türk olunca bide ismini degistiriyom![]()
![]()
oswaldo garcia ---> osman garcia mesela
![]()
![]()
türk olunca bide ismini degistiriyom![]()
![]()
oswaldo garcia ---> osman garcia mesela
![]()
![]()
Oyuncu ile ilgili dostum
Birde kendi Milli Takımın'da oynadıysa eger biraz zor Türk vatandaşlıgına geçmesi![]()
B'burn ile oynuyorum 2015teyim iki sezon önce lucas neill'i konyaya kiraladı cok iyi oynadı kiralik olmasına ragmen bi senede vatandaslık aldı hatta konyayın favorileri arasına bile girdi![]()
sunny için 5 yıl sabrettim,tam Türk olmasını beklerken bayernden 25 mio dolarlık teklif geldi,demirören bana sormadan sattı adamı.
Arkadaşlar peki oyuncu ülkesinin hiçbir Milli Takım kademesinde oynamamışsa onu ülkemizin Milli Takımı'na çağırabilir miyiz ?
Oyuncunun ikinici vatandaşlığı Türk ise mesela
tabiyki de cagırabilirsin fekat bazı oyuncularda bu mumkun olmuo özellikle oyun acıldıgında turk vatandaslıgı olup da milli takıma cagıramadıklarım oldu.. mesela manisa'dan nizamettin almanya da oynamamasına ragmen milli takıma cagırılmıyor aynı sekilde sinan bolat da oyun basında aynı sekilde ... bunun sebebini arastırdım...bu oyuncular gercekte almanya ve belcika milli takımlarında oynamayı secmisler onu icin turk milli takımına cagırılamıyor...uzucu bi durum ama öyle tek bir cözüm yolu editörden duzeltilir ama onun icinde ugrasmadım
bende alex i beşiktaş aldım 6.senenin başlarında hala türk olmadı niye ne zaman olur
Bende bir adam 3.5 senede Türk oldu milli takımda oynadığı hâldé
zaten türk olmuyor ki 2.vatandaşlığı türk oluyor ve kontejyan açılıyor milli takımda oynama filan yazmış bazı arkadaşlar ilgisi yok
Multi hesap açtığı için banlanmıştır
Evet 2011 e gelmişin daha Türk olmasının bekliyorsun.Yani hem yaşlanmış hemde hala yabancı.Sat bence !
Arkadaşlar 5. sene bu ülkede yaşayan çalışan insanlar türk vatandaşlıgına geçebiliyor bildiğim kadarıyla bu futbolcular içinde aynı
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Bu denemeye aldıgımız oyuncularda nasıl oluyor ya bi açıklasana ben beceremiyorumdamesela bu oyuncuların özellikleri ne olacak yani yaşı önemli mi? milli takımda oynayıp oynamadığı önemli mi? yada ne bileyim bi şartı var mı? yoksa denemeye aldıgın her oyuncu olabiliyor mu tabi kendi isterse Bide deneme süresi bitip takımdan ayrıldıktan sonra mi Türk oluyor yoksa süre bitimine yakın zamanda mı? Birde bu oyuncuları denemye aldıgında yabancı kontenjanın dolu mu olması gerekiyor?
fm 2005'te oluyodu ama 2007 olmuyo 2005'te fenerde ilk 11im yabacıydı sonradan türk olan yabancılar.
ben cm 3 de carlos tevez ı besıktasa kiralamıstım adam yarım sezonda Türk oldu sonra milli takımda oynamaya basladı
Bende Shevchenko Cicinho Turk Oldu
sat zten ben appıah ilk yada ikinci sene byss diom.
appiah Türk olmuo... aşırı milliyetçi arkadaş appiah
Türk vatandaşı yapmak oldukça emek istiyen bir olaydır. Şahsen ben şu yolu izlerim genelde. Çok yetenekli 16-17 yaşlarında bir oyuncuyu alırım bunu önce tanınamıyacağı yani üst düzeyde önemli olmayan maçlarda sahaya sürerim mesela ilk 2 sene sadece turkiye kupasında sahaya sürerim, diğer 3 sene avrupa maçlarında oynatmam sadece likte derbiler hariç olan maçlarda sahaya sürerim. Bundanda önemlisi onun sizi sevmesini sağlamakta epey zor, paso adamı pofpoflamanız lazım, sizi vede takımı severse %90 türk vatandaşı olur. Haa gereklimi ? Bence gerekli değil, ben genelde oynarken çok iyi 6 yapancıyı yada 5 fark etmez alırım, her sezon sonunda Haziran 19 da yeni türk oyuncuları çıkar, oyuncu tarattırmadan 18 yaş altı türk oyuncularını taratır, ordan izlenen oyunculara üşenmeden tek tek bakarım, eğer izleyenler arasında Manchester United, Arsenal, Milan, Roma, Barcelona gibi takımlar varsa o adama istediğinin 3-4 misli para verip hemen alırım vede as takımda oynatmaya başlarım inanın bana diğelim 5 oyuncu aldınız, bunun en az 1 tanesi çok gelişir. Daha sonra gözden kaçırdığınız bir oyuncuda var ise 4-5 sene sonra sözlerşmesi biten 22 yaş altı türk oyuncular diye taratırsanız orada görürsünüz zaten başka takımlarda geliştirmiştir kendini vede külübüne para vermeden hemen alabilirsiniz...
yok türk olmak o kadar sorun deil lugano kerlon zıgıc leanardo api marcelo bu 6 yabancının 6sıda türk oldu sadece 6 sene geçsin yeter
sat gitsin bea
milli takimda oynayanlar turk vatandasi olmazlar ama turk statusunde oynuyolar yani ikinci uyrugu turk olmus oluyo