Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12
31 ile 35 arası toplam 35 sonuç

Konu: Zengin Fener

Hybrid View

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by perpetua View Post
    Yahu Cengiz bosuna mi yazdim ben bu 222'yi aciklamaya calisiyorum ki FM'de takimlarin finansi dogru olsun, amacim tartismak degil bu rakami aciklayabilmek ve FM'e duzgun sekilde yansitilmasini saglamak diye? Kusura bakma ama tum iyi niyetlerimle burada bir seviyeli gorus alis verisi baslatmaya calistigima pisman etmeyin beni, rica ediyorum.

Yukarida yazdiklarimi okursan Fenerium ciro'sunu $30 milyon olarak aldim varsayimlarimda.. Yani senin dediginin aynisini soyledim, ama bunu bile okumadan elestiri olarak kullanmissin. Pes diyorum, baska bir sey demiyorum...

Iddia gelirleri 2005-06 sezonunda
    BJK: 2.9 mil YTL
    FB: 2.8 mil YTL
    TS: 2.5 mil YTL
    GS: 2.4 mil YTL

olarak gerceklesmis. Bu durumda toplam yaklasik 142.5 + (3 x 3) = 154.5 mil YTL.

Kaynak: http://www.verkac.org/?p=1889

Ayrica urun satisi ile ilgili bilgileri de bu link'de bulabilirsiniz.

Tekrarliyorum, amacim bunu takim kavasina donusturmek degil.. O sekile cevirmek isteyenler de lutfen abuk sabuk mesaj yazmasin. Sadece kendi bulgularimla bu arastirmayi yapmak yerine bu forum sakinlerinin dusuncelerini sormus olduguma pisman etmeyin..

iyi peki ben yanlış anlamış olayım..

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul-izmir

ilk sayfada konu fb-gs tartışmasına dönmüş.bunu devam ettirmeyelim lütfen.

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

Fener yonetiminin bu basarisi goz ardi edilmemeli.
    ote yandan kuluplerin patron baskan uygulamasi ingiltere deki gibi bi sisteme gecmeleri cok faydali olur bence.bu sekilde altindan kalkilamiyacak borclara kolay kolay girilmez.istikrar da saglanir hem.

Nesil
    2006
    Yer
    -

kimin takımı

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

Fenerßahçe Maddi oLarak Çok İyi Durumda Vede İyi TesisLeşiyor ßuda Türkiye'ye İLeride Faydası OLacak..

Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12

Mesaj Yetkileri