gerçek beyler bvende bi ara takmıştım da psi whell mi neydi onu çeviriyordum aam kendime güvenmiordumn açıkçası en iyisi boşver sen bunları..
gerçek beyler bvende bi ara takmıştım da psi whell mi neydi onu çeviriyordum aam kendime güvenmiordumn açıkçası en iyisi boşver sen bunları..
yazdıklarını okudum öncelikle teşekkürler ama ben bunları yapmaya kalkarım kaşık oynar falan deliririm diye korkuyorumoynadıgı zaman nasıl bi duygu içindeydin biraz anlatırsan sevinirim...
![]()
bu kagıtlı olayı dennedim tam donmedi ama biraz harekeetlenme oldu
arkadaşlar şuan şoklardayım!!!. mausun üzerine koyduğum pipeti santimetrelerce çektim! şokum geçince inşallah yine yazarım
http://www.youtube.com/watch?v=xaYBuhhrhrM
burdaki levitasyon örneğini herkes izlesin ve bu adamı( criss angel) herkes youtube da aratsın bence
ben bugün biraz cabaladım olmadı ama olana kadar denicem![]()
bende yapmak istiyorum ama yapabileceğim bir ortam yok açıkçası.yani evdekiler falan varken biraz acayip gelecek onlara,konsantre olamam o şekilde ama merak ediyorum.
Bir ara haberlerde kızın teki bardagı fln oynatıyordu ama ben onun altındada bi numara aramıstım gercekten hiç numara olmadan böyle bir seyin olabilecegine bir türlü inanamıyorum![]()
Fenerbahçe Cumhuriyeti
olmuyor olmuyor ne denediysem olmuyorneyse yarın son birkez daha deniycem bu son birkez onuncu son birkez oluyor
![]()
Yapıyorum!!!Yapıyoruuummm!!!
Psi-Wheel'da kağıdı çok rahat döndürebiliyorum...
Peki bişey sormak istiyorum...Mesela o kağıdı nasıl havalandırabiliriz????
yaw çok ilginç bi sorunum var
pipeti çevirebiliyorum ama aradan 1-2 saat geçince yaptığım şeye bir türlü inanamıyorum sanki ben yapmasamda o kendisi dönücekmiş gibi oluyo yaww