Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12
31 ile 44 arası toplam 44 sonuç

Konu: “Alex’ten bile iyiyim !”

Hybrid View

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Tartıştığınız şeye bak ya
    dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Test pilotunun ben Schumacher'den daha iyiyim demesi gibi birsey olmus
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

beyler bence alex e haksızlık yapmayın ... her sene asist kralı oluyo orta saha oyuncusu olmasına rağmen çok fazla gol atıyo ... tamam büyük maçlarda çok etkili değil ama sonuçta carrusca yı bazen ilk 18 de bile göremiuoruz ... ha bu carrusca nın daha kötü olduğu anlamına gelmez ... ama onunla kıyaslamamız için en azından onu izlemeliyiz ... zamanında appiah galatasaraydayken 50.000$ dolar için gönderilmişti ... o zaman galatasarayda onun mevkisinde kim oynuyorsa appiah dan daha mı iyiydi değildi ama sonra kendini gösterdi .... carrusca ilerde oynar bişeyler yaparsa o zaman karşılaştırırız ... şimdi alex ve carrusca karşılaştırılamaz bence ... carrusca da bu lafı bence kadro da yer bulmak için iddaalı olduğu için söylemiştir ....

Nesil
    2006
    Yer
    Sükrü Saracoglu Stadı

Kücük maclarin adami diyenler...
    Alexin fenerbahce formasiyla oynadigi butun avrupa maclarini tekrar izlesinler...
    Man Utd(3-0),PSV(3-0),Palermo,Frankfurt maclarinin kilit adamidir Alex... geldigi ilk sezon avrupada ondan birsey göremedik ama oda zamanla alisti ve bence Avrupada fenere daha fazla katkisi olacaktir Alex in.. ve bence Alex su anda oynadigi pozisyonda turkiye liginin en iyisidir!!

Carrusca ya gelince... Bence hirsindan ne dedigini bilmiyor.. Alex ten iyiyse neden kadroya giremiyor acaba??

Nesil
    2006
    Yer
    Bilgisayar

Quote Originally Posted by Omerdinho View Post
    Alexin fenerbahce formasiyla oynadigi butun avrupa maclarini tekrar izlesinler...
    Man Utd(3-0),PSV(3-0),Palermo,Frankfurt maclarinin kilit adamidir Alex... geldigi ilk sezon avrupada ondan birsey göremedik ama oda zamanla alisti ve bence Avrupada fenere daha fazla katkisi olacaktir Alex in.. ve bence Alex su anda oynadigi pozisyonda turkiye liginin en iyisidir!!

Carrusca ya gelince... Bence hirsindan ne dedigini bilmiyor.. Alex ten iyiyse neden kadroya giremiyor acaba??
    Kaç kere söylemek zorundayız.Eric Gerets denen adamın marifeti işte.Ayrıca Alex Türkiye'nin o bölgedeki en iyi futbolcusu olabilir buna lafımız yok ama Carrusca bir-iki maç düzenli oynasaydı bu ligde ne Alex ne Ricardinho bırakırdı!..
    Uzun aradan sonra, tekrar merhaba TURKSPORTAL !

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by OgUzKaGaN View Post
    Kaç kere söylemek zorundayız.Eric Gerets denen adamın marifeti işte.Ayrıca Alex Türkiye'nin o bölgedeki en iyi futbolcusu olabilir buna lafımız yok ama Carrusca bir-iki maç düzenli oynasaydı bu ligde ne Alex ne Ricardinho bırakırdı!..
    Bu mesajı yazan birinin Carrusca´yı önceden de takip ettiğini anlarım. Sonuçta bizim ilgimiz olmayan bir ligde mücadele ediyordu ve hiçbirimiz haberdar değildik. Türkiye´ye geldikten sonra 1-2 maçını izlediniz. 1-2 maça göre nasıl bu kadar emin konuşmalar yapabiliyorsun?

Nesil
    2006
    Yer
    2 kıtada birden olandan;)

Quote Originally Posted by Omerdinho View Post

dostum futbol bilgine şaştım kaldım doğrusu.. hangisi önemli o maçlardan? frankfurt desen naapmış ki alex? fenerbahçe o kadrosuyla franfurkt a en az 4 gol atmalıydı kanımca. alex ne yaptı? 1 asist yaptı takım "bişey" zoruyla üst tura çıktı..

Nesil
    2006
    Yer
    Sükrü Saracoglu Stadı

Quote Originally Posted by ForCimbom View Post
    dostum futbol bilgine şaştım kaldım doğrusu.. hangisi önemli o maçlardan? frankfurt desen naapmış ki alex? fenerbahçe o kadrosuyla franfurkt a en az 4 gol atmalıydı kanımca. alex ne yaptı? 1 asist yaptı takım "bişey" zoruyla üst tura çıktı..
    bir asistmi???
    kendisi 3 asist birden yapti Aurelio nun mis gibi golu sayilmadi tuncayin kafa golunde ortayi acan oydu semihin golun topu deivide asirtan oydu...

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Carrusca´yı izlemediğim için Alex´ten iyi olup olmadığı konusunda kesin bir şey diyemem. Fakat Alex´ten daha iyi oynuyorsa neden bu adam hiç oynatılmıyor? Böyle bir mantıkla baktığımızda da ya Gerets´in akılsız olduğu ya da Carrusca´nın saçmaladığı anlaşılıyor.

Nesil
    2006
    Yer
    # 5-5

boş bulunmuş söylemiş, yapmış bi hata..

affedin..!

Nesil
    2006
    Yer
    Hakkari

Takımda fazla şans bulamadığı için pek izleme fırsatı bulamadım ama bi hoca iyi performans sergileyen bi oyuncusunu takıma koymamazlık etmez.Ama Carrusca'nın fazla abarttığını düşünüyorum.Sonuçta Alex kendini kanıtlamış bi futbolcu.Çıkıp ben ondan bile iyiyim demesi iyi olmamış.
    [SIGPIC][/SIGPIC]

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

alex'ten BİLE dediğine göre alex ondan iyidir kardeşim yani kendisine göre öyleymiş yani öte yandan sewerim herifi ilici satcaz monaco ya carrusca solda arda amc de oynucak

bir oynasa, görsek keşke..

Gerets CNN TURK ' te yayınlanan Futbolmania programında konuk oldu. Carrusca gidecek mi Kalacak mı ? oynayacak mı sorusuna " O bölgede Arda oynuyor ve genç bir isim. Carrusca'nın bulunması onun daha fazla çalışmasını sağlıyor. Buyüzden onu göndermiyoruz." diye cevap veriyor.

ben sans verilmesinden yanayım bu adama biraz yanlıs acıklamalar yapmıs olabilir ama olsun bence hata bu cocukta degil biz ilk geldigi gibi ondan ronaldinho olmasını bekledik bu kadar genc bi oyuncu hiç bilmedigi bir ülkeye ne kadar cabuk uyum saglayabilirki

Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12

Mesaj Yetkileri