Sayfa 2 / 11 İlkİlk 1234 ... SonSon
31 ile 60 arası toplam 309 sonuç

Konu: Satayım mı? Satmayayım Mı?

Hybrid View

Bu nasıl bir duygusal bağdır?
    Takımı bir oyuncu üzerine kurmak falan? Garip...

Quote Originally Posted by coltulu View Post
    Bu nasıl bir duygusal bağdır?
    Takımı bir oyuncu üzerine kurmak falan? Garip...
    ornegin benim icin pazzini baskadir zaten adam 1 yilda cok yol kat ediyo ondan daha iisinimi bulacam(bana gore )bende ilk sezon alabilirsem alirim bi dahada birakmam belki baska takima gecersem ayni oyunda onuda beraberimde gotururum...

Quote Originally Posted by eneshan View Post
    ornegin benim icin pazzini baskadir zaten adam 1 yilda cok yol kat ediyo ondan daha iisinimi bulacam(bana gore )bende ilk sezon alabilirsem alirim bi dahada birakmam belki baska takima gecersem ayni oyunda onuda beraberimde gotururum...
    Yani tamam öylede. Şimdi adamın değerinin 3-4 katı bir para verseler, iyi olmaz mıydı? Hem klüp bütçeni arttırıdın. Hemde yeni ouncu alıp onu yükseltebilirdin.

iyi para verilerse...
    kulubu bile satarim

parayı veren düdüğü çalar.

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

walla hiç bunu satim onu satim bu takımda kalsın demem oynatmadım adamı B takıma atarım talibi çıkarsa satarım çıkmassa emekli olana kadar orda sürünür

ben içlerinden en sevdiğim istikrarlı futbolcuyu emekli olana kadar tutarım ama sadece bi kişi gerisine iyi bir teklif gelirse satarım

can arat, mehmet cakir

fernando llorente hayatta satmam
    zaten satsam yerini dolduramam atl bilbao da transfer sorunlu bask oyuncular dısında alınamıyor

Nesil
    2005
    Yer
    34

bende craig davies diye bi herif vardı oxford u lig 2 den premiere çıkardım hala satmadım ve oynatıyorum kolay maçlarda aslında geç bi oyuncu 25 yaşında ama takımın maskotu bana göre gallerin yıldızı oldu artık oyunda onu ben oralara getirdim zaten favori personeli benim

kaba tabir olacak ama maliye bakanının kulakları çınlasın ; babalar gibi satarım..formdaysa versinler parayı alsınlar adamı...ben yenisini en gencinden bulurum..formsuzsa beklemem gene satarım.. oyuna ciddi yaklaşacaksak en profesyonel şekilde yaklaşırım.Kafamdaki rakamı verene helal hoş osun Ama kafamdaki bedeli verecek

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Default Satayım mı? Satmayayım Mı?

Beyler bu konu altında satmak veya satmamak konusunda şaşkın durumda olduğumuz oyuncuları tartışacağız. Herkes satma-satmama sorusunu buraya sorsun. (sabitlediğin için sağol serkan abi)
    Örneğin ben Trezeguet i satmayı düşünüyorum sizce satmalı mıyım satmamalı mıyım?

yaşlı adam sat bence daha iyisini alırsın sonra yaşlı diye kimse almaz

sat çok genç yetenekler war wason ren.. öneririm

15. Default

Quote Originally Posted by büyükpivot View Post
    Beyler bu konu altında satmak veya satmamak konusunda şaşkın durumda olduğumuz oyuncuları tartışacağız. Herkes satma-satmama sorusunu buraya sorsun. (Tabi konu sabitlenirse)
    Örneğin ben Trezeguet i satmayı düşünüyorum sizce satmalı mıyım satmamalı mıyım?
    15in ustunde verirseler sat yoksa satma

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

15 in üstünde kim verir değeri zaten 11,250,000 kise vermez o parayı ben satmayı düşünüorum 10 milyona kadar inerim

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

15 in üstünde kim verir değeri zaten 11,250,000 kise vermez o parayı ben satmayı düşünüorum 10 milyona kadar inerim
    ben 10 milyona alıyorum
    ben ce 8,5a kadar bile inebilirsin

Nesil
    2006
    Yer
    Dünyada Bir Yer

ben 5 milyon dolarlık adamı 15 milyona satıyom sen 11 Milyon Dolarlık Adamı 10 Milyon a Satıyon...
    Ben Hiçbir Futbolcuyu Değerinden Aşagı Satmam Örneğin:Ben X Bir Futbolcuyu 10 Milyon € ya Aldım.Futbolcu Kötü Oynuyor Parası 5 Milyon € Kadar İniyor Ama Ben Onu Yine 10 Milyon € Satmaya Çalısırım Satamazsam Yedekde Beklesin İşi Ne...5 Milyon € Satarak Daha Fazla Kazık Yerim Yedekde Beklesin Birgün İllaki İşim Düşücek...

abi git cesar delgadoyu al onun yerine hem hızlı hem bitiriciliği süper ama barcanın gençlerinde 2 sene sonra bajon diye bir eleman çıkıyor aman yarabbi acaip bişi ispanyanın 19 yaş altı takımındada var 10 milyon serbest kalma maddesi onu alaiblirsin acaip bişi ilerisi içinde

Quote Originally Posted by ölümüne_mokoko View Post
    abi git cesar delgadoyu al onun yerine hem hızlı hem bitiriciliği süper ama barcanın gençlerinde 2 sene sonra bajon diye bir eleman çıkıyor aman yarabbi acaip bişi ispanyanın 19 yaş altı takımındada var 10 milyon serbest kalma maddesi onu alaiblirsin acaip bişi ilerisi içinde
    bajon gerçektente bomba bi topçu on numara gol makinesi bencede alabilirsen bajonu al

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

kayseriyim parasal durumum ii defansta bi mendez war acaba satsam mi satmasammi?

bide iglesias war onu satsammi satmasammi 2side yedekte duruyo zati mendez yerine bekir irtegun war iglesiass yerinde kerlon war ne onerirsiniz satip gelecegi parlak oyuncumu alsam??

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Quote Originally Posted by mista7fb View Post
    kayseriyim parasal durumum ii defansta bi mendez war acaba satsam mi satmasammi?

bide iglesias war onu satsammi satmasammi 2side yedekte duruyo zati mendez yerine bekir irtegun war iglesiass yerinde kerlon war ne onerirsiniz satip gelecegi parlak oyuncumu alsam??
    hiç düşünmeden ikisine de kapıyı göster abi

Cool

Quote Originally Posted by mista7fb View Post

akadasım bence sakın dusunme bıle yanı kerlon zaten bencee tartısılamaz bı oyuncu mendezıde senın ıcın denıcem bakalım nasılmıs dusunmeden ıkısınıde kapıya koy

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

ben forvete higuain i aldım

ben forvete higuain i aldım
    güzeL bi teRcih YapmışSın KArdEş iyi...

Beyler bu konu altında satmak veya satmamak konusunda şaşkın durumda olduğumuz oyuncuları tartışacağız. Herkes satma-satmama sorusunu buraya sorsun. (Tabi konu sabitlenirse)
    bencede satmalisin bir suru genc ve yetenekli oyunucu var

Eddie Johnson Var ben saTmak isTEmiom ama adam giTMek isTiyor Beşiktaş'tayım yaşı cok genç ne yapmayalım sizce?

Nesil
    2006
    Yer
    Island

Quote Originally Posted by Nilmar View Post
    Eddie Johnson Var ben saTmak isTEmiom ama adam giTMek isTiyor Beşiktaş'tayım yaşı cok genç ne yapmayalım sizce?
    adamı sürekli olarak oynat ve medyaya öv,olmazsa sat yapacak bişi yok

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by Nilmar View Post
    walla kardeş yapacak pek bişeyin yokk. yüksek değerde yeni bir kontrat önerirsin. eğer kabul etmezse yapacak bişee yokk. kontratı bitmeden satıp kasanı dolduracaksın.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

bende diğer arkadaşlarım gibi satmandan tarafım çok daha genç ve yetenekli oyuncu bulabilirsin satmazsan son sahibi olucaksın sana getirisi olmıcak zamanında para ederken elden çıkart bence

Sayfa 2 / 11 İlkİlk 1234 ... SonSon

Mesaj Yetkileri