Sayfa 2 / 3 İlkİlk 123 SonSon
31 ile 60 arası toplam 86 sonuç

Konu: Şuan Hangi Yıldasınız, Takımınız ve Başarılarınız Neler?

Hybrid View

selamlar
    ilk mesajımı buraya yazıyorum. En büyük basarımı Fiorentina ile ilk senemde lig sampiyonlugu bir sene sonra da sampiyonlar ligi kupasını ve kitalararasi kupayi kazanarak elde ettim. Transfer olarak ise Valeronu almak beni cok mutlu etmişti

Juninho bana FB skin i göndersene yada nerden buldun???

Nesil
    2005
    Yer
    Tuzla

şuan zonguldaksporla 2. sezonum A kategorisine yükseldim ve 22 maç sonunda 4.cüyüm galiba playy off lara kalacam ama super lig yolunda iddialıyım...

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

ben gsde ikinci sezondayım.ilk sezon şampiyonlu yaşadım,TÜRKİYE kupasını aldım,uefa kupasını aldım,ikinci sezonda ligde liderim,şamp. liginde gruptan namağlup çıktım.kurayı bekliyorum.repulationum world class.

bu arada jesus fb o screenshot daki temayı nerden buldun yada temaları nerden bulabilirm?

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

gs. ile 3 liğ şampiyonluğum birde uefam var şuan ligde maç eksiği ile 2. sıradayım şampiyonlar liginde henüz yenilmedim

12. Default

Galatasaray ile ilk sezonumu bitirdim ve Trabzonspor'un 12 puan 23 averaj önünde şampiyon oldum.

Tek transferim Leonardo Pisculichi idi.Taktiğimi de birazdan ss ve upload edilmiş haliyle taktik dosyaları paylaşım alanına koyacağım.Buraya da eklerim

Nesil
    2004
    Yer
    İzmir / İstanbul

Default FM2006'nın efsane takımını kurdum

Arkadaşlar FM2006'nın efsane takımını kurdum.

Takım acayip oynuyor, her yerin yedeği var. Serie A'da zor maç denilen kavramı unuttum.

Bu inanılmaz lig tablosu:

Bu da efsane takım:

14. Default

Tebrikler valla ne diyim bu takımı allah sahibine bağışlasın

Özellikle Mancini'nin formu dudak uçuklatıcı cinsten

Nesil
    2005
    Yer
    34

muhteşem kadro tebrik ederim

oyuna .daha yeni başladım fenerbahçe'yle.2005'ten sonra bakalım unutmuşmuyuz oynamayı.şöyle biraz başarı kazanayım ben de yayınlarım resimlerimi elbet..

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

oncelikle tekrar merhaba arkadaşlar uzun zamandır eski uyeliğimi geri almaya uğraşıodum

fm 2006 da şu an udinese nin başındayım ilk sezon italia şampiyonluğu ve champ ligin kazandım (mucize oldu biraz ama şans talih )
    kupa da çeyrek finalde elendim ozellkle transferlerimde bi tkmdan çok oyuncu aldım 36 ml dolar a 3 oyuncu aldım sonra keşke oklubu seçseydim diye duşundum palermodan zaccardo,barzagli ve caracciolo yu aldım ayrıca udinesenin kadrosundan 25 in ustundejki herkesi sattınm parayı da boyle kazandım ve bu oyuncuları aldım şimdi takımı sattıp komple bi çoğunu (luna ,d'agostino eder bau ,felipe) gibi bi çoğunu sattıp daha buyuk bi takıma gidicem aaa ayrıca tkm da aquilliani de war neyse milan weya juveye git mmeye çalışıcam ama giderken udineseye 150 ml dolar gibi bi butçe bırakıcam tabi kadrodan onemli oyuncuları gitmiş olucak ama eğer boyle bırakırsam beni yenerler

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bu kadrom bu Fenerbahce ile .. 2 Türkiye Kupası,1 Tane Süper Lig şampiyonluğum var ayrıca şu andada Süper Ligde birinciyim,Şampiyonlar liginde yarı finaldeyim ..

Nesil
    2004
    Yer
    İstanbul

Galatasaray ile bir sezon bitirdim şu an ikinci sezondayım ilk sezonumda Lig şampiyonluğunu ve Türkiye kupasını kazandım uefa da gruptan çıktıktan sonra c. brugge ile eşleştim ilk maç kendi sahamda 2-2 bitti ikinci maçta 1-1 bitince Avrupa'ya çok erken bir şekilde veda ettim bir sezon böyle geçti şimdi ikinci sezondayım Chelsea ve Manchester United'a iş başvurunda bulundum kabul etmediler birtek Everton kabul etti ama Everton'un ligdeki halini görünce gitmekten vazgeçtim bu sezon şampiyonlar ligindeyim Stuttgart, Real Madrid ve C. Brugge ile E Grubundan 2. tura çıkmaya çalışıyorum üç maç sonunda 2. sıradayım hedefim Avrupa'da Milan,Arsenal gibi büyük takımları çalıştırmak

Default hull city-tigers

hull city le 2010 a geldim.1 premier şampionlugu(chelsea olmasa bu sayı artardı eminim),1 lig kupası bide şampiyonlar ligi finali.kadromda kaka,gattuso,fred,defoe,anelka,heinze,r.green,le tallec,kerlon,van den borre,colloccini,van persie gibi yıldızlar var.stadımızda 23 binde 50 bin kapasiteye cıktı ve 5 ay sonra 60 bin olcak.finansımda 100pound üstü. ama bazı oyuncular hala gelmio takıma parada verioz ama sinir oldum.daha ne yapmam gerek?

ben bursasporla başladım.. defansıma ve forvetime takvşye yaparak ilk sezon:
    2. lig A kategorisi şampiyonluğu ve Türkiye Kupası nı kazandım (Türkiye Kupası tamamen bal GS tek kale oynadı 1 kere gittim ve 1-0 kazandım )
    ikinci sezon süper ligde ii .gidiodum 4. ydüm.. FB daum u kovdu bana dedi gelirmisin... bende atladım tabi .. FB geliğimde 3. ydü.. o sene şampiyon yaptım FB yi ve Türkiye Kupasını kazandım (finalde bursaspor u yenerek) sezon sonu flaş trasnferler yaptım: thomas hitspelger,emre belozoğlu,yıldıray baştürk ve pablo vitti.... 2. sezon çok çok ii gidiodum... ligde 11 puan farkla liderdim.. CL de 2. tur a çıkmıştım...TR kupasında çeyrek finaldeydim... everton bana teklif getirdi.. hemen kabul ettim (benim ilk baştan beri hedefim premier ligde bi takımı yönetmekti...) sezonun bitmesine 6 maç vardı ve benim 10. luluktaki yerim garanti idi bu 6 haftayı takımı tanımaya geçirdim.. ve ligi 10. bitirdim.. artık takımı tanıordum.. sezon sonu takımı tamamlayacak çok ii transferler yaptığıma inanıyorum:
    ivan de la pena-beleş
    edwin van der sar-beleş
    wes brown-2.8 milyon $
    roberto baronio-beleş
    mario yepes-beleş
    lucas bernardi-beleş
    andres d'alessandro-beleş
    damien duff-5.5 milyon $
    jefferson farfan-beleş

şu an ligde 10. hafta 2. sıradayım..

Nesil
    2006
    Yer
    Her nerede bulunuyorsam..

işte başarı budur

http://img230.imageshack.us/img230/1...uefinal9fq.jpg

ŞAMPİYONLAR LİGİ FİNAL

berkan11 Misafir

Question [Fm 06 TAKIMINIZLA BAŞARILARINIZ]

Ben beşiktaşım ve ilk sezonunda lig şampiyonlugu yaşadım ve fransa liginde paris uefaya lyonda bir yere katılamadı bende juninho,patric evra,pauleta,thomas kahlenberg,rotheni aldım ve ikinci sezonumda şampiyonlar liginde grubum cok guclu çıktı bayern,manchester,sporting lizbondu ben bu grubta ucuncu oldum uefada şimdi slavıa pragu depplasmanda 1-4 yendim sanırım çeyrek finale çıkacağım size anlatırım.

http://img4.imageshack.us/my.php?image=fmkadro0dz.jpg

NOT:alın kadrom bunda rotheni solda kahlenberg rothenin yerinde oynatıom

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ben söliyim size 2015-2016 sezonundayım.
    Fenerbahçe Şampionlar ligi,2 Türkiye Kupası,2 Lig şampiyonlugu
    Juventus UEFA Kupasi,Seri A,İtalya Kupası,İtalya Süper Kupa,Normal Süper kupa
    FC Bayern Bundes Liga şampiyonlugu
    Barça La Liga Şampionlugu
    Manchester Şampiyonlar Ligi,Premier Division
    Chelsea UEFA

Ayrıca Sweden ile Dünya kupası,Brazilya ile Copa America,North America Gold Cup
    artık baydım yeni oyun açtım şimdi 1 de adam yaptım kendime editli meditli gerçi bi işe yaramıo o kadar edite rağmen ama baş sezonlar güzel zaman ilerledikçe bayıyo insan ..

2010-2011 sezonundayım.besiktas la ilk sezon ligi ve kupayı kazandım.sonra everton a gittim.suan 3 premiership--3FA cup--2 carling cup--2 communitiy shield--2 şampiyonlar ligi--1 uefa--2 super kupa-1 de kıtalararası kupa kazandım.bu kadar.

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Taktiğim kendi taktiğim, bir-kaç oyun açmıştım daha öncesinde.Taktiklerin herbirine sayısal bir isim verdim taktik1,taktik2 gibi.Taktiğimi de yayınlayacağım
    Oyunun datası 6.0.2 datası (hiç bir data update yüklemedim), sadece Nobre ve Luciano'yu kiralık yaptım ve Fabiano'yu tamamen Palmeiras'a gönderdim gerçekçilik olması bakımından..

Fenerbahçe ile 27. haftada şampiyon oldum.
    81 puandayım, 2. Trabzonspor 53 puanda (31.haftadayım şu an).
    90 gol attım, 19 gol yedim.
    Ligde Anelka 26 gol attı, Alex 24 gol attı. (26+24= 50) -Anelka 2 ay da sakattı-

Türkiye Kupası'nı aldım (Finalde Trabzonspor'u 3-1 yendim).
    Ş.L.'nde İkinci Tur'da elendim (Shalke ile içerde ilk maçı 2-1 kazandım, ikinci maçta deplasmanda 1-3 yenildim ama kırmızı kart gördüğüm ana kadar skor 1-1'di ve turu geçebilirdim).

Trabzonspor UEFA Kupası'nda Yarı Final'e çıktı ve CSKA Moskova'ya elendi.

Beşiktaş 50 puanda 5. sırada, Galatasaray 43 puanda 7. sırada.
    Gerets kovuldu, yerine Bülent Korkmaz getirildi. Rıza Çalımbay kovuldu, yerine Cristoph Daum getirildi..

En farklı skorlarım; Kayseri Erciyesspor'u 7-0, Malatyaspor'u 5-0, Mardinspor'u 6-0, Galatasaray'ı 5-0 yendiğim maçlarıdır.

Lig Tablosu:

Taktik:

Gol Krallığı:

Form Durumları:

Fikstürün Son Haftaları:

TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2003
    Yer
    Istanbul

Açık konuşmak gerekirse bu çok zorba bir taktik

Yani rakibe çok müthiş bir baskı uygulatan,hataya zorlayan,rakibi ezici bir taktik,çok iyi oyuncularla bu taktik rekorlar kırdırır.

Bence bu taktiğin adı Cengiz Haskan'ın Zorba taktiği olsn ya da onun gibi birşey
    Koray Dusova making tactical change...

2 lig şampiyonluğu,2 süper kupa,1 tane intenacional(süper kupayı aldıktan sonra).1 uefa kupası,1 şampiyonlar ligi.sezon 2007-2008 in ortası

Ben gerçekçi bir kariyer yapmak istedim ve fenerbahçe ile oyuna başladım ikbuçuksene fenerde kaldım.ilk yıl lig ve t.kupası şampiyonlar liginde çeyrek final 2. sene lig ve avrupada şamplr liginde yarı final oynadım.sonra roma beni transfer etti.ilksene uefa kupasını aldım ligde 2. oldum(sezonun yarısında geldim)2.sene (super kupayı aldım)şampiyonlar liginde final ve italya kupasını aldım ligde 2. oldum.Sezon ortası Bayern Munichyen teklif geldi ve sezon sonu için anlaştım.Münihte 1 sezon kaldım ve şampiyonlar ligi kupasını en sounda kaldırdım ligdede son hafta yaptığım hata nedeniyle 2.oldum ve Real Madridden teklif aldımtabiki kabul ettim şu an 2010 luyılların başlarındayım ve realle doludizgin ileliyorum.bu forum olayının acemisi olduğum için resim nası verilir bilmiyorum yoksa bütün bu olayların resimlerinide koyardım (f.B de namağlup bi sezon 70 maç kaybetmeme rekoru şimdi hatırladımda....) bu arada inanılmaz bi taktiğim var ama onuda yayınlamayı bilmiyorum ne yazıkki)))

Nesil
    2005
    Yer
    Çanakkale & İstanbul

Thumbs up Kinghorn'a sevgilerle.

Quote Originally Posted by Kinghorn
    Ben gerçekçi bir kariyer yapmak istedim ve fenerbahçe ile oyuna başladım ikbuçuksene fenerde kaldım.ilk yıl lig ve t.kupası şampiyonlar liginde çeyrek final 2. sene lig ve avrupada şamplr liginde yarı final oynadım.sonra roma beni transfer etti.ilksene uefa kupasını aldım ligde 2. oldum(sezonun yarısında geldim)2.sene (super kupayı aldım)şampiyonlar liginde final ve italya kupasını aldım ligde 2. oldum.Sezon ortası Bayern Munichyen teklif geldi ve sezon sonu için anlaştım.Münihte 1 sezon kaldım ve şampiyonlar ligi kupasını en sounda kaldırdım ligdede son hafta yaptığım hata nedeniyle 2.oldum ve Real Madridden teklif aldımtabiki kabul ettim şu an 2010 luyılların başlarındayım ve realle doludizgin ileliyorum.bu forum olayının acemisi olduğum için resim nası verilir bilmiyorum yoksa bütün bu olayların resimlerinide koyardım (f.B de namağlup bi sezon 70 maç kaybetmeme rekoru şimdi hatırladımda....) bu arada inanılmaz bi taktiğim var ama onuda yayınlamayı bilmiyorum ne yazıkki)))
    Tebrikler, büyük bir başarı kazanmışsınız. Ben de ekranlarımı foruma aktaramıyorum. Ancak taktik dizilişlerinizi (favori) yazabilirdiniz. Esen Kalın.

Sayfa 2 / 3 İlkİlk 123 SonSon

Mesaj Yetkileri