Heeeeç sorma ya kardeş mesaj yazmaya çekinir olduk, arkadaşlar Kara Murat modunda yaşıyorlar hayatıOriginally Posted by emirduman
![]()
![]()
![]()
Heeeeç sorma ya kardeş mesaj yazmaya çekinir olduk, arkadaşlar Kara Murat modunda yaşıyorlar hayatıOriginally Posted by emirduman
![]()
![]()
![]()
ya arkadaşlar uzatmayın yeter konuyu tatlı ya bağladık işte daha ne uzatıyorsunuzOriginally Posted by capriceman
![]()
Abi bu şebekeci adamları atın şu forumdan yaOriginally Posted by Sergio_of_Brother
![]()
Bak hele ya üye olup olup yazmışlar. Ya gece gece ne eğlendirdiniz beni ya![]()
ya bak burak ben o tür işlere gimem beni bilen bilirOriginally Posted by capriceman
![]()
o arkadaşı tanırım uzaktan ama asla da zormaladım bunu yazması için zorlamam da![]()
eğer böyle bir kuşkunuz varsa da çeker giderim forum dan zaten konuyu 1 sayfa önce bitirne beenim ama polemiği hala uzatıyorsanız bu sizin bileceğiniz iş![]()
yani konunun bu derece tartışılması gerçekten saçma olayı nerelere taşımışsınz.. Bu bölümün amacı zaten geyik üzerine kurulmuş. haliyle bu tip şeylerin konuşulmasıda normal.
Benim uyarı verdiğim genelde konu ile alakasız post atanlar veya forum kurallarını ihlal edenler. Ben forumun değiştiğine pek inanmıyorum daha çok forumu takip eden ziyaretçi sayısı arttı eskisinden daha fazla üye takip ediyor artık ve dahada gelişmek üzere belki 2 ay geriye gitmeseydi şimdi daha farklı bile olabilirdi örneğin Sergio nun 1500 mesajlarda olan olayı gibi...
Turksportal Forumlarında üyelerimizin hepsi değerlidir ama kurallar her zaman önde gelir. Forum akıcı bir nehir gibidir eskisi gider yenisi gelir. O yüzden forumu bırakıyorum ben gideceğim diyen varsa bizim yapabileceğimiz birşey yok seçme hakkı o üyeyi bağlar.
Mustafa BudakTurksportal
"Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır.Bugün yarına dünle beslenerek yol alır"Bertolt Brecht
Ek olarak caprimen arkadaşımı tebrik ederim ama 1000. mesajı için değil daha çok foruma olan katkısı ve zevk veren yazıları için.
Mustafa BudakTurksportal
"Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır.Bugün yarına dünle beslenerek yol alır"Bertolt Brecht
Eyvallah dostum, bende desteğin için teşekkür ederim...Originally Posted by Vieri
işte benim demek istediğim de buydu kutlama sebebi 1000. msj değil foruma olna katkısı olmalıydıOriginally Posted by Vieri
![]()
![]()
Haa Ayrıca ben burak ın bana yok işte sen kendin üye oldun kendine destek çıktın yok işte organize çalışıyorsunuz gibi msjını için yazmıştm o nu eğer ben den çoğunluğun böyle bi şüphesi varsa geçer giderim demiştim
Yoksa benim TURKSORTAL ve oraya yazmayı(duygu düşünce ve bildiklerimi paylaşmayı) ne kadar sevdiğim ve her ortam da savundğum da tartışılmaz bir gerçektir![]()
![]()
arkadaşlar birbirinizle ters düşmeye ne kadar meraklısınız... Burak tutup 1000. mesajım diye bir başlık açınca bu egoistlik mi oluyor... İnsanlar şurada eğlenmeye çalışıyorlar, lütfen butür ufak şeyler için birbirinizin kalbini kırmayın
konuyu da uzatmayalım artık herkes ama diyip bir cevap yazarsa iş uzar gider...
<a href="http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=42321" style="text-decoration: none">Türkçe FM Hakkında Bilinmeyenler</a>
Forumlarımızda YASADIŞI PAYLAŞIMLAR yapamazsınız
ÖM veya E Posta ile teknik sorular sormayın cevaplamıyorum
<a href="http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=2358" style="text-decoration: none">Hesabınızın kapatılmaması, kullanıcı adınızın ceza almaması için tıklayın</a>
<a href=http://www.turksportal.net style="text-decoration: none">Turksportal Interactive – l – <font COLOR=”#333333”>Football Manager Türkiye Resmi Araştırma Sitesi</font></a>
__________________________________________________ _______________
nie ya ben konuyu kaçırdım heralde![]()
ben bu aralar schumaer gibi takılıorum(yazımda hata olabilir
)sonlardan ilerliorum bi raikkonen olamadık ya nerdeyse 2 yoldır bu sitedeyim konuları önceden takip edemiorum
![]()
![]()
![]()
![]()
ama capriceman kardeşimi tebrik ediorum 1000 inci mezsajından dolayı (çiçeği bana at)
Tebrikler...
hani uyarmasam neyse de uyarıyorum yine de yazıponuzOriginally Posted by VoLkaN BaROs
mesajımdan sonra konu hakkında ama diyip yazanların yazılarını sildim.. Burada ama diyip mesaj yazmaktan kasıt konuyu uzatmaktır...
uyanıklık yapıp, dök içini rahatla cinsinden mesaj yazıp sonuna "şimcik bu da silinecek kesin" die yazanların üyeleiklerini 1 hafta askıya alacam ona göre![]()
kısaca neymiş, konuyu uzatanlar ve uzatmaya teşebbüs edenler, mesajıma yorum yapanlar, burnunu karıştıranlar, vs..
sonra vıy ben duymadım, vıy ben bilmiom demeyin ona göre haaa![]()
<a href="http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=42321" style="text-decoration: none">Türkçe FM Hakkında Bilinmeyenler</a>
Forumlarımızda YASADIŞI PAYLAŞIMLAR yapamazsınız
ÖM veya E Posta ile teknik sorular sormayın cevaplamıyorum
<a href="http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=2358" style="text-decoration: none">Hesabınızın kapatılmaması, kullanıcı adınızın ceza almaması için tıklayın</a>
<a href=http://www.turksportal.net style="text-decoration: none">Turksportal Interactive – l – <font COLOR=”#333333”>Football Manager Türkiye Resmi Araştırma Sitesi</font></a>
__________________________________________________ _______________
Benim yazdığımla ilgili olduğunu düşünmüyorum da, sonradan baktım ki, benim yzdığım mesajdan sonra olay farklı bir hal almış..
Capriceman, umarım benim yazdığımı yanlış anlamadın..
"Beşerin taptığı bir kendisinin heykelidir"
Tamam ya tamam insanlık ben kalsın
Capriceman kardeişm tebrik ederim
yalnız 1000. mesajın için değil forumdaki aktifliğin ve paylaşımın için tebrikler![]()
Nice 1000lere ve başarılara![]()
hayırlı olsun
2005 'de açılmış ve siteden banlanmış arkadaşa hayırlı olsun diyorsun ha![]()
![]()
..! Lütfen Tarihlere Dikkat ..!
hahaha![]()
valla helal olsun,biraz geç kalmış ama olsunOriginally Posted by WishbonE
ama dedim bu arada![]()
saol canım ben arkadaşa iletirim mesajınıOriginally Posted by Murderer26
![]()
yav adam mesaj sayısını arttırmak için neler neler yapıyo ya![]()
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved