Sayfa 2 / 3 İlkİlk 123 SonSon
31 ile 60 arası toplam 82 sonuç

Konu: Türkiye elendi

Nesil
    2005
    Yer
    *Apricot City*

Quote Originally Posted by semih5
    bence kisacasi artik hakan sükür milli takimi biraksin ya
    Yerine alternatif söyle hadi bir tane??

bi kere arkadaşım benim açtığım tıopicte ne dion fatih terim nie satsın demişsin
    tabiki satmaz ama yaptığı hatalar çoook basit ve öle futbol bilgin olması gerekmio yaptığı hataları görmek için

HATA 1:Sarhat Çıktı Tümer Girdi:arkadaşlar beşiktaşlılar alınmasın tümer sadece ofansif yönlü gibi geldi bana defansa hiç bir katkısı yok adam gidio geri gelmio anca kornerlede deuran toplarda ama serhat oyunda olsaydı şahsi fikrime göre 2. golü yemezdik her ne kadar tolga ahatalı olsada

HATA 2:Necati çıktı Tekke Girdi:Fatih Tekkenin girmesi doğru ama necatinin yerine diil.Hakanın yerine oyuna girseydi bence daha iyi oynardı ve daha iyi pozisyonlar elde ederdi.Necati ise topu ayağında tutabilen bir futbolcu.iyi koiuyo yeri geldiğince çalımda atabiliyo

HATA3:EMRE ÇIKTI yıldıray Girdi: yaw kardeşim sen emreyi nie çıkarıosun ya..Yıldıray girdide noldu. bence emre kalsaydı belki o Tümerin atamadığı frikik kaçmayıp gol bile olabilirdi kesin diil ama oolabilirdi.

Hata 4:ÜMİT KARAN KADRODA YOKK:arkadaşlar Türkiye liginin gol kralı artık Galatasarayında demirbaşı halline geldiğine inanıyorum.Hakanın yerinde çok iyi işler yapabilirdi.Hakan kafa atıyo ümitte atar.Hakan pres yapmıyoı ümit hayvan gibi koşuyo.

HAta 5:işte en büyük ahat ama bunu Terim diil Fifa yaptı zaten fifa başkanını dinlemişsinizdir gözlemci raporu gelmeden herif soruşturma başlatıyo ki zaten kendiside isveçli.
    EN büyük Hata HAKEM bence sonrada Fatih Terimin yaptığı kötü Değişiklikler..

Hep bu hakemin yüzünden!!!
    Dün futbolcular cok güzel oynamistilar...Ayaklarina saglik...
    Ama nafile... Okadar cabaladilar, kötü bir sonuca vardik.
    Artik 2006 Dünya Kupasi'na gitmek icin, hic bir hakkimiz yok...
    Yani, elendik...
    Cok üzgünüm... Ama FIFA Baskani da, -Türkiye Milli Takim,
    2010'da Dünya Kupasi'na katilamiyacak.-
    Neymis efendim, TÜRKIYE CEZALIYMIS...!
    Bunu duydugumda tepem atmaya basladi...

Nesil
    2005
    Yer
    Sakarya

Hata 1:
    Son 15 dakikaya girerken ve en azından bir gol lazımken oyuna defansif yönü kuvvetli oyuncu mu alınır?

Hata 2:
    Necati maç boyunca ne yaptı?

Hata 3:
    Emre, gerçi son 10 dakikaya girerken çıktı, ama gelene gidene tekme atıyordu ve sarı kartı vardı..

Hata 5:
    Allah aşkına, TV görüntülerini de mi izlemedin benyaben, bırak onu, maç içinde benim bir şey dikkatimi çekti, adamlar faul yapıyor, gelip kaldırmaya çalışana el uzatan yok, bi,zimkiler faul yapıyor, yerde yatan İsviçreli'ye (Eğer sarı kart tehlikesi mevcut değilse) el uzatıp kaldıran yok. Adamları saha içinde de dövdük, dışında da; dışındaki stadda da net biçimde görüldü, TV'den de. Bırak onu, hala uluslararası maçta sahaya (Altını çizerek söylüyorum; rakip futbolcuya) taş, para, pet şişe atan beyinsiz taraftarımız var.. Daha ne olacak?

4. maddeye bir şey diyemiyorum, ama Karan gelse, Fatih, Hakan, Necati üçlüsünden biri fazla kaçıyor.
    "Beşerin taptığı bir kendisinin heykelidir"

Mükemmel oynadığımızı söyleyemem...Ama İsviçre takımına futbolun nasıl oynanacağını gösterdik...Ancak tek derdimizdi sanki İsviçre...Oyuncularımızın aklında Dünya Kupası değil sadece İsviçreyi ezmek vardı adeta...Yine çok basit hatalardan golleri yedik...

Sayın Terim kusura bakmasın ama dün maçı mesela Collina (Hani en güvenilen o ya.) yönetseydi bizden 3 oyuncu atılırdı...Serhatın pozisyonunda penaltı yerine sarı kart alırdı oyuncumuz...Tümer oyuna girişiyle beraber atılabilirdi...Emre zira öyle...Alpay için herhangi bir yorum yapmak istemiyorum...Dün sahada herşeyini futbola veren kavgalara tartışmalara karışmayan oyuncularda vardı...Onları tebrik etmek gerekir...

Sayın Davut Dişli kesinlikle istifa etmelidir...Kavgalardaki en büyük sorumlu sayın Fatih Terim ve kendisidir...Davut Dişli'yi tanımam ama sayın Terim daha sakin olmalıydı ona yakışmadı bu davranışlar...Bize yakışanı yapamadık maalesef...Üstelik daha önceden FİFA ve UEFA tarafından uyarılmamıza rağmen...Şimdi sahaya atılanların koridorlarda yaşananların hesabını nasıl vereceğiz bakalım???

Bu arada kanallarımızın çoğu ellerinde olmasına rağmen (hepsi aynı ajanstan almışlar görüntüleri) Mehmet Özdilek'in ilk tekmeyi attığını ya hiç göstermediler yada bir kere gösterip geçtiler...Neyi kapatmaya çalışıyorlar acaba...FİFA'ya zaten tam gidecek görüntüler...Eeee o zaman kazığı yiyen bizler mi oluyoruz???

Nesil
    2003
    Yer
    Ankara

çok gereksiz yere gerildi maç, belki bu kadar gerilmeseydi turu çok rahat geçerdik...

olan oldu, maç bitti, şimdi asıl sorun dünya nezlinde üzerimize sürülmeye çalışılan karalığı engelleyebilmektir...

Düşünün bi koskoca FIFA Başkanı daha araştırma yapılmadan deyim yerindeyse yargısız infazla "Türkiyeye hertürlü müeyide uygulanacak, 2010 dünya elemelerinden ihraç edilecek, FIFA üyeliği askıya alıncak" gibi kelamlar edebiliyor...

Daha da ileri giderek, Türkiyedeki maçta isviçrelilerin ve hakemin can güvenliği yoktu" gibi küstahca bir cümleyi kurabiliyor...

Hatırlayın romada başımıza gelenleri, ne farklı? O zaman italyanlar için FIFA veya UEFA Başkanı çıkıp aynı kelamları etmişlermiydi? Onlar dünya önünde böylesine "barbar" gösterilmişlermiydi? Tabi ki hayır... 2-3 maç ceza verip konuyu kapatmışlardı...

Biz mülüman ve Türk olduğumuz sürece bunlar başımıza hep gelecek.. O zaman ne yapacağız, onların oyununa onlar gibi karşılık vermeyeceğiz. Yada en azından onlar kadar karşılık vereceğiz... Çünkü biz bazı şeyleri abartmayı çok seviyoruz maalesef...

Burada olaylara uyan en iyi söz "vur diyince öldürmek" olabilir...

<a href="http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=42321" style="text-decoration: none">Türkçe FM Hakkında Bilinmeyenler</a>
    Forumlarımızda YASADIŞI PAYLAŞIMLAR yapamazsınız
    ÖM veya E Posta ile teknik sorular sormayın cevaplamıyorum
    <a href="http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=2358" style="text-decoration: none">Hesabınızın kapatılmaması, kullanıcı adınızın ceza almaması için tıklayın</a>
    <a href=http://www.turksportal.net style="text-decoration: none">Turksportal Interactive l <font COLOR=”#333333”>Football Manager Türkiye Resmi Araştırma Sitesi</font></a>

__________________________________________________ _______________

Nesil
    2001
    Yer
    Istanbul

http://home.skysports.com/broadband.asp?showclip=yes

buradada isviçreli oyuncuların olayları körüklediğini bahsediyor
    Mustafa Budak
    Turksportal

"Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır.
    Bugün yarına dünle beslenerek yol alır"
    Bertolt Brecht

Nesil
    2003
    Yer
    Somewhere in Time--22 aca

en fazla para cezası alırız ..
    terim iki maçtada 80. dakikada oyuncu değişiklikleri yaptı, 2 seferde hemen gol yedik.. şu dakikadan sonra ne desek boş.. bu skorla olmasaydı bari..

ilk golü yemesek bence bu kadar iyi oynayamazdık, golü yediğimiz için tüm riskleri aldık ve çok iyi oynadık, ta ki ne zaman 3-1 oldu , oyuncular risk almaktan korktu, yorgunlukta bastırınca koparamadık maçı orada..

bence çok tartışıyonus
    aslında aldığımıs sonucun nedeni okadar basitki
    HAKEM STRES PANİK HATALAR

lam yemisim boyle takimi. yillardir rezil oluyoz yine rezil olduq. buyur. onceden ingiltereye neye gideriz 8-0 yeniliriz filan. gazetelerde mansette " YENILDIK AMA EZILMEDIK!!!" ulam daha kac tane yiyecen? de ezilecen? yok gideriz lihnestayn a yeniliriz. cabaladik ama olmadi. yok gideriz letonyaya yeniliriz. turkiye kil payiyla avrupa elemelerini kacirdi. yok dunya kupasi olur. boktan gruplardan cikamayiz yada playoff a kaliriz nolur iste boyle birtane bile star oyuncusu olmayan balli kuradan bile eleniriz. turkiye yurekli oynamis? hehe yemisim o yuregi ben ne yuregi? yurekli adam gider orda iyi bi sonuc alir. 2-0 yenilmiste gelmis 4 gol atmis hic bi ***** yaramaz. ister 4 at ister 10 at. bu takimin boyle ruhsuz davranislariyla biz daha cok 2006 lar 2206 lar kacirriz. bu zamana kadar (kendimi bildim bileli milli takimi desteklerim) hep destekledim ama bundan sonra bitti benim icin bu takim. yaziklar olsun baska diyecek bisey yok. **** hakan sukur de birkez daha nereye layik oldugunu gosterdi. torinolu sabani alipta milli takima koyarsan olacagi o olur. nihat gibi yildizi harcayan fatih terim ***** daha galatasaryli talebelerine yalakaliq etsin dursun.

2 dakka sonrada cevap mahiyetinde temiz aile cocugu gibi elestiride bulunmayin. adam gibi icinizden geleni soyleyin.

EDİTED BY ROCCO_42:Adamlıgı kimse senden ögrenecek degil.Önce sen adam ol.Ben bu gelismemis varlık adına hepinizden özür diliyorum arkadaslar.
    Düzenleme Vieri:Önce toplum içinde nasıl davranacağını öğren sonra buraya yazarsın hadi gülüm şutladım seni...

Nesil
    2005
    Yer
    edirne

herkese cok yazik oldu ya

Nesil
    2005
    Yer
    kayseri

yaw arkadaşlar hepnizden özür dilerim belki cok agır konuşmus olabilir ama o anki kızgınlıkla olabilir .neyse önümüze bakalım artık türk futbolu cok geriye gitmiştir uefada 4 takıma indik türk futbolu cok geriye gidiyor . cok acilen bir şeyler yapmak lazım hemen radikal kararlar alınıp bunlar derhal uygulanması lazım .

Nesil
    2001
    Yer
    Istanbul

tamam herkes sinirine hakim olamıyor bazen olabilir bunlar..

futbolcularımızda sinirli değilmiydi? Bana kalırsa hakem yine çok şükür kırmızı kartına saldırmadı. Özellikle Tümer'in kasten adamın ayağına basması (yahu oda senin gibi futboldan ekmek parası çıkartanlardan) Emre'nin yaptıkları, Tuncay'ın faul yapması üstüne birde faul bizim gidiyor hakeme itiraz ediyor kart için kendisi gördü kartı.. Alpay'ın yaptıklarını söyliyemiyorum bile resmen dayak attık sahada adamlara.. Tamam bizim için önemli maçtı futbol sayasında olur böyle şeyler bizde FM de yapmıyormuyuz önemli maçlarda top kapmak için sertlik "HARD" yapıyoruz aynen öyle oynadı milliler ama yinede tamamen hakemi suçlamamak lazım..

Herkes penaltıya odaklandı. Adamda dünya kupasına gitmek için gördüğümü çalarım demişti. Bizimkini gördü onlarınkini görmedi her insan hata yapabilir. ben kasti olduğunu düşünmüyorum. Bizim teknik heyetimiz olayları hakame bağlamasınlar hiç.. play off maçlarında 2 maç yaparsınız siz ilk maçta gereken önlemlerinizi almayıp bıçak sırta dayandığı zaman konuşmaya başlayıp sonrada kazanmasını bilmeyip hakemi suçlamamlısınız.. bu kolay kaçış olur insanlar dahada gaza gelir.. bilmiyorum benim ümidim çoktu bu maçı alırız diyordum. (Şuda var Fatih hoca geldiğinde işi gerçekten çok zordu) Olmadı adamlar gibi sert mücadelemizi verdik, keşke olaylar dışarıya yansımasaydıda alkışlarla isviçrelileri uğurlasaydık. sonra yazsaydı basınımız medeniyet gör isviçre diye. insanlar şimdi Türklerin barbar olduğunu konuşuyorlar dışarda. ne diyeyim futbola aşığız ama karşımızdakininde insan olduğunu unutmamalıyız eğer onlar bize insanlık yapmıyorlarsa bunun cevabı intikam olmamalı spordan şiddeti uzak tutmalıyız. Yarın öbür gün dünya kupalarından men edilme gibi bir ceza alınırsada politikacılarımız işin içine girmeli o zaman isviçrede 2006 ya alınmamalı. Temennim Türk milletinin bukadar hırslanmasına sebep olan isviçrelilerinde aynı kefeye konması.. bu Fifa yönetimi ile olur mu? İşte onu aralıkta göreceğiz
    Mustafa Budak
    Turksportal

"Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır.
    Bugün yarına dünle beslenerek yol alır"
    Bertolt Brecht

Nesil
    2005
    Yer
    Çanakkale

Yok hakem bence kötü değildi.Hatta iyiydi.Rahat 2-3 kırmızı kart görebilirdik.Burda yapılanlar ise ilk maçı sonuçlarıdır bence.

tolga seyhan ın topa vuruşunu kendisi istese yapamazdı.
    anlamdaım öle bir vuruş mu war ilk defa gördün
    en dandik adamı koy öle vuramaz

Nesil
    2004
    Yer
    iStAnBuL

bizim insanlarımız hala sunu anlamadı biz Türkiyeyiz yani bizim Türk'ten başka dostumuz olamaz yani bizi dunyada kimse sevmez bizim yaptıkmlarımız ufak veya buyuk sonucta hep biz suclanırız ama hiç bir zaman buna gore davranamıyoruz yani şifo o hareketi niye yaptı yapma kardeşim ne kadar haklı olursan ol yapma cunku adamlar bunu bekliyor bizim iğnemiz diğer ulkelerin kılıcını gecer onlar kılıc saplar sorun yok biz iğne batırırz herkes ayaklanır ama sunuda soylemeden gecemiycem bu goruntuleri ceken kameramanın gelmişini geçmişini ******** bide marifetmiş gibi kameramanın adını yazıyolar altta isvicrede yapılanlar hiç basına yansıdımı bizm basınımızda iş yok bir kere o gotuntulerin hiç yayınlanmaması gerekiyordu ama reyting aşkına vatan bile satar bu medya ceza ne olursa olsun verilmese bile bu federasyon artık gitmeli tamam şifo iyi niyetli bir insan olabilir ama bu tur adamlar boyle macları kaldıramaz bence oguz ve şifonun yardımcı olması bir kere başta hataydı profesyonellik başka bir sey arkdaslar bizim ne federasyonumuz ne teknik ekibimiz nede medyamız profesyonel. orda olaylar oldugu zaman dunyayı ayaga kaldırmamız lazımdı ama biz ne yaptık burda gorusuruz dedik size burda ceza vericez dedik hehhhh buyrun işte ceza bize geliyor ve bide su var alpay neden boyle yapıyor beckham olayında haklıydı ama goruntulerde olamz kameranın orda yapma git içeri anasına avradına istediğini yap ama kameranın onunde yapma tamam adam hata yaptı be şerefsiz kameraman niye silmiyosun o goruntuleri mal herif yaa.Federasyona yüklenmemin nedeni ise bize orda yapılanlardan sonra cok pasif darandı heemn istafa etmelri lazım bence bizi iyi bir şekilde temsil edemiyorlar.

Nesil
    2005
    Yer
    BALIKESİR

ya bu hakemin neresi suçluydu adam 80 dk emrenin tekmelerine göz yumdu alpayın yaptıkları ayrı bir dava hake bence çok iyiydi
    en kötü olan şey futbol dehası yüksek bir teknik adamın 80 dk oyuncu değiştirmemesi hakanı halen da kadroya alması necatiye sabretmesi bence bu hallere bu yüzden düştük

Nesil
    2005
    Yer
    ALİ SAMİ YEN

bence hakem idare etti maçı.bizim enaltımız es geçildi ama gerçekten bize çok müsama gösterdi 2-3 tane kesin kırmızılık hareketlerimiz vardı.bkz:tümerin rakibine basması

Nesil
    2005
    Yer
    BALIKESİR

tümerin yaptığı o hareket sakatlayabilirdi bile direkt kırmızı karttı ama hakem es geçti

Nesil
    2004
    Yer
    iStAnBuL

Bencede hakem iyiydi

Bence bizim insanlarımız en cok kızdıgı sey çifte standart evet bizim yaptıklarımız ceza gerektiriyor yanlıs yaptık ama aynı cezayı isviçreninde alması gerekiyor ama hakeme yuklenmek yanlıs penaltıyı vermedi ama sanalman ve11'inde dediği gibi en az 3 futbolcumuz kırmızı kart gormeliydi

Bencede hakem iyiydi
    abi bu hakemin neresi iyidi Allah aşkına solermisin

walla yaw

Nesil
    2003
    Yer
    Yedi Tepeli Şehir

Ben de hakemin bize karşı önemli bir hatasını görmedim, hatta bazı yerlerde bize iyi bile davrandı diyebilirim...

Emre ve Tümer oyundan atılabilirdi, ama hakem sanırım gerginlik tırmanmasın diye onları oyunda tuttu...

warmı böle bişi gerginlik olmasın diye oyunda tutmak
    isviçre ilk maççını hatırlayın hakanın düşürlüdüğü an hakem penalty için koşuyor ama beyni devreye giriyor
    -maç 1-0 bu penaltı gol olursa beni naaparlar kimbilir
    düşüncesiyle foul çalıyor....
    SİZ BÖLE GÖZ YUMUN daha neler olacak

arkadas bence cok dogru soluyor

saol kardeş ama bunların bilinmes lazıms yauuufw

Nesil
    2004
    Yer
    iStAnBuL

Quote Originally Posted by Legolas007
    warmı böle bişi gerginlik olmasın diye oyunda tutmak
    isviçre ilk maççını hatırlayın hakanın düşürlüdüğü an hakem penalty için koşuyor ama beyni devreye giriyor
    -maç 1-0 bu penaltı gol olursa beni naaparlar kimbilir
    düşüncesiyle foul çalıyor....
    SİZ BÖLE GÖZ YUMUN daha neler olacak
    Sen macları karıstırdın heralde bide siz goz yumun falan sen kendine bak taraflı olma biraz objektif ol emre ile tümer hatta alpay normalde atılmalıydı ama hakem tölerans tanıdı kararları dogruydu sadce ilk yarıda penaltı yerine korner verdi posizyonuda gormesi zordu zaten asıl senin gibiler oldukca vay halimize ilk macı karıstırma biz ikinci mactan bash ediyoruz biz ilk mac falan demedik iii oku yazılanları

ben ilk maçtan bahsetmiyorm örnek verdim
    sen sinirlenmişin bugun (Diyarbakır 3 Üç-0 sıfır TS)

olum ne alaka bize tolarans gösterilince bişey demesseniz ilk maç gibi olur dedim algılamanda sorun var sanırm=

Nesil
    2004
    Yer
    iStAnBuL

Ben sinirlenmedim trabzonun macını niye katıyosun şimdi araya sen harbiden alakasız macları soyluyorsun.
    Bir daha laflarına dikkat et "oglum" falan "algılamanda sorun var" falan haddini bil asıl sende bir sorun var heralde milli mac konusuna kulupleri katıp konuyu saptırmaya çalısıyosun senin amacın ne kardeşim asıl senin beyninde bir sorun var doktora gitmedni oneririm bu topicte bu konuyu daha fazla uzatmayalım sorunun varsa ÖM atarsın....!!!

Nesil
    2005
    Yer
    Belli bir yerim yok adımd

Quote Originally Posted by 11
    Quote Originally Posted by semih5
    bence kisacasi artik hakan sükür milli takimi biraksin ya
    bence sen de yaşamayı bırak.
    bu güzeldi...

Sayfa 2 / 3 İlkİlk 123 SonSon

Mesaj Yetkileri