kardeş inanmıyosan denersinben denedimde konuşuyom iki ayağını kullanan adam topu çoğunlukla kalecinin üstüne atar ama yinede inanmıyorsan denersin
![]()
kardeş inanmıyosan denersinben denedimde konuşuyom iki ayağını kullanan adam topu çoğunlukla kalecinin üstüne atar ama yinede inanmıyorsan denersin
![]()
Hani, kurşun sıksan geçmez geceden,Anlatamam, nasıl ıssız, nasıl karanlık... Ve zehir - zıkkım cıgaram.
arkadaşım sadece adamların penaltı wurusuna bakma tekniğine bak
parrdon ama co-owned ne yaa![]()
co-owned demek bonservisinin yarısı bir klupte yarısı diğer klupte demektir anlaşma sonucu bir takımda oynar genelde italya da görülür en bilinen örnek 03/04 de adriano parmada co-owned diOriginally Posted by spreew
benim lyon oyunumda penaltıları juninho kullanır hiç kaçırmadı penaltı ve soğuk kanlılığı 20 adamın hatta brezilya formasıyla ben arjantinin başındayken bile penaltıdan bana gol attı bence bu adam oyunun en iyi penaltı kullanıcısı hiç kaçırmaz hep köşeye takar
So what?
Saike
Penaltı mağdurlarının başında gelenlerden biride benim Roma ile sezon boyu 7 penaltı kaçırdım bunların 5'i puan kaybetmeme sebep oldu koskoca totti 4 penaltı kaçırdı hepsinide dışarı attı bende manciniye attırdım oda sağolsun kaleciyi atıştırdıolan Seri A şampiyonluğuna oldu 2 puan farkla juve şampiyon oldu ...
ben Barcelona da oynuyodum hep penaltıları Ronaldinho ya çektiriyodum hep atıyodu bi zaman sonra atmamaya başladı.
aynı sorun bendede var.adriano bı maçta 3 tane penaltı kaçırdı![]()
ewt penaltısı 20 ler atamıyo ortega da atamıyodu
anelkada öle...adamın penalty taking 20 ama hepsini kaçırıyodu...
futbol ve fm muhabbeti yapmak isteyen herkesi msne beklerim... [email protected]
Fm'de penaltının babası Andrea Pirlo'dur. Kaçırdığı olmuştur ama ondan daha iyi penaltı atan oyuncu yoktur.
dogru soyluyosun barceloGS daha kacırdıgını gormedim
gerçektede öyle