Evet herkesin hikaye yapma modasına bende katıldım diğerleri kadar olmasa da umuyorum başarılı olacak.
Evet hikayemiz başlıyor:
Ben kariyer yapmış Türk uluslararası bir futbolcuydum. Artık benden geçmişti. Birgün bizim karşı mahallenin kasabı Murtaza abiyle tavla oynarken telefonum çaldı. Arayan Lyon başkanı Jean-Michel Aulas’dı. Bir dönem Lyon’da oynadığım için tanıyordum.
JMA: Selam Can ne yapıyorsun havalar nasıl orda ?
Ben: İyidir abi iyi ne olsun sap gibi tavla oynıyom işte.
JMA: Kendine haksızlık etme be Can! Karın senden ayrıldı çıkarken de ağır laflar etti, çocuğunu da götürdü diye bu kadar üzülmemelisin
Ben: Haklısınız başkanım. Esas o değil mesele başkanım işsiz güçsüz dolaşmak bana çok koyuyo başkanım ( acıların çocuğu ).
JMA: He! Tam da üstüne bastın Can. Gerard Houllier geçen gün trafik kazası geçirdi duydun mu ?
Ben: Yok abi duymadım geçmiş olsun.
JMA: Geçmiş olsun değil başınız sağolsun
Ben: Nee !!! ( dinininininini)
JMA: Evet maalesef Houllier sizlere ömür.
Ben: Başınız sağolsun baba.
JMA: İşte bende bunun için aradım seni Can.
Ben: Ne alaka abi.
JMA: Artık teknik direktörümüz sen olmalısın Can.
Ben: İnanmıyorum. Gerçekten mi ?
JMA: Evet.
Ben: Böyle bi göreve layık görülmeme hiç şaşırmadım zaten
JMA: Hı!
Evet görüşmeler yapılmış imzalar atılmıştı. Basın toplantısı yaptım. Herkes beni tanıyordu ama teknik direktör olarak başarılı olabileceğimi düşünmüyorlardı. Ama ben başkanımın güveniyle ve hırsımla başaracaktım …
Tesislere geldiğimde eski takım arkadaşlarımı gördüm. Çok sevinçliydim. Eski takım arkadaşlarım şimdi öğrencilerimdi. Yanıma Juninho yaklaştı.
Juninho: Naber kanka.
Ben: Kanka değil hoca!!!
Juninho:
Ben: Ne yapıyon kardeş ya.
Juninho: İyiyiz seni sormalı baba.
Ben: İyi, çoluk çocuk nasıllar.
Juninho: İyiler onlarda Türkçe’yi söktüler.
Ben: Ya ya Lyon Türkleşti gibi zaten.
Juninho: Ya senin olayını duyduk motor bozuk diye mi terketti karın
Ben: Hade len.
Kadroyu iyice bir inceledim. Transferi forvete yapmayı planladım. İlk yılda şöyle bir yıldız alacaktım. Bütçem 19.000.000 sterlindi. Hemen yıldızlarla temasa geçtim. Charleroi maçı 40 dakika sonra ….