Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12
31 ile 41 arası toplam 41 sonuç

Konu: TURKSPORTAL'A SAHİP ÇIKALIM ARKADAŞLAR !!!!

Nesil
    2003
    Yer
    Ankara

Türkçe çalışmaları zamanında beni çok zor durumlara düşürdüler Enjoy, paket alıp aylarca "abi özür dilerim, sana da mahçubum ama kesn şugün vereceğim" diyip aylarca beni oyaladılar... Hala daha isimlerini hatırlarım o kişilerin... İyi niyetimizi suistimal ettiler... CM 03/04 için yaptığımız Türkçe çalışmayı kendileri yapmış gibi yayınladılar, vs...

Ama bu karakter meselesi, orada görev alıyorsun diye bu siteden git, buarada yazamazsın diyemeyiz. Biz her zaman iyi niyetimizi koruruz, bize saygı ve sevgisini gösterenlere biz 10 kat gösteririz...

Dediğimiz gibi insan olmayı becerebiliyorsak o zaman sonuna kadar Turksportalın kapıları hepinize açık, burada olay bir site adı veya kişi ismi değil...

<a href="http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=42321" style="text-decoration: none">Türkçe FM Hakkında Bilinmeyenler</a>
    Forumlarımızda YASADIŞI PAYLAŞIMLAR yapamazsınız
    ÖM veya E Posta ile teknik sorular sormayın cevaplamıyorum
    <a href="http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=2358" style="text-decoration: none">Hesabınızın kapatılmaması, kullanıcı adınızın ceza almaması için tıklayın</a>
    <a href=http://www.turksportal.net style="text-decoration: none">Turksportal Interactive l <font COLOR=”#333333”>Football Manager Türkiye Resmi Araştırma Sitesi</font></a>

__________________________________________________ _______________

daha önceki zamanlarda böyle şeyler yaşanmış olabilir..yapanlarda büyük saygısızlık yapmış..ama bunlardan haberim yok..benim geldiğim zaman turksportal'a karşı hiçbir saygısızlık yapılmamıştır..bundan sonrada yaptırmam..

Nesil
    2001
    Yer
    Istanbul

belki orada tüm insanları suçlamamak lazım ama belli şahıslar kendilerini birşey sanıp bazı şeylere girişiyorlar çocuk oyunu sanıyorlar bu işleri
    Mustafa Budak
    Turksportal

"Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır.
    Bugün yarına dünle beslenerek yol alır"
    Bertolt Brecht

Nesil
    2005
    Yer
    Evden

Bırakın onları biz hep sizi destekliyoruz adam gibi adam olduğunuz için

Quote Originally Posted by b@tu
    Bırakın onları biz hep sizi destekliyoruz adam gibi adam olduğunuz için
    katılıyorum

Quote Originally Posted by Enjoy
    Quote Originally Posted by VoLkaN BaROs
    ya bu ******** denilen haysitesiz kişiler iyice işi azıtmaya başladı... durup durup ağır küfürler ediyorlar... bunların boyunun ölçüsünü vermenin zamanı geldi sanırım....

Verdiğim linke Türkçe bişey yazmayın site adminlerine ilettim sayfayı, Türkçe yorumları silecekler...

http://www.sortitoutsi.net/index.php...d=5004&start=0
    emin ol ki ******** den kimse böyle birşey yapmaz...orda birisi ******** yazmış..ondan sonra ******** dışındaki herkes ******** adını kullanmış...
    ben emin deilim toLga... Sevgili Oğuz'U kötülemek gibi olmasın ama ...

Sadece bi kaç kişi war adam gibi aDam... onlarda yakında damalrlaR

sen oradan mısın yoksa Enjoy?
    eğer ********'de çalıştığım için burada takılmam yasaksa hemen gidebiliriim...
    gitme yalnız koma bizi

sende emin ol ediz..

bi yere gitmem...

Nesil
    2001
    Yer
    Istanbul

kimseyi kovmuyoruz
    Mustafa Budak
    Turksportal

"Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır.
    Bugün yarına dünle beslenerek yol alır"
    Bertolt Brecht

Nesil
    2005
    Yer
    *Apricot City*

sen oradan mısın yoksa Enjoy?
    ********'de çalışıyorum..ama turksportal ile ******** arasında bi düşmanlık olmadığını bildiğim için buraya geldim..********'ye girmeden öncede burayı biliyordum...********'de kimse turksportal a küfür etmiyordu..bunlar hep başkalarının yaptığı sonra da ********'ye attığı suçlar..benim için önemli olan bişeyleri paylaşmak..bilgi alışverişi yapmak..site şu anda kapalı olduğu için orada bişey yapamıyorum...eğer ********'de çalıştığım için burada takılmam yasaksa hemen gidebiliriim...
    Şimdi olayı ikili dialoga getirmek için demiyorum bunu ancak konuyu açarken ********'yi de bu işin içine katmıştım, çünkü çalarak biz yaptık denilen türkçe paketi ve birkaç knouyu daha gayet medenice yazdım diyer, adminleri tarafından hem frumdan atıldım hemde yedi ceddime hemde forum platformdan küfredildi.

Dediklerinle yaşananlar kusura bakma ama dostum tutarsızca..

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

99-2000 den beri sitede uğraşmak için çabalıyorum.Yaşadıklarımızı anlatsak roman olur..

Herşeye rağmen bu site ayakta ise, birilerinin de saygı duyması lazım artık.Biz bu işi para,maaş için değil, hobi için yapıyoruz.Turksportal olmasaydı FM'de Türkiye Ligi'nin esamesi okunur muydu?

Gittikleri aynı yolda birbirlerini rakip olarak görenler bir gün birbirlerine muhtaç kalabilirler.Hayatın nelere kadir olduğunu düşünemezsiniz bile..
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

İnsanları anlamak zaman zaman çok zor olabiliyor...Bu noktada yapılacak en doğru hareket her zamanki saygılı ve yapıcı Turksportal.net'e yakışan tavırı sergilemektir...Bahsi geçen sitelerede göz gezdirdim...Forumlarına da baktım...Gerek forum gerek diğer kısımlar için daha çok çaba sarf etmesi lazım arkadaşların...Lütfen bunu sadece bir eleştiri olarak algılasınlar...

Çalınma olayları sanırım eskide kalmış...Turksportal.net büyüklük yapıp yasal yollara başvurmamış...Bundan bir ders çıkarsalar iyi ederler...Şahsen bundan sonra yapılacak her türlü saldırı olayında savcılığa suç duyurusunda bulunulmasından yanayım...Umarım bu durumlar tekrar yaşanmaz...

Her ne olursa olsun takmayın kafanıza...Kimin doğru yolda ilerlediği açık...

Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12

Mesaj Yetkileri