardı oxford u lig 2 den premiere çıkardım hala satmadım ve oynatıyorum kolay maçlarda aslında geç bi oyuncu 25 yaşında ama takımın maskotu bana göregallerin yıldızı oldu artık oyunda onu ben oralara getirdim zaten favori personeli benim
kaba tabir olacak ama maliye bakanının kulakları çınlasın; babalar gibi satarım..formdaysa versinler parayı alsınlar adamı...ben yenisini en gencinden bulurum..formsuzsa beklemem gene satarım.. oyuna ciddi yaklaşacaksak en profesyonel şekilde yaklaşırım.Kafamdaki rakamı verene helal hoş osun
Ama kafamdaki bedeli verecek
![]()
Beyler bu konu altında satmak veya satmamak konusunda şaşkın durumda olduğumuz oyuncuları tartışacağız. Herkes satma-satmama sorusunu buraya sorsun. (sabitlediğin için sağol serkan abi)
Örneğin ben Trezeguet i satmayı düşünüyorum sizce satmalı mıyım satmamalı mıyım?
yaşlı adam sat bence daha iyisini alırsın sonra yaşlı diye kimse almaz
sat çok genç yetenekler war wason ren.. öneririm
15 in üstünde kim verir değeri zaten 11,250,000 kise vermez o parayı ben satmayı düşünüorum 10 milyona kadar inerim
ben 5 milyon dolarlık adamı 15 milyona satıyom sen 11 Milyon Dolarlık Adamı 10 Milyon a Satıyon...
Ben Hiçbir Futbolcuyu Değerinden Aşagı Satmam Örneğin:Ben X Bir Futbolcuyu 10 Milyon € ya Aldım.Futbolcu Kötü Oynuyor Parası 5 Milyon € Kadar İniyor Ama Ben Onu Yine 10 Milyon € Satmaya Çalısırım Satamazsam Yedekde Beklesin İşi Ne...5 Milyon € Satarak Daha Fazla Kazık Yerim Yedekde Beklesin Birgün İllaki İşim Düşücek...
abi git cesar delgadoyu al onun yerine hem hızlı hem bitiriciliği süper ama barcanın gençlerinde 2 sene sonra bajon diye bir eleman çıkıyor aman yarabbi acaip bişi ispanyanın 19 yaş altı takımındada var 10 milyon serbest kalma maddesi onu alaiblirsin acaip bişi ilerisi içinde
kayseriyim parasal durumum ii defansta bi mendez war acaba satsam mi satmasammi?
bide iglesias war onu satsammi satmasammi 2side yedekte duruyo zati mendez yerine bekir irtegun war iglesiass yerinde kerlon war ne onerirsiniz satip gelecegi parlak oyuncumu alsam??
ben forvete higuain i aldım
Eddie Johnson Var ben saTmak isTEmiom ama adam giTMek isTiyor Beşiktaş'tayım yaşı cok genç ne yapmayalım sizce?
bende diğer arkadaşlarım gibi satmandan tarafım çok daha genç ve yetenekli oyuncu bulabilirsin satmazsan son sahibi olucaksın sana getirisi olmıcak zamanında para ederken elden çıkart bence