Arkadaşlar merhaba,

Öncelikle uzun ama çok uzun zamandır Turksportal sitesini dolayısıyla forumlarını takip ediyordum, ediyordum diyorum çünkü artık edemez oldum, o kadar saçma sapan özensizce açılan topicler onlara verilen cevaplar okuyorum ki sinirlenmemek elde değil.

Bunun bir çok sebebi olabilir , başta forumun yaş ortalamasının düşmesi gibi, saymak istesek bir çok sebeb bulabiliriz. Turksportal forumların da artık üretkenlik kalmadı gibi, forumun büyük çoğunluğu türkçe yamanın çıkacağı tarihi öğrenmekle ve post sayısını arttırmakla meşgul. Bence çok geç olmadan tsi yönetiminin bu soruna çözüm bulması gerekiyor, bu kadar çalışkan ve üretken bir sitenin bu tarz userlarla anılması içime sinmiyor.

Benim gibi düşünen bir çok insan olduğunu biliyorum (bir çok tanıdığım benimle aynı fikirde), zaten ana sayfada ki konulara bakıldığında bir çoğunun ya kilitlenmiş olduğunu ya da yanlış yere açıldığı için kaldılırılmış olduğunu görüceksiniz ki bu da benim savımı destekler nitelikte.

Gerçekten faydalı ve üretken insanları forumdan kaçırmamak adına yönetimin ipleri ele almak adına biraz despotça da olsa bazı önlemler alması gerektiğini düşünüyorum.

Aslında ne eskisi kadar fm oynayacak ne de turksportal a girecek vaktim yok. Ancak bundan seneler önce bu forumlarda ciddi ciddi taktik tartışmaları yaptığımız withball, without ball üzerine kafa patlattığımız günler gelince bir de bugünkü durumu düşününce bir kaç satır yazayım dedim.

Umarım herşey türksportal adına çok iyi olur, çünkü bunu fazlasıyla hakeden ve bundan seneler sonra hepimiz için bir dönemi temsil edecek olan bir yer burası.

Kıymetinin gerçekten bilinmesi dileğiyle...