Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12
31 ile 51 arası toplam 51 sonuç

Konu: 1000.Mesajımı bu topicte kutluyoruz arkadaş =))))))

Nesil
    2005
    Yer
    *Apricot City*

Quote Originally Posted by emirduman
    Ya n'oluyo ya sakin arkadaşlar, makarasına açılmış bir topic sadece ne var ki bunda..

Ya burdan bile birşey çıktı ya, helal olsun ne diyim...
    Heeeeç sorma ya kardeş mesaj yazmaya çekinir olduk, arkadaşlar Kara Murat modunda yaşıyorlar hayatı

Nesil
    2005
    Yer
    Balıkesir

Quote Originally Posted by capriceman
    Quote Originally Posted by emirduman
    Ya n'oluyo ya sakin arkadaşlar, makarasına açılmış bir topic sadece ne var ki bunda..

Ya burdan bile birşey çıktı ya, helal olsun ne diyim...
    Heeeeç sorma ya kardeş mesaj yazmaya çekinir olduk, arkadaşlar Kara Murat modunda yaşıyorlar hayatı
    ya arkadaşlar uzatmayın yeter konuyu tatlı ya bağladık işte daha ne uzatıyorsunuz

Nesil
    2005
    Yer
    *Apricot City*

Quote Originally Posted by Sergio_of_Brother
    [sizi tebrık ederım sergıo bey cok amac dolu bır yazı yazmısınız sızın arkanızdayım we her zamn olurum bni tanırsınız umarım bıyerden herkez bılır sızın kım olduunuzu
    basarılar dılerım
    Abi bu şebekeci adamları atın şu forumdan ya

Bak hele ya üye olup olup yazmışlar. Ya gece gece ne eğlendirdiniz beni ya

Nesil
    2005
    Yer
    Balıkesir

Quote Originally Posted by capriceman
    Quote Originally Posted by Sergio_of_Brother
    [sizi tebrık ederım sergıo bey cok amac dolu bır yazı yazmısınız sızın arkanızdayım we her zamn olurum bni tanırsınız umarım bıyerden herkez bılır sızın kım olduunuzu
    basarılar dılerım
    Abi bu şebekeci adamları atın şu forumdan ya

Bak hele ya üye olup olup yazmışlar. Ya gece gece ne eğlendirdiniz beni ya
    ya bak burak ben o tür işlere gimem beni bilen bilir
    o arkadaşı tanırım uzaktan ama asla da zormaladım bunu yazması için zorlamam da
    eğer böyle bir kuşkunuz varsa da çeker giderim forum dan zaten konuyu 1 sayfa önce bitirne beenim ama polemiği hala uzatıyorsanız bu sizin bileceğiniz iş

Nesil
    2001
    Yer
    Istanbul

yani konunun bu derece tartışılması gerçekten saçma olayı nerelere taşımışsınz.. Bu bölümün amacı zaten geyik üzerine kurulmuş. haliyle bu tip şeylerin konuşulmasıda normal.

Benim uyarı verdiğim genelde konu ile alakasız post atanlar veya forum kurallarını ihlal edenler. Ben forumun değiştiğine pek inanmıyorum daha çok forumu takip eden ziyaretçi sayısı arttı eskisinden daha fazla üye takip ediyor artık ve dahada gelişmek üzere belki 2 ay geriye gitmeseydi şimdi daha farklı bile olabilirdi örneğin Sergio nun 1500 mesajlarda olan olayı gibi...
    Turksportal Forumlarında üyelerimizin hepsi değerlidir ama kurallar her zaman önde gelir. Forum akıcı bir nehir gibidir eskisi gider yenisi gelir. O yüzden forumu bırakıyorum ben gideceğim diyen varsa bizim yapabileceğimiz birşey yok seçme hakkı o üyeyi bağlar.
    Mustafa Budak
    Turksportal

"Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır.
    Bugün yarına dünle beslenerek yol alır"
    Bertolt Brecht

Nesil
    2001
    Yer
    Istanbul

Ek olarak caprimen arkadaşımı tebrik ederim ama 1000. mesajı için değil daha çok foruma olan katkısı ve zevk veren yazıları için.
    Mustafa Budak
    Turksportal

"Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır.
    Bugün yarına dünle beslenerek yol alır"
    Bertolt Brecht

Nesil
    2005
    Yer
    *Apricot City*

Quote Originally Posted by Vieri
    Ek olarak caprimen arkadaşımı tebrik ederim ama 1000. mesajı için değil daha çok foruma olan katkısı ve zevk veren yazıları için.
    Eyvallah dostum, bende desteğin için teşekkür ederim...

Nesil
    2005
    Yer
    Balıkesir

Quote Originally Posted by Vieri
    Turksportal Forumlarında üyelerimizin hepsi değerlidir ama kurallar her zaman önde gelir. Forum akıcı bir nehir gibidir eskisi gider yenisi gelir. O yüzden forumu bırakıyorum ben gideceğim diyen varsa bizim yapabileceğimiz birşey yok seçme hakkı o üyeyi bağlar.
    işte benim demek istediğim de buydu kutlama sebebi 1000. msj değil foruma olna katkısı olmalıydı
    Haa Ayrıca ben burak ın bana yok işte sen kendin üye oldun kendine destek çıktın yok işte organize çalışıyorsunuz gibi msjını için yazmıştm o nu eğer ben den çoğunluğun böyle bi şüphesi varsa geçer giderim demiştim
    Yoksa benim TURKSORTAL ve oraya yazmayı(duygu düşünce ve bildiklerimi paylaşmayı) ne kadar sevdiğim ve her ortam da savundğum da tartışılmaz bir gerçektir

Nesil
    2003
    Yer
    Ankara

arkadaşlar birbirinizle ters düşmeye ne kadar meraklısınız... Burak tutup 1000. mesajım diye bir başlık açınca bu egoistlik mi oluyor... İnsanlar şurada eğlenmeye çalışıyorlar, lütfen butür ufak şeyler için birbirinizin kalbini kırmayın

konuyu da uzatmayalım artık herkes ama diyip bir cevap yazarsa iş uzar gider...

<a href="http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=42321" style="text-decoration: none">Türkçe FM Hakkında Bilinmeyenler</a>
    Forumlarımızda YASADIŞI PAYLAŞIMLAR yapamazsınız
    ÖM veya E Posta ile teknik sorular sormayın cevaplamıyorum
    <a href="http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=2358" style="text-decoration: none">Hesabınızın kapatılmaması, kullanıcı adınızın ceza almaması için tıklayın</a>
    <a href=http://www.turksportal.net style="text-decoration: none">Turksportal Interactive l <font COLOR=”#333333”>Football Manager Türkiye Resmi Araştırma Sitesi</font></a>

__________________________________________________ _______________

nie ya ben konuyu kaçırdım heralde ben bu aralar schumaer gibi takılıorum(yazımda hata olabilir )sonlardan ilerliorum bi raikkonen olamadık ya nerdeyse 2 yoldır bu sitedeyim konuları önceden takip edemiorum

ama capriceman kardeşimi tebrik ediorum 1000 inci mezsajından dolayı (çiçeği bana at )

Nesil
    2004
    Yer
    Ankara

Tebrikler...

Nesil
    2003
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by VoLkaN BaROs
    konuyu da uzatmayalım artık herkes ama diyip bir cevap yazarsa iş uzar gider...
    hani uyarmasam neyse de uyarıyorum yine de yazıponuz

mesajımdan sonra konu hakkında ama diyip yazanların yazılarını sildim.. Burada ama diyip mesaj yazmaktan kasıt konuyu uzatmaktır...

uyanıklık yapıp, dök içini rahatla cinsinden mesaj yazıp sonuna "şimcik bu da silinecek kesin" die yazanların üyeleiklerini 1 hafta askıya alacam ona göre

kısaca neymiş, konuyu uzatanlar ve uzatmaya teşebbüs edenler, mesajıma yorum yapanlar, burnunu karıştıranlar, vs..

sonra vıy ben duymadım, vıy ben bilmiom demeyin ona göre haaa

<a href="http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=42321" style="text-decoration: none">Türkçe FM Hakkında Bilinmeyenler</a>
    Forumlarımızda YASADIŞI PAYLAŞIMLAR yapamazsınız
    ÖM veya E Posta ile teknik sorular sormayın cevaplamıyorum
    <a href="http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=2358" style="text-decoration: none">Hesabınızın kapatılmaması, kullanıcı adınızın ceza almaması için tıklayın</a>
    <a href=http://www.turksportal.net style="text-decoration: none">Turksportal Interactive l <font COLOR=”#333333”>Football Manager Türkiye Resmi Araştırma Sitesi</font></a>

__________________________________________________ _______________

Nesil
    2005
    Yer
    Sakarya

Benim yazdığımla ilgili olduğunu düşünmüyorum da, sonradan baktım ki, benim yzdığım mesajdan sonra olay farklı bir hal almış..

Capriceman, umarım benim yazdığımı yanlış anlamadın..
    "Beşerin taptığı bir kendisinin heykelidir"

Nesil
    2005
    Yer
    Balıkesir

Tamam ya tamam insanlık ben kalsın

Capriceman kardeişm tebrik ederim
    yalnız 1000. mesajın için değil forumdaki aktifliğin ve paylaşımın için tebrikler

Nesil
    2005
    Yer
    Evden

Nice 1000lere ve başarılara

hayırlı olsun

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

2005 'de açılmış ve siteden banlanmış arkadaşa hayırlı olsun diyorsun ha
    ..! Lütfen Tarihlere Dikkat ..!

Nesil
    2006
    Yer
    Gebze/Kocaeli

hahaha

S-B-Z Misafir

Quote Originally Posted by WishbonE
    2005 'de açılmış ve siteden banlanmış arkadaşa hayırlı olsun diyorsun ha
    valla helal olsun,biraz geç kalmış ama olsun
    ama dedim bu arada

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Quote Originally Posted by Murderer26
    hayırlı olsun
    saol canım ben arkadaşa iletirim mesajını

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

yav adam mesaj sayısını arttırmak için neler neler yapıyo ya
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12

Mesaj Yetkileri