Ronaldinho gelmioo![]()
Ronaldinho gelmioo![]()
Takıntı yapmamak lazım arkadaşlar palacio ve cesar delgado süper forvetler,elano çok iyi sağ açık yobo juan iyi stoperler malik fathi oyunun en iyi sol beklerinden benim alamadığım uyggun fiyatlı 35 trilyon 24 taksit portolu anderson var muhteşem bi oyuncu ama gelmiyor alexe 10 basar.
ya abi deli olacam trabzonu çalıştırıyorum ilk senem sunny'i istiyorum istediğimde de takımı sözleşme öneriyo hep o takımı kabul ediyo en az
30 kere teklif yolladım
mehmet sedef i ksk ye bi türlü alamadım süepr lige çıkmama rağmen
ben de yıllardır henryi alamıyom
Art arda kaç zemheri.Kuş uyur kurt uyur zindan uyurdu.Bir ben uyumadım kaç leylim bahar.Haretinden prangalar eskittim.Şaçlarına kan gülleri takayım..Bir o yana,bir bu yana...
messssssssssiiiiiiiiiii
ben diego yu alamiyurum ve fenerbahceyim oyunda turkiye liginde cok zenginim
Forum düzenini bozmaktan siteden uzaklaştırılmıştır
bende anlamadim adam 97m istiyor ama hayir diyurum
Forum düzenini bozmaktan siteden uzaklaştırılmıştır
Art arda kaç zemheri.Kuş uyur kurt uyur zindan uyurdu.Bir ben uyumadım kaç leylim bahar.Haretinden prangalar eskittim.Şaçlarına kan gülleri takayım..Bir o yana,bir bu yana...
EDİT:Bu başlık altında almak istediğiniz, alamadığınız veya kararsız kalıpta alamdığınız oyuncuları paylaşabilirsiniz.
arkadaşlar 2014 senesindeyim ve ronaldinho 34 yaşında gücü yerinde ve 33 maçta 19 gol atmış ligde ama 5M euro sizce alıyım mı ve kaç sene oynar.
2 sene daha oynar bence ama maddi durumuna bagli eger 5 m senin icin cok para deilse alabilirsin
bana sorarsan alma. BEN 250 MİLYAR A fenere GİGS i almıştım,3 maş sonra kowdum
sezon sonu almayı planlıyodum ve öyle yapıcaktım sezon sonu fiyatına bakınca 250 bin euro ya inmiş ve gücüde çok kötü olmuş vazgeçtim
bence al 1 kaç ay noynat egonu tatmin et amaç ronaldinhoya emir vermek![]()
al gitsin yaaa takım ronaldinho görsün
Turkiye liginde 34 yasina gelen, fakat hala 25 yasindaki gibi oynayan bir oyuncu soyleyebilirsen al.. Kesinlikle alma, o yastan sonra Fiziki olarak biter. Onun yerine daha 1-2 milyon daha wer genc bir adam al.
![]()
Bence maddi durumun iyiyse alfaydasını görürsün Bende Figo 35 yaşında ve çok iyi oynuyor.
transfer bütçesi 30 M euro
ben 2010 sensindeyim totti yi aldim 250 bin eu ya adam 6 tane mac kurtardi ya son golu atio yada assist yapio herzmnda yedek olarak baslatiorm adami
bence almaya değer. sonuçta ronaldinho..
Bence Al Ama Konu açmak yerine http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=25202 burada paylaşsaydın iyi olurdu ama canın sağolsun![]()
ben 35 yaşında free transferle aldım ronaldinhoyu tottenhama maksat ronaldinhoyu almış olmaktı ama adam biraz antrenmanla biraz sonradan oyuna girmeyle kendine geldi 37 yaşında tek devre filan oynatıyrm sonradan gençlere örnek oluyo
bence al amaa illede genç diyorsan bence iç gereği yok buraya kadar (2014) e kadar nasıl geldiysen öyle git...
bence al.. o herzaman ise yarar..
al ben beckhama 30 milyon veriyom sen ronaldinho al takim gørsun yildiz ama bir yandan da alma diyom neden sorarsan cunku turk takimlara geldimi oynamiyorlar para bosubusuna gidiyor
alma senin ztn 2014 senesinde ronaldinhodan daha ii adamların wardır
bence alma