ben de iliçe uyuz oluyorum
ben de iliçe uyuz oluyorum
Rooney i sevmiyom ben oyunda... Sürekli 35metreden gol atıyo bana yada 90+5 de gol atıyor...
ßen Deniz e![]()
henry fmde hıc sevmıyorum
abiler genellikle hepinize oluyo..ben küçük takımların kalecilerini hiç sevmiyom..nedeni şu bende önceki maçlarda 3-4 tane gol yiyolar 4-5lerle oynuyolar bbenim maçlarda aslan kesiliyo bu kaleciler 10larla oynuyolar....goLde atamıyom...bu yüzden
deivid ve semih sentürk sinirlerimi bozuyor sürekli, muhtemelen kötü oynamalarındandır
tüm fb li oyuncular(appi ve tuncay)hariç
benim pek yok
klose yi hic sewmem
07 yi oynamadım ama eskilerinde tuncay şanlıdan dan nefret diyorum gercektende ole yani ne o futbolcumu be abi dimmi aaaa ...
Klose Crouch ve Mark Gonzalezi hiç semioorm
necati ateş
galletti,luccin,gravesen bide colsa çok sinirimi bozuyo galletti durmadan top kaybı yapıyo diğerleride çok kart görüyo kıl oluyorum yaa
ben hakemleri+ofsaytı+fenerli bütün oyuncu+yönetici(şekli mısıroğlu-azize- ali(emin deilim) dana+personel hiç sewmiom
castellazi.. bilirsiniz italyada kaleci.. arsenalde kaleci yoktu son gün aldım.. lehhmann da almunia da sakatlandı.. kaleye bi geçirdim liderlikten oldum ya..
Deniz Barış...
ballack ve tuncay
Miroslav Klose
javier acuna ya sinir oluyorum.....adam romada her maç gol atıyor....durduramıyorum sinirlerim bozuluyor...oyunu save yapıp öyle oynuyorum bu adamın yüzüne.....
bende wayne roney hiçsevmiyorum gerçek hayattada fm 2007 de başta adamın tipini sevmiyorum birde çok agresif kırmızı kart çok görüyoo hiç almam
ösellikle hasan ümit sabri arda song we dier gs ve bjk lileri sewmem hem oyunda hem gercek hayatta![]()
Bu Kullanıcı aşağıdaki forum kuralını ihlal ettiği için süresiz uzaklaştırılmıştır:
"Sitemizde argo kelimeler kullanamaz, kişiyi veya kurumu hedef alan küfür & hakaret edemezsiniz"
tuncay sanli
Deivid,Mateus,Deniz Baris,Ümit Özat,Nakamura
Ferdinand hic iyi bir defans degil.
TÜRKİYE'Nİ SEVİYORSAN BURAYA TIKLAYIP 1 DAKİKANI VERMEN YETERLİ... HAYDİ!!!
!!!RapMania-AntHipHop-AnthiPhop-HekiL-SiwriSneck-Ufaklik-Hackan-Hacky!!!
ljunberg e uyuz oluyorum..
hamit altıntop
Ribery'de gıcığın teki...
stewart downing.mateus ,
Ümit Karan GaLatasarayLa Yaptığım Her Maçta Nerdeyse bana goL attı.!![]()