Anket Sonuçlarını Görüntüle:

Voters
0. You may not vote on this poll
  • 0 0%
Sayfa 2 / 7 İlkİlk 1234 ... SonSon
31 ile 60 arası toplam 181 sonuç

Konu: Alayım Mı?Almayayım Mı?

Hybrid View

Ronaldinho gelmioo

Takıntı yapmamak lazım arkadaşlar palacio ve cesar delgado süper forvetler,elano çok iyi sağ açık yobo juan iyi stoperler malik fathi oyunun en iyi sol beklerinden benim alamadığım uyggun fiyatlı 35 trilyon 24 taksit portolu anderson var muhteşem bi oyuncu ama gelmiyor alexe 10 basar.

omer-faruk-14 Misafir

ya abi deli olacam trabzonu çalıştırıyorum ilk senem sunny'i istiyorum istediğimde de takımı sözleşme öneriyo hep o takımı kabul ediyo en az
    30 kere teklif yolladım

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka ÇARŞI

mehmet sedef i ksk ye bi türlü alamadım süepr lige çıkmama rağmen

Nesil
    2007
    Yer
    Old Trafford

ben de yıllardır henryi alamıyom
    Art arda kaç zemheri.Kuş uyur kurt uyur zindan uyurdu.Bir ben uyumadım kaç leylim bahar.Haretinden prangalar eskittim.Şaçlarına kan gülleri takayım..Bir o yana,bir bu yana...

messssssssssiiiiiiiiiii

ben diego yu alamiyurum ve fenerbahceyim oyunda turkiye liginde cok zenginim
    Forum düzenini bozmaktan siteden uzaklaştırılmıştır

Nesil
    2007
    Yer
    Old Trafford

Quote Originally Posted by fenerbahce58 View Post
    ben diego yu alamiyurum ve fenerbahceyim oyunda turkiye liginde cok zenginim
    hayret.sen alamıon haa
    Art arda kaç zemheri.Kuş uyur kurt uyur zindan uyurdu.Bir ben uyumadım kaç leylim bahar.Haretinden prangalar eskittim.Şaçlarına kan gülleri takayım..Bir o yana,bir bu yana...

bende anlamadim adam 97m istiyor ama hayir diyurum
    Forum düzenini bozmaktan siteden uzaklaştırılmıştır

Nesil
    2007
    Yer
    Old Trafford

Quote Originally Posted by fenerbahce58 View Post
    bende anlamadim adam 97m istiyor ama hayir diyurum
    nie hayır diyor.başka adam al.git messi'yi al sen.bi de msnde beni nie engelledin?yoksa beni beğenmiyor musun

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Question Alayım Mı?Almayayım Mı?

EDİT:Bu başlık altında almak istediğiniz, alamadığınız veya kararsız kalıpta alamdığınız oyuncuları paylaşabilirsiniz.

arkadaşlar 2014 senesindeyim ve ronaldinho 34 yaşında gücü yerinde ve 33 maçta 19 gol atmış ligde ama 5M euro sizce alıyım mı ve kaç sene oynar.

Nesil
    2006
    Yer
    Vicente Calderon

2 sene daha oynar bence ama maddi durumuna bagli eger 5 m senin icin cok para deilse alabilirsin

Nesil
    2006
    Yer
    Sükrü Saracoglu Stadı

Quote Originally Posted by hayaticik View Post
    arkadaşlar 2014 senesindeyim ve ronaldinho 34 yaşında gücü yerinde ve 33 maçta 19 gol atmış ligde ama 5M euro sizce alıyım mı ve kaç sene oynar
    al 3 sene oynatirsin sonra antrenör yaparsin

Nesil
    2006

bana sorarsan alma. BEN 250 MİLYAR A fenere GİGS i almıştım,3 maş sonra kowdum

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

sezon sonu almayı planlıyodum ve öyle yapıcaktım sezon sonu fiyatına bakınca 250 bin euro ya inmiş ve gücüde çok kötü olmuş vazgeçtim

bence al 1 kaç ay noynat egonu tatmin et amaç ronaldinhoya emir vermek

al gitsin yaaa takım ronaldinho görsün

Turkiye liginde 34 yasina gelen, fakat hala 25 yasindaki gibi oynayan bir oyuncu soyleyebilirsen al. . Kesinlikle alma, o yastan sonra Fiziki olarak biter. Onun yerine daha 1-2 milyon daha wer genc bir adam al.

Quote Originally Posted by EriC CaRTMaN View Post
    Turkiye liginde 34 yasina gelen, fakat hala 25 yasindaki gibi oynayan bir oyuncu soyleyebilirsen al. . Kesinlikle alma, o yastan sonra Fiziki olarak biter. Onun yerine daha 1-2 milyon daha wer genc bir adam al.

Gerghe Hagi

Nesil
    2006
    Yer
    Adana

Bence maddi durumun iyiyse al faydasını görürsün Bende Figo 35 yaşında ve çok iyi oynuyor.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

transfer bütçesi 30 M euro

22. Default

ben 2010 sensindeyim totti yi aldim 250 bin eu ya adam 6 tane mac kurtardi ya son golu atio yada assist yapio herzmnda yedek olarak baslatiorm adami

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

bence almaya değer. sonuçta ronaldinho..

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Bence Al Ama Konu açmak yerine http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=25202 burada paylaşsaydın iyi olurdu ama canın sağolsun

ben 35 yaşında free transferle aldım ronaldinhoyu tottenhama maksat ronaldinhoyu almış olmaktı ama adam biraz antrenmanla biraz sonradan oyuna girmeyle kendine geldi 37 yaşında tek devre filan oynatıyrm sonradan gençlere örnek oluyo

bence al amaa illede genç diyorsan bence iç gereği yok buraya kadar (2014) e kadar nasıl geldiysen öyle git...

bence al.. o herzaman ise yarar..

fenerbahce5888 Misafir

al ben beckhama 30 milyon veriyom sen ronaldinho al takim gørsun yildiz ama bir yandan da alma diyom neden sorarsan cunku turk takimlara geldimi oynamiyorlar para bosubusuna gidiyor

Nesil
    2006
    Yer
    çanakkal

alma senin ztn 2014 senesinde ronaldinhodan daha ii adamların wardır

Nesil
    2006

bence alma

Sayfa 2 / 7 İlkİlk 1234 ... SonSon

Mesaj Yetkileri