Bir sey soracagim. Bu dedigin iyi fikir ama okadar cezadan sonra birdaha gelir mi bilmiyorum ama fazla ceza verince benim özelliklerim düsmez mi?
Bir sey soracagim. Bu dedigin iyi fikir ama okadar cezadan sonra birdaha gelir mi bilmiyorum ama fazla ceza verince benim özelliklerim düsmez mi?
HİÇ Bİr Şey Olmaz
Yöneticilerimize ve kurallarımıza saygılı olmayı bilmeyenler forumdan atılır
ama bir oyuncuya haksız cesaları werdiin saman tkmdaki dier oyuncularında morali bosulmuo mu ?????
ewet cok doru bi noktaya parmak basmissin.cezayi verdinmiydi diger ouyuncularin sana olan guveni azalir.mutsuz olurlar yanlarina katilan bu yeni arkadaslarina haksiz davrandigin icin.buda performanslarini dusurebilir.bunun yaninda bu oyundaki amacin ne ii bir menejer olmak.boyle yaptiginda menejerlik puaninda dusecektir.huyun 3 olabilir mesela.hos olmaz bence.
utku_hagi arkadaşın dediği doğru eğerki bir futbolcu hayatını o takımda geçirmiş ise onu transfer etmek çok zor
Hoş bir durum değil ya.Oyunda zaten iyi paralar kazanabiliyoruz.İstediğimiz oyuncuları da alabiliyoruz.
zaten çok fazla gereksiz ceza verirsen yönetimde seni şutlar..![]()
İşe yaramıyor zaten,en fazla rakibinizde bela olan bir oyuncu varsa bu yolla serbest bırakıp en azından kurtulmuş olursunuz.
Abi ben onu bunu bilmem bendeki deivid gitmiyor ya kaç tane ceza verdim belli değil gitmiyor gitmiyor isteyen yok fenerli arkadaşlar nasıl sattınız bu adamı?
Oyuncu Hemen Disliked Club & Personele Sizi Coktan Eklemis OlacaktırSadece editörden bunu değiştirerek "liked Club & Personel" yaparsak gelir. Başka türlü sevmediği kulübe gelmez. Ben Lazio'ya Vranjes'i almıştım. Nedense beni sevmedi adam. Ben de böyle yaptım.
![]()
bunlarla ugrasacagıma nys parası veririm paşalar gibide oynatırım.zaten adadm bi daha gelmez baya bi ceza verirsen
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
arkadasım ben onu soyle sattım.adamı hic oynatmadım sene basından beri.ada sıkılmaya basladı bende bastım cezayı bastım cezayı en sonunda parasını eline verdim hadi baş baş dedim gitti.ama parayı verene kadar imanım gevredi vermiyo aziz baba parayı en sonunda oda pes etti verdi parayı bende kurtuldum deivid den![]()
ben onu kac senedir yapiorum baya etkilidir ama onu yapacagina futbolcunun oldugu takima gir oyuncuyu ordan oyuncuyu kotule o oyuncunun takiminina bi dandik oyuncu sat o takimin tum butcesini kendine gecir ve istedigin futbolcuyu takasla iste cok karli cikarsin
biraz riski adamın sözleşme yenilememe ihtimali war
O kadar kasmaya gerek yok parası neyse verir oynatırım abi![]()
Bence o adam sana birdaha gelmez.17,18 yasındaki adamlar bile kabul etmiyor(bende)
ya arkadaslar simdi aldıımız adamları nednsiz yere kotulersek bu takımada yansır takımda moraller duser herkes manager e karsı cephe alır.. yoksa almaz mı?![]()
o moraller 1-2 hafta içindwe düzeliyo sen merak etme
arkadaslarin dedigi gibi ceza verdigin adam seninle yeniden ilgilenmez sana sansa denk gelmistir
Bi denemek lazım ama oyuncuya o kadar ceza verince gelirmi orası meçhul..Her oyuncu gelmez...
arkadaşlar sizde tekrar almayın hiç oynatmadan satın bütçeniz artsın???
Editörden disliked club/personel'i silmek lazım bunun için...
Beyler sakin yapmayin.bu cok eski bi taktik.cm 01 02 oynarken yapmistim romada.adami bu sekilde bedavaya getirdim.ama ondan sora isim rast gitmedi.roma ile neredeyse kume dusuodum.dier takimin ahini aldim![]()
Türk değilmiyiz kafa hep şeytanlıga çalıyo bi ingiliz bi fransız 40 yıl düsünse aklına gelmez valla...
bu oyunun ruhuna aykırı bence...
İyide bu kadar eziyet çekmeye ne gerek var ben onu anlamadım...
-Adama bu kadar ceza verirsen takım içi huzur bozulur
-Adam release olduktan sonra sana bidaha %95 imza atmaz
-Adam sana imza atmassa liverpool'e verdin para boşa gider
-Serbest kalma ücretini 200 M€ felan yap kimse alamasın olsın bitsin...
o lafı hikaye olarak duymuştum!!!!!!!!
böyle yaptıysan kolay kolay geri gelmemesi lazım