bonservisi elinde olan adamları hic kacırmam
bonservisi elinde olan adamları hic kacırmam
genc isteyenlere fm 2007 de barcelona c takiminda bi adam war bojan die oyuna 16 yasinda baslio ama adam muhtesem tavsiye ederim
Genclerbirligin'den Ugur Yilmaz'i transfer ettim sirf bonservisi düsük ve forvet hattinda alternatif sorunu yasiyorum diye.
ben boşta olan 33 yaşındaki zafer yürek i almıştım
Luca Toni olabilir. Milan'a. Şanssız Gilardino'nun yanına almıştım. Ama o daha şanssız çıktı.![]()
kürşati almıştım gs sonra adam çoştu şans verdim bu seferde kırmızı kart rekoru kırdı iyimi ne yapcam şaşirmiştim boşuna aldımya sonuçta![]()
abi yapcak para yoq ki
ben fenere mesut özdil i aldım kadroda onun oynadığı bölegede ümit ve deniz idare ettiği için yedek kalıcağına hiç maç oynatmadan gençlerbirliğine kiraladım hem kendini de geliştirir![]()
ben fenere diego ribasi almistim (werder bremen deki)bi sey yapamadi
ama arteta yi aldim 4 de 1 fiyatina butun buyuk takimlar pesinde
pascal feindounuyu aldım st etiennden ama as oyuncum oldu fena onamıo
her oyunumda gs altyapisindan bikac oyuncu alir yetistiririmm
sorun aslinda ne oldugum degil yaptigim seyler beni digerlerinden ayirir...
KoP cHoiR
ben fenerbahçe yim. 3. sezonumu oynuyorum ve sadece bu sezon öyle gereksiz transferler yaptım 4 tane kaliteli forvetim olmasına ragmen falcao yu ve nihat ı aldım. ama şmdi bunları as takıma koyuyor diğerleri yedek oluyor ve gol sorunumda bu oyunculardan sonra ortadan kalktı![]()
başkan dünya çapında yıldız istedi van persie yi aldım.30m£.beğenmedi ispanyadan iraola yı aldı.devre arsaında bidaha istedi.gerrard ı aldım.80m£.başkanım onu da beğenmedi gitti yeste yi aldı.sonra o kadar yıldızı idare etmek bana düştü tabi.mourinho gibi hissettim kendimi.
baskan adam aliyo mu bunu bilmiyodum bana hic olmadi
bütün free leri alırım sezon sonu takıma katılırlar ve 2 ay içinde de hepsini satarıımmm gelen paralarla yıldız bi oyuncu nası ama =)
Johan Elmander 12mil$ ve Jesper Gronkjaer 6,5mil$verdim ikisinin de ne Mehmet Yozgatli'dan ne de Kezman'dan farkı yoktu bütün param bittiydi içime oturduydu
sakın almayın haaa
değmez o paraya
Ben cok yaparim oyle transferler sirf parayi bitirmek icin her turlu oyuncuyu alirim sonra da 0 euro ya satarimama her zaman yapmam bunu
ihtiyac yoksa nie yapim 1 milyon dolar bile olsa zamani gelir o parayi ararsin
ben omar andredeayı aldım 2, ligden çoktığımda yabancı olsun die 38,5 milyona gs aldı
Diğer klupler peşinde koşuyodu bende sırf sıkıntıdan GÖKDENİZ'i aldım......
sırf 3 hafta önce messinin getafeye attığı golün gazına gelip tottenhama messiyi almıştım 3. sezonumda 115 milyon $ verip onun yerinde oynayan 2 tane adamım vardı tamamen gereksiz bir transferdi sonra takımın düzeni bozuldu sağ koyuyorum oynamıyor sola koyuyorum oynamıyor forvet arkası yapıyorum gene oynamıyor gitmişti bütün param bende sinirlenip silmiştim oyunu tamamen gaza gelerek yapılmış bir transferdi
Maxim Romachenko'yu aldım Bolton'a.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Gökdeniz, tamamen öylesine bir transferdi. FB'ye.
Colin Kazım'ı aldım bin pişman oldum![]()
Falcao, 23 yaşında bende.
luıs sılvares (kalecı)joel zubar(defans) ıkısınıde 20 yasındayken bedavaya almstım belkı ılerde bısey olurlar dıe zaman gectıkce bırı ddunyann en ıı kalecısı oburude en ıı defans oyuncusu oldu butun takımlar bu ıkısınn pesınde...ııkı almısım...
gökdeniz free di aldım bi tek kupa yarı finalinde brz işe yaradı bu sezon sonu freeye bırakırım gene.. bide freeye gökhan zan ı chelse a ye kaptırmıştım 2sezon sonra tekrar aldım sırf taraftar sevinsin diye..