valla süper olur hee benim adımda bi stad superman-yakk stadı
burası superman-yakk burdan çıkış yok![]()
valla süper olur hee benim adımda bi stad superman-yakk stadı
burası superman-yakk burdan çıkış yok![]()
yaa arkadaşım inanmassan inanma arkadaş başına qelen bi olayı anlatıim dio
sen ve senin gibiler anlattına anlatacına pişman ediyo adamı
o kapanan konuda bnim konumdu o konudada hile yoq bn kanıtlayamadıysam hile var dien kanıtlasın
Ben inanmıştım zatenbide 100.000 kişi değil 84.küsür olucakmış
San Siro zaten 80 bin küsür.
Abi dün alışveriş merkezinde SanSiro diye bir kozmetikçi gördüm.Milan ürünleri satsa tam olacak.
Sen bayağı kasmışsın 2031 ' e kadar. Bide hersene şampiyon olunca istersen yapmasınlar ayıptır ya![]()
Bu Editörden Felan Yapılmış Deil Doğru Söylüyor Arkadaşlar Bendede Olmuştu Bi Ara Şimdi Yeni Takımımla Oynuyorum Eğer Bunlada Yaptırırlarsa Stat Gösteririm Sizlere ...
İnşallah bana da olur Milan'da. Cumhur KORKUT Stadı...
hile değil bence de tebrikler vallahi acayip şaşırdım ve bir o kadar da oyuna bağlandım.zaten bağlıydım ama daha kafayı sıyıracak şekilde bir tutku oluştu.çok sağol dostum.
baya bi problem cıkmıs burda kardes keske yazmasaydın herkes birbirine dustu
hiç yani lafa bak hayret birşey.
walla tebrik ederim dostum
herkese nasip olmaz böyle
büyük zevk almışsındır![]()
hiLe feLan yok adam hakkı iLe yapmış işte bazı çekemeyenLerde yok editör yok hiLe herkesi kendiLeri gibi sanıyorLar karaLamakta üstümüze yok zaten..açıkca ortada zaten hiLe oLmadığı o kadarda anLayamıyormusunuz hiLe mi deiL mi..hayret bişey ya arkadaşı tebrik ediceğimize girdiğimiz şu poLemikLere bakın..
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
abi helal olsun 2031e kadar sabretmşn zor iş valah
zevkli bişey aslında yeni oyuncular çıkıyor tanımıyorsun onları tanımayınca da daha da güzel oluyor araştırıyorsun falan. Bu arada sağolun tebrikler için. Umarım sizin de başınıza gelir.
öhh.. 2025yılına kadar kim öle kim kala yau..![]()
sevgili arkadaşlar bu forum gerçekten harika bir forum ve insana çok şey öğretiyor sanırım amacı da bu... ama birşeye rastladım ve üzülüyorum bu da çoğunlukla paylaşmak sevinciyle yazılan mesajlara "kesin hile vardır" yaklaşımı.. benim başıma da geldi. 1.hile varsa mesajı yazan kişi bundan ne çıkar elde edebilir? 2.bu forumda çok mesaj yazmanın maddi bir karşılığı mı var? 3. paylaşmak dostluktur dostlar birbirlerine art niyetle yaklaşmamalıdır. "dervişin fikri neyse zikri de odur"(yanlış anlamayın kimseyi suçlamıyoru). 4.hile yapana da saygı duyuyorum ama yapan da "hile yapıyorum" deme cesaretini göstermelidir. 5."kesin hile var diyenler acaba şimdiye kadar bu oyunda hiç mi hile yapmadılar??
bu formun yaş ortlaması oldukça genç ve ben gençlerle olmak mutluluk duyuyorum(28 yaşındayım)
arkadasim gercekten tebrik ederim hem o yila kadar sabredip o kadar kupa kaldirmisin helal olsun
TEBRIKLER GALATASARAYA KENDINI KABUL ETTIRMISSIN AH AH KESKE BIZE DE YAPSALAR:d
Konu Takibimdedir...
Tartışma Çıkaran Olursa Ceza Alır..
abi cidden bi gsli olarak ayrica tebrik ediorum walla harikasinbende denicem
![]()
yha arkadaşlar ben formaları ekleyemiyorum neden acaba
kards editorden nasıl yapılıyor
tebrikler arkadaşım