Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12
31 ile 39 arası toplam 39 sonuç

Konu: Bir Kariyer Hikayesi : Ilker Yayin

Hybrid View

supersin!!!!

Nesil
    2006
    Yer
    Internet Explorer

HElalll Her Daim Arkandayız Yazını Devam Ettir Bence...AyrıcaPlayOff Larda Başarılar...
    TÜRKİYE'Nİ SEVİYORSAN BURAYA TIKLAYIP 1 DAKİKANI VERMEN YETERLİ... HAYDİ!!!
    !!!RapMania-AntHipHop-AnthiPhop-HekiL-SiwriSneck-Ufaklik-Hackan-Hacky!!!

helal olsun sana kardeşim harika bir hikaye super ya...hemen yenisi gelsin...

- Serie B play-offs -

yari final : Brescia - Piacenza

herkes bunun hala bir hayal olabilecegini dusunuyordu. Takim dusme potasindan nerelere gelmisti. Ben ise bunu daha ileriye goturerek serie A'ya yukselmek istiyordum. kendi evimizde oynadigimiz ilk maci mutlak kazanmak zorundaydik.. Sahaya ciktigimizda beni hosbir supriz bekliyordu. muhtesem taraftarimiz jest olarak tribunde buyuk bir KKTC bayragi acmislardi. nerdeyse butun acik tribunu kapliyordu. Bu jest beni daha da kamcilamisti..

Ilk yari kabus gibiydi kalemizde gordugumuz 2 golle 2-0 yenik duruma dusmustuk. Soyunma odasinda takimima tarafar icin oynamalarini soyledim. Bu ise yaramis olacak ki ikinci yariya firtina gibi baslayan takimim attigi iki golle maci 2-2 berabere kapatmayi basardik.. Bu sonuc bizim icin hic de iyi bir skor degildi..

yari final : Piacenza - Brescia

ilk mactaki sok skor beni ve oyuncularimi biraz korkutmustu ancak takimim deplasmanlarda daha rahat bir oyun sergiliyordu. Onlara kaybedecek bir seylerinin olmadigini ve var gucleriyle saldirmalarini soyledim...

Cok zor bir oyundan sonra 1-0 kazanmayi bildik ve finaldeydik. O andaki sevinci tarif edemezdim ben ve oyuncularim bir yumak halini almistik. Italyan basini hala bizim yarattigimiz sokun etkisindeydi. Brescia nasil olurda finale cikardi? TV ve gazetelerde bunu tartisiyordu hatta bir yorumcu benim buyucu olabilecegimi ileri surdu. Ben se hala mutavaziligimi elden birakmiyordum. Daha hic bir sey bitmemisti..

FINAL : Brescia - Genoa

finalin ilk maci yine kendi sahamizdaydi. acikcasi bu beni korkutuyordu. cunku uzerimizde olusan taraftar baskisiyla oyunumuzu sahaya tam olarak yansitamiyorduk.. oyuncularima cok dikkatli olmalarini ve kontrollu olmalarini soyledim.. Taraftarimiz her zamanki gibi muhtesemdi. Sahanin her yani mavi-beyazdi..

korktugum basima geldi. yine yenik duruma dustuk ilk yarida. ikinci yari toparlanarak ancak 1-1lik beraberligi zor kurtardik. Bizi Genoa'da zorlu bir 90 dakika bekliyordu..

FINAL : Genoa - Brescia

hersey bu 90 dakikaya bagliydi. bu yuzden ben dahil herkes stresliydi. bu stress her iki takim taraftarlarina da yansimis ve mactan once istenmeyen olaylar cikmisti. Genoa stadina girerken otobusumuzun camlari kirilmisti.. Oyuncularim yasadiklari bu olay yuzunden moralleri sifira inmisti. Onlara bu 90 dakikanin cok onemli oldugunu mutlaka ve mutlaka bu maci almalari gerektigini soyledim...

Iste benim takimim bu ya.. oyunu domine eden rakibe top yapma firsati vermeyen oyuncularim 85. dakikada bulduklari golle sahadan 1-0 galip ayriliyordu ve Seria A'ya yukseliyordu. Oyuncularim ve ben sahanin ortasinda gozyaslarimizi tutamadik ve ayni cocuklar gibi hungur hungur agliyorduk. Ruya gercege donusmustu. O gece sabaha kadar eglendik.

play-off final

Italyan medyasi inanamiyordu. Genoa takimi ise nedensiz bir sekilde macin tekrar oynanmasi gerektigini soyluyordu. Acikcasi zaferimizin ilk gunlerini pek iyi geciremedik.. Ama italyan futbol federasyonu skoru ve maci tescil edince sevincimize kaldigimiz yerden devam ettik.. Benim bu basarim ingiltere - turkiye ve ozellikle almanya'da buyuk bir yanki bulmustu... Ben ise gelecek sezon bunu bir tesadeuf olmadigini ispatlamak zorundaydim.. Bu dusuncelerde tatile ciktim....

fikstur

puan durumu yeni..

---------------------------------------------------------

DEVAM EDECEK....

arkadaslar ilginiz icin cok tesekkur ederim...

okul yuzunden hikayemiz yavas ilerliyor bunun icin herkesten ozur diliyorum...

Nesil
    2006
    Yer
    Eski Açık

kariyerinin devamıda güzel tebrikler

Nesil
    2006
    Yer
    Internet Explorer

tebrikler harbiden cok guzel
    TÜRKİYE'Nİ SEVİYORSAN BURAYA TIKLAYIP 1 DAKİKANI VERMEN YETERLİ... HAYDİ!!!
    !!!RapMania-AntHipHop-AnthiPhop-HekiL-SiwriSneck-Ufaklik-Hackan-Hacky!!!

Nesil
    2006
    Yer
    22 - 07

muhteşemmiş tam umutların tukendigi anda brescia baskanı elini uzatıyor ve kader bu sefer menejere gülüyor türk filmi tadında

süper olmuş serie A haberlerini bekliyoruz..

süpersin gerçekten ya helal valla. başarılarının devamı dileğiyle

Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12

Mesaj Yetkileri