Sayfa 2 / 3 İlkİlk 123 SonSon
31 ile 60 arası toplam 61 sonuç

Konu: Sırf Transfer Olsun Diye Yaptığınız Transferler

Nesil
    2004
    Yer
    İstanbul

bonservisi elinde olan adamları hic kacırmam

genc isteyenlere fm 2007 de barcelona c takiminda bi adam war bojan die oyuna 16 yasinda baslio ama adam muhtesem tavsiye ederim

Genclerbirligin'den Ugur Yilmaz'i transfer ettim sirf bonservisi düsük ve forvet hattinda alternatif sorunu yasiyorum diye.

Nesil
    2006
    Yer
    TATANGALAR

ben boşta olan 33 yaşındaki zafer yürek i almıştım

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Luca Toni olabilir. Milan'a. Şanssız Gilardino'nun yanına almıştım. Ama o daha şanssız çıktı.

kürşati almıştım gs sonra adam çoştu şans verdim bu seferde kırmızı kart rekoru kırdı iyimi ne yapcam şaşirmiştim boşuna aldımya sonuçta

abi yapcak para yoq ki

Nesil
    2006
    Yer
    Balıkesir

ben fenere mesut özdil i aldım kadroda onun oynadığı bölegede ümit ve deniz idare ettiği için yedek kalıcağına hiç maç oynatmadan gençlerbirliğine kiraladım hem kendini de geliştirir

9. Default

ben fenere diego ribasi almistim (werder bremen deki)bi sey yapamadi
    ama arteta yi aldim 4 de 1 fiyatina butun buyuk takimlar pesinde

pascal feindounuyu aldım st etiennden ama as oyuncum oldu fena onamıo

Nesil
    2006
    Yer
    sakarya

her oyunumda gs altyapisindan bikac oyuncu alir yetistiririmm
    sorun aslinda ne oldugum degil yaptigim seyler beni digerlerinden ayirir...

KoP cHoiR

ben fenerbahçe yim. 3. sezonumu oynuyorum ve sadece bu sezon öyle gereksiz transferler yaptım 4 tane kaliteli forvetim olmasına ragmen falcao yu ve nihat ı aldım. ama şmdi bunları as takıma koyuyor diğerleri yedek oluyor ve gol sorunumda bu oyunculardan sonra ortadan kalktı

Default başkan olan var mı

başkan dünya çapında yıldız istedi van persie yi aldım.30m£.beğenmedi ispanyadan iraola yı aldı.devre arsaında bidaha istedi.gerrard ı aldım.80m£.başkanım onu da beğenmedi gitti yeste yi aldı.sonra o kadar yıldızı idare etmek bana düştü tabi.mourinho gibi hissettim kendimi.

baskan adam aliyo mu bunu bilmiyodum bana hic olmadi

bütün free leri alırım sezon sonu takıma katılırlar ve 2 ay içinde de hepsini satarıımmm gelen paralarla yıldız bi oyuncu nası ama =)

Johan Elmander 12mil$ ve Jesper Gronkjaer 6,5mil$ verdim ikisinin de ne Mehmet Yozgatli'dan ne de Kezman'dan farkı yoktu bütün param bittiydi içime oturduydu sakın almayın haaa değmez o paraya

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ben cok yaparim oyle transferler sirf parayi bitirmek icin her turlu oyuncuyu alirim sonra da 0 euro ya satarim ama her zaman yapmam bunu

ihtiyac yoksa nie yapim 1 milyon dolar bile olsa zamani gelir o parayi ararsin

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Quote Originally Posted by cekochan View Post
    mevlut erding i aldim sochaux dan ama verdiim paraya yazkk oldu
    aynı hataya ben de düştüm

ben omar andredeayı aldım 2, ligden çoktığımda yabancı olsun die 38,5 milyona gs aldı

Nesil
    2007
    Yer
    59-39

Diğer klupler peşinde koşuyodu bende sırf sıkıntıdan GÖKDENİZ'i aldım......

sırf 3 hafta önce messinin getafeye attığı golün gazına gelip tottenhama messiyi almıştım 3. sezonumda 115 milyon $ verip onun yerinde oynayan 2 tane adamım vardı tamamen gereksiz bir transferdi sonra takımın düzeni bozuldu sağ koyuyorum oynamıyor sola koyuyorum oynamıyor forvet arkası yapıyorum gene oynamıyor gitmişti bütün param bende sinirlenip silmiştim oyunu tamamen gaza gelerek yapılmış bir transferdi

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Maxim Romachenko'yu aldım Bolton'a.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Gökdeniz, tamamen öylesine bir transferdi. FB'ye.

Nesil
    2006
    Yer
    Varşova

Hector Mancilla...
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by burocknba1992 View Post
    baskan adam aliyo mu bunu bilmiyodum bana hic olmadi
    editore girip takımın tanınırlığını 10000 yapıp bütçeyi 2 mılyar dolar civarı yaparsan oluyo... Hileyle yani... aşkan yıldız oyuncu istiyor... Ama tavsiye etmem hiç zevkli olmuyo...

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    Yapmış olmak için, hiç birşey yapmam .. İhtiyaç yoksa neden transfer yapayım ki ?
    katılıyorum gerek yoksa niye transfer edim ki bende taraftar alex i sattım geri almamı istediler ben almadım ama taraftar hala benim arkamda

Colin Kazım'ı aldım bin pişman oldum

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Falcao, 23 yaşında bende.

luıs sılvares (kalecı)joel zubar(defans) ıkısınıde 20 yasındayken bedavaya almstım belkı ılerde bısey olurlar dıe zaman gectıkce bırı ddunyann en ıı kalecısı oburude en ıı defans oyuncusu oldu butun takımlar bu ıkısınn pesınde...ııkı almısım...

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara&İstanbul

gökdeniz free di aldım bi tek kupa yarı finalinde brz işe yaradı bu sezon sonu freeye bırakırım gene.. bide freeye gökhan zan ı chelse a ye kaptırmıştım 2sezon sonra tekrar aldım sırf taraftar sevinsin diye..

Sayfa 2 / 3 İlkİlk 123 SonSon

Mesaj Yetkileri