Sayfa 2 / 3 İlkİlk 123 SonSon
31 ile 60 arası toplam 73 sonuç

Konu: Kayseri Erciyesspor - Galatasaray [Fortis Türkiye Kupası]

Nesil
    2006

Haa ben özgürcan yedek necati ilk 11 anladım ondan öyle yorum yaptım ama yukarıda yazdığım gibi düşünmüş olmalı gerets büyük ihtimal büyük talihsizlik olmuş özgürcan için en sonunda kendisine şans veriliyor takım dakika 4 gol ve kırmızı kart.Hakan şükür emekli olunca bol bol izlicez özgürü merak etmeyin
    Forumlarımızda küfür etmek yasaktır. Küfürlü mesaj yazdığı için hesabı kapatılmıştır.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

yaff 3-1 oldu offfffffffffffffffffffffffffff

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

olsun bosverin gencler tecrube kazaniyor sorun degil ama farkda yemeyelim 3 yeter

yuh o kadar da olmaz barı 5 olmasın gol atalımda 4-2 bıtsın barı

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

off da off 4-1 yaw lig sonuncusu takımdan fark yiyoz:

Nesil
    2006
    Yer
    Eski Açık

helal olsun ne diyelim fark yiyiyoruz

gençlerimizin canları sağolsun ayrıca 2.dönem için iyi bir defans alınıp, tolga gönderilirse sevinirim..

Nesil
    2006

Erciyese bak be... Hiç beklemezdim...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ya garantiledik diye ne gereği vardı şimdi? Bu kadarda as kadrodan uzaklaşılmaz ki. Sonuç olarak Erciyes'ten fark yedik.
    ...Eğer mücadele ettiğin noktaya varmayı ummuyorsan, mücadele edemezsin...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

kimse beklemiyodu böle bi skor ama ders olur bu inşallah gs ye artık her maçı ciddiye alsınlar. neyse nasıl olsa tur garanti tek tesellim o

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Galatasarayın bu maçı önemsememesi ve yani nasıl diyeyim tamam garanti gençler oynasın ama böyle de hazırlanılmaz. Bugün gitmişler Kayseri'ye. Maça kadar olan antremanlar baştan savma. Nasılsa lig sonuncusuyla oynuyoruz diye ki Erciyes de 7 oyuncusuyla yollarını ayırmış.

Bu Erciyesi her halükarda 10 kişi bile olsa rahat yenmesi gerekirdi ama rakibe saygı duymazsan, iyi hazırlanmazsan böyle aciz bir duruma düşersin işte. 2. yarı Erciyes tek başına oynadı. Ama Erciyes'i de bu maç yanıltmasın, böyle giderse ve takviye yapılmazsa muhtemelen küme düşerler.

Bir de Gerets tamam bazı oyuncularını tatile gönderiyorsun, ama kadroya bakınca gerçek defansif özelliği olan, defans oyuncusu diyebileceğimiz bir tek Tolga vardı. En azından orada oynayacak genç oyuncular da muhtemelen GS vardır Tolga'nın yanına orta saha oyuncusu koyacağına onlardan birini koy, sol beke de bir genç koy Cihan'dan bin kat daha iyidir...
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Her ne kadar Galatasaray yedek ve genc agırlıklı olsada Kayseriyi tebrik ederim.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    Eski Açık

Quote Originally Posted by CaPTaiN10 View Post
    Her ne kadar Galatasaray yedek ve genc agırlıklı olsada Kayseriyi tebrik ederim.
    Galatasaray yedek ve genc agirlikli kadroyla oynamasaydi tebrik etmiyecekmiydin

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Maçtan önce biri bana bu skoru sölese "Yürü git işine derdim" .. Umarım bu futbolcularımızın aklını biraz olsun başına getirir .. Şuna değinmeden edemeyeceğim aykut resmen özgürcanın hakkını yedi .. Bizi onu izleme fırsatından mahrum etti ... Ah aykut Ah ...

Kayseriyi Tebrik Ediyorum Bende

Kayseri Erciyesspor'u tebrik ediyorum. Çok iyi mücadele ettiler.

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

2 Husus var.
    Erciyes 10 Oyuncusunu yolladı
    Gs Paf takımla çıktı..
    Erciyes'e tebrikler
    dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul-izmir

iddaadan 180 kaat para aldım hayırlı uğurlu olsun beyler=) sivas-erciyes-gençler-manisa-wolfsburg-244 ü-261 ü-...tuttu valla hepsi sürpriz kuponumdu hem de=)...

kadroyu görünce dedim gitti bu maç...

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by comandante View Post
    iddaadan 180 kaat para aldım hayırlı uğurlu olsun beyler=) sivas-erciyes-gençler-manisa-wolfsburg-244 ü-261 ü-...tuttu valla hepsi sürpriz kuponumdu hem de=)...

kadroyu görünce dedim gitti bu maç...
    Ohh ... Güle Güle Harca ..

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul-izmir

muhtemelen anneme veririm.bi gömlek alırım kendime sadece...=)

ben hala geretsin gitmesini istiyorum.hasan kabze gibi golcü iyi bir futbolcuyu sag kanat oynatiyo,aykut kirmizi kart yiyo,necatiyi cikaracagina özgürcani cikariyo.ve yedek takim bile olsa lig sonuncusundan 4 tane yiyoz,bu adam iyice deli etmeye basladi beni

Nesil
    2006
    Yer
    # 5-5

size bişey olmasın !

k.erciyes'e tebrikler..

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Sadece seni deli etmio merak etme ... Bizim gibi milyonlarca deliren var eminim ...

benimde celta vigo maci kaldi kazanirsa parayi alacagim ..
    bu arada kayseriyi tebrik ederim .. 4 - 1 güzel bir skor ..

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Quote Originally Posted by emre1905 View Post
    Galatasaray yedek ve genc agirlikli kadroyla oynamasaydi tebrik etmiyecekmiydin
    Benim tebrik edip etmemem sonucu degistiriyormu ?
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Quote Originally Posted by uaburak89 View Post
    Sadece seni deli etmio merak etme ... Bizim gibi milyonlarca deliren var eminim ...
    yahu bizim takiminda bir gururu,serefi vardir ya,erciyes kimki bize 4 tane atiyor?sezon basindan beri SIKINTIdan öldük yahu

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by arda_ultraslan View Post
    yahu bizim takiminda bir gururu,serefi vardir ya,erciyes kimki bize 4 tane atiyor?sezon basindan beri SIKINTIdan öldük yahu
    +1 İyiki kalp hastası falan deilim .. Kesin giderdim öbür tarafa ..

Nesil
    2006
    Yer
    # 5-5

feyır pileyciler ve 1615ciler haricinde hiç bişeyden deli olmuyorum

maçın henüz başında 10 kişi kalmamız, yedek takımla maça çıkmamız, gerets in bütün oyuncuların yeriyle oynaması, iddaa mzın olmaması, erciyesin iddasının olması, cihan ın oynaması na rağmen 4-1 olmamalıydı ....

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

valla dün bizde kaybetik maçı sizde kaybettiniz bir motivasyon eksikliği gördüm ben yenilgilerde
    So what?
    Saike

niye 4-1 olmamalıydı?

bu yenilgiyle mi gerets gitsin diyosunuz? diyelim bu maçı yendik ne fark edecekti? sonuçta ortada bir iddiamız yok, Gerets antremanda bir kaç futbolcunun (genç) başka yerlerde oynatılabilir mi diye düşünmüş, bunu maçta uygulamış. Bunu bu maçlarda yapmayacakta nerde yapacak? Ayrıca maçı baştan kaybettik zaten, Aykut'un kırmızı kart görmesiyle tüm dengeler değişti.. Sonuçta karşısınızda kim olursa olsun, güçlüde olsa, güçsüzde olsa bir ekip var.

bu arada, Gerets'e suç bulmayın, niye oyuncuları başka yerde oynatıyor diye.. Takıma transfer yapılmayınca, o da elindeki oyuncuları başka mevkilerde değerlendirmek istiyor..

Quote Originally Posted by arda_ultraslan View Post
    İşte bizim en büyük sorunumuz da budur. Karşımızdaki rakipleri küçük görmeye devam ediyor ve bu yüzden kaybediyoruz..

Sayfa 2 / 3 İlkİlk 123 SonSon

Mesaj Yetkileri