Konuda Gazeteciliğe Düşkün bir kaç eleman seziyorum ben boşuna harcanmayın derim geçen her dakika zaman kaybı![]()
Yenildik olsun , yarın derbi var umarım kazanan taraf biz oluruz.
Konuda Gazeteciliğe Düşkün bir kaç eleman seziyorum ben boşuna harcanmayın derim geçen her dakika zaman kaybı![]()
Yenildik olsun , yarın derbi var umarım kazanan taraf biz oluruz.
abaaaooo hooijdonk ne etti öle aman Allah'im yok böyle bir gol
adam santradan cakmis gol olmus ilk defa görüyorum boyle birseyi
Bülen korkmazda atmıştı tam oralardan onu hatırlattı spiker
bide o santradan atmadı orta sahadan attı santra diyince sanki santra yaptılarda vurdu gol oldu gibi anlaşılıyo![]()
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
son dakikalarda hakemın verdiği karar benı çok guldurdü. top taça çıkıyordu ama mondi deydi ve mondiden çıktı..orda topu gs ye vermesi çok ilginçti..
aydınla bilal aziz i beğendim ama iliç te form düşüklüğü var bana göre![]()
feyenoord sansa buldugu ilk golle öne gecti bu gol mondinin moralini cok bozdu gercekten yenilmemesi gereken bir goldü ama sonra galatasaray iyi top oynadi deneme amaciyla getirilen bilal aziz sol kanatta cok etkiliydi,ortalari süperdi gercekten,hasan sas serbest vurusu kötü kullaniyordu bilal aziz mükemmel bir orta acinca ikinciyide o kullandi gene güzel acti ama kalecinin üstüne gitti top.valla ben sahsen bilal azizi begendim,iyi bir sol kanat olabilir,cok klas bir futbolcu,paslari cok güzel ara sira klas estetik paslari da taraftarlar tarafindan alkis aldi.44.dakikada sakatlanip cikmasi beni cok üzdü ayak bileginde catlak olusmus,acil sifalar bilal azize.
Mehmet Topal sag bekte hic siritmadi,iyi oynadi ve bizim sag bekimiz olmayi garantiledi bence.orhan ak sol bekte sakatliktan yeni ciktigi icin biraz kötüydü,sag kanattaki adam ile biraz daha yakin oynamaliydi,bunun haricinde iyi paslar atip güzel toplar caldi.
Inamoto gene herzaman yaptigini yapti top ona gelince en yakinina pas atip aradan sivisti,ikili mücadelere cok az girdi,bence hala galatasaraya yakismayan bir oyuncu.
Hasan sas ilk yari sonlarina dogru cok savasti penalti kazandirdi,iyiydi.
Necati bence iyi oynadi gerets hakan sükürü cikarip hasan kabzeyi oyuna alsaydi kesin 2.golü bulurduk ama gerets yanlis yapti.Özellikle Ilici cikarmamasi beni sinirlendiren olay oldu madem necatiyi cikardi okani aldi niye mehmet topali cikaripta hasan kabzeyi aliyor,ilici cikarip hasan kabzeyi alsa daha iyi olurdu.Ayrica penaltidan aglari delmesi ilginc oldu sonra farkettik ki ag delikmis zaten onlarin 2.golündede ag delindi cok zayif bir sut olmasina ragmen.
besiktas karsisina aykutla cikmamiz lazim mondinin biraz aykuta birakmasi lazim yerini.
Kuşandık SARI-LACİYİ | Saracoğlu yokuşlarında | Siyah çoraplılardan doğan bu sevda | Büyüyor omuzlarımızda
Destanlar yazar tarihinde | Yarattığın değerlerinle | Onurumuzsun sen bizim KANARYA | 25 milyon Taraftarın omuz omuza
Zaptettiğimiz stadlara | Adını kazıyacağız | FENERBAHÇE söyleyecek son sözü | Haklıyız Kazanacağız
Efsane 100 yaşında | Taraftarıyla şanıyla | Dünya döndükçe sürecek, kalpleri hep titretecek, dillerden hiç düşmeyecek | FE-NER-BAH-ÇE
Bir gün girsek biz mezara | Gözümüz kalmaz arkada | Evladıma miras bu sevda
m.topal ı sağ kanatta oynattı ... ve bence iyi değildi ... bi transfer yapamıyolar sağa sola devşirme adam koyuyolar .... ayrıca arkadaşlar şu inamoto çok iyi oynuyordu ben mi göremiyorum yoksa gerçekten oynmıyor mu .... ya oraya kimi koysan ondan daha iyi oynar ... pozisyon yaratamadık ... son 15 dak. çok bastırdık ama olmadı ... bilal bence iyiydi ... yaptığı ortalar aslında akıllıcaydı ama bizim takımın alışık olduğu bir stil değil (muz orta) ve çok koşuyor bence yararlı olur .... ama sanırım ayak bileği çatlamış ....
Baska bi fotomac basligi ise soyle olabilir,
BJK'den supriz atak.
Dunki karsilasmayi izleyen Tigana, Sol taraftaki sorunlarini gidermek icin, Galatasaray ile hale sozlesme imzalamayan Bilal Aziz e yoneldi.
Bilal Aziz ise BJK Turkiyenin buyuk bir kulubu olduguna ve seve seve sozlesme imzalaycagini soyledi.
Ote yandan transfer calismalari devam eden Galatasaray Pierre e teklif goturecekmis.
Mehmet topal sag bekte oynadı ama onun tarafından fazla atak olmadı.. bu arada Bilal Aziz begendım pasları güzel üstelik ortalıda süper eger üstüne gidilirse duran top kullanabilit hasan şaş gibi en azından yumuşak kullanmıyor duran topları muhtemelen galatasarayda kalır
maçı izlemedim ama internetten baktım hoiijdonk un golü neymiş öyle galatasarayla eşleştik bakalım ne olacak
Valla besıktasa karsı genclerle cıkcaz tıpkı gecen senekı gıbı bakalım ne olcak
bilal aziz hirsli bir futbolcu bence üstünde durulursa sol bek olabilir,hizli bir futbolcu ortalari süper,duran toplarida kullanabilir iste bedavadan futbolcu bulduk bilali degerlendirmeliyiz.
Galatasaray karşısına genç bir kadroyla çıktıkları için fark yiyeceklerini düşündüğünü söyleyen Van Hooijdonk, “Böyle bir hezimeti Fenerbahçe taraftarına nasıl anlatırım?” diye korktuğunu ifade etti.
‘Öyle mutlu oldum ki’
Fenerbahçe’nin unutulmaz yıldızı Pierre van Hooijdonk, Galatasaray maçıyla ilgili çarpıcı açıklamalar yaptı. Kazandıkları için çok mutlu olduğunu söyleyen Hollandalı yıldız, “Hocam ilk 11’i açıklayınca şaşırdım. Çünkü takım gençlerden oluşuyordu. Tek tecrübeli bendim. Galatasaray’ı tanıyan biri olarak sonucun aleyhimize olabileceğinden, kalemizde 5-6 gol görebileceğimizden korkuyordum. Olası bir hezimeti Fenerbahçeli taraftarlara nasıl anlatırdım? Neyse ki korktuğum olmadı” dedi.
‘Dalga geçeceklerdi’
Galibiyetle çok rahatladığını dile getiren Pierre şöyle konuştu: “Yenilseydik herkes benimle dalga geçecekti. Gole gelince; Mondragon’u önde gördüm ve şutumu kullandım” dedi. Ünlü golcü hakemin yönetimi hakkında ise “Galatasaray’ın ev sahibi olarak avantajları olacağından emindik ama hakemin bu kadar yanlı davranacağını tahmin etmiyorduk. Zaten maçtan sonra hakeme gittim ve ‘Çok teşekkür ederim’ dedim. Başka şeyler söyleyecektim ama susmayı tercih ediyorum. Ne demek istediğimi anlamışsınızdır’ dedim.”
Adam gerçek bir fenerbahçeli...O bir efsane gerçekten!!Umuyorum ki ilerde daha güzel mevkilerde fenerbahçeyi temsil edecektir...
Yapmayın Allah'ınızı severseniz.Ne efsanesi abi ya.Adam 2 sezon oynayıp gitti işte.Ayrıca o şekilde konuşmasıda önceden FB de oynamış olması ve maçın Türkiye'de oynanmış olmasıydı bence...
Uzun aradan sonra, tekrar merhaba TURKSPORTAL !
Hakikaten güzel gol attı
attıgı gol neydi ama ya hayla kendini fenerde sanıyoki heralde galatasaraya tarihe gececek goller atıyo