Bir Galatasaraylı olarak şunları söylemek zorundayım.Adnan Polat'ın Alex'e açık çek önermesi hiçbir anlam ifade etmez.Çünkü bizim çekler karşılıksız çıkıyor.
Bir Galatasaraylı olarak şunları söylemek zorundayım.Adnan Polat'ın Alex'e açık çek önermesi hiçbir anlam ifade etmez.Çünkü bizim çekler karşılıksız çıkıyor.
Alex'in F.Bahçe kariyeri yeter o bahsettiğiniz futbolculara:
Resmi Maçlar:
2004-2005: 44 Maç - 27 Gol - 22 Asist
2005-2006: 43 Maç - 19 Gol - 30 Asist
2006-2007: 29 Maç - 12 Gol - 17 Asist
Toplam: 116 Maç - 58 Gol - 69 Asist
Abi hamitin formasını aldıklarına göre alex inde konçlarını alırlar anca... O yüzden alex'in gs li olma şansı yok...
birincisi uslubuna dikkat etikincisi onu espri olsun die soledim forma olayına bağlamak için ucuncusu hepsini okursan alex parayı gordumu gider yasdıımıda gorursun ok
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
abi supersin yhaaaaakoptum
![]()
![]()
![]()
en doğrusunu sen soledin walla helal olsun
he bide uAburak bunun ustune dicek bişi war mı sence??![]()
Bu Kullanıcı aşağıdaki forum kuralını ihlal ettiği için süresiz uzaklaştırılmıştır:
"Sitemizde argo kelimeler kullanamaz, kişiyi veya kurumu hedef alan küfür & hakaret edemezsiniz"
bu konu iyice tartısmaya dönmüs.Son sözü koyuyorum parayı veren alır kardesim
yorumlara bakıyorumda galatasaray sanki barcelona dan bir futbolcu alıyor ... alex i düne kadar istemeyen f.b liler galatasarayla adı çıkınca alex e paha biçemiyorsunuz .... hani alex artık bitmişti hani alex in gitmesini istiyordunuz ... korkunuz alex in galatasaraya gelip çok iyi oynaması mı .... eminim alex bjk ile adı anılsaydı bu kadar tepki göstermezdiniz ... beyler biraz daha inandırıcı olun .... bu ülkede kimse sağlıklı yaşam için futbol oynamıyor ... tamam galatasarayın maddi durumu çok iyi değilde alex de galatasarayın alamıyacağı kadar iyi bir futbolcu değil .... bunu sizde biliyorsunuz ya sırf rakibinizi küçümsemek için yorumlar yapıyorsunuz ... bu ülkede her futbolcu her takımda oynar ... ya düşünün tümer metin, f.akyel f.b de oynadıktan sonra herkez heryerde oynar .... hele ki yabancı bir futbolcu dahada rahat oynar .... rahat olun siz ....
başka bir konuda da yazmıştım burda da yazayım. alex gibi bir oyuncuyu istemiyorum. Vestel'den gelecek olan Oğuz oynasın onun yerine.
Oynar zaten, ben de öyle düşünüyorum. Alex artık verebileceklerini verdi, daha fazlasını vermeyecekse tabi ki gitsin. GS'de iyi oynar diye bir korkum yok, Revivo'ya da aynı şeyler deniyordu ilk maç 3 gol attı sonra asist dahi yapamadı. Alex'in de böyle olup olmayacağını kimse bilemez.
Bir de şu yönden Alex gitmesin diyebilirim, daha iyisi alınmayacaksa. Ama onun özelliklerinde, ondan daha iyisi alınacaksa GS'ye de gidebilir, BJK'ye de Vestel'e de....
"YÜCE ATATÜRK"
Neyi nasıl yazacağım beni ilgilendirir .. Bir sorunun varsa uyarı butonunu kullan .. Kimin üslubu daha düzgün herkes görüyor, şüphen olmasın .. Okumadan yorum yazmam, forumda insanlarla sürekli bir tartışmaya giren de ben değilim .. Senin yaptığın esprileri (!) beğenme zorunluluğumda yok ..
bende zaten onu diyorum tartışılacak bir konu varsa bu olmalı ... galatasarayın maddi yapısı tartışılabilir ama alex galatasaraya gelmez gibi yorumlara diyorum ... ayrıca galatasaray alex e o parayı bu sene verebileceğine inanıyorum ... ama verir mi onu bilmiyorum ... alex iyi bir futbolcu ama bu tarz transferlerden yararlanılamıyor maalesef ... seko nunda deiği gibi revivo olayı buna örmek ....
Deniz Barış bile galatasaraya şu anki ekonomisi içinde 2 numara büyük gelir![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
galatasarayın paf takımı bence denize AZ birAZ deil baya bi büyük gelir
Deniz Barış, çok çalışırsa Mehmet Güven'in yedeği olur ..
Gülüyorum Deniz Barış hakkında yapılan yorumlaraBirçok kez milli forma giymiş Deniz Barış, tabii ki M.Güven'den çok daha iyi, şu an Türkiye'nin en iyi 5 ön liberosundan biridir. Aksini iddia edenle futbol konuşmam.
de
niz
ba
rış
![]()
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
inamoto Gs de oynuyosa Denız banko oynar![]()
Hıhı, bende öyle diyordum .. Zaten Fenerbahçe maçlarından sonra Lanet olsun Deniz, senin gibi futbolcu mu olur .. İş buraya geldiğinde Deniz kral ..
Konu kilitlenmiştir arkadaşlar, nereden nereye geldi durum. Artık transfer gerçekleşirse onunla ilgili bir konu açılır, orada tartışırız...
"YÜCE ATATÜRK"