f.torres milan'a 47 milyon euro
f.torres milan'a 47 milyon euro
portodan andersona 37mn euro verdim fenere aldim![]()
Buffon 90 Milyon Euro Cuk...
Wayne Rooney teklifler var şu an 2007-2008 sezonundayım 151 milyon $ geldi barçadan ama lyon daha fazla verecek sanırım çünkü ilk teklifi daha fazlaydı.Sizce 150 den yukarı gelen fiyata satayım mı rooney i
Ben 6.800.000 $ a GaLatasaray`a Cesar DeLgado`yu aLdım. 3. Sezonumda DeLgado`yu 30.000.000 $ a cheLsea`ya sattım geLen parayLa yani 30.000.000 $ ya CarLos Tevez`i aLdım..
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Bence Sat Hoca.. Daha iyi genc yetenekLi 10 tane goLcu aLırsın o parayLa...
Biz Alistik Avrupada Kupa Gormeye, Sira Sende Fenerbahce. Bulgaristanda Yayla Kupasi Varmis, Haydi Fenere De Bir Alkis!!! :D ANTİfenerbahce!!!
61M€ David Villa... 09-10 sezonuydu...
2006 da başladım 210 da anca bunlara en çok parayı verdim
Rooney 100 milyon dolar
David Villa 75 milyon dolar
obe mikel 30 milyon dolar
chelsea ye micah richardsı 159 milyon dolara
c. ronaldoyu 116 milyon dolara aldım
r. madrid e robbeni 135 milyon dolara
andres guardadoyu 101 milyon dolara sattım
CHELSEA YE sergio agüero YU 200 MİLYON STERLİN
Chelseada iken Messi'ye 119$ verdim
Multi hesap açtığı için banlanmıştır
galatasaraya patricio arauco 2.sezonda 13mn pound a almıştın onuda 45mn pounda İNtere sattım fm2007 de öle 15mnden fazla verdiğim bi oyuncu olmadı şuanda kadar gerekde yok zaten
abim bnm oyunuma manU yha 180 $ kakayı almıs
aimar 28,500 euro
Chelsea takimini yönetirken (Fm 2007) C.Ronaldo'yu aldım 102 milyon dolara..
88M Falcao için vermiştim.
Bu paralar bende olsa kadromda 250 futbolcu olurdu.
fernando torres 90 milyon $ aldim 1 sezon oynadım onla ondan sonra ıstıfa ettım baskada buyuk olrak 40mılyon $ üstünde yok
bende barça 3. sezon c.ronaldo 78 mn
109 trilyona frank lampardi aldim ve cok memnunum her macta paramin karsiliginin geldiine inaniyorum
gs ye 4m€ fabio aurelio yu aldım
sonra heitinga yı aldım 3m€ ya o kadar en pahalıları bunlar
2006'da Ronaldinho' ya 110 milyon Avro Saydırdım Abromovich amcama
2007'de Galatasaray'a 9 Milyon Avro'ya Lincoln'ü aldım
FM 2007'de Chelsea ile kariyer açmıştım ve Milan'dan Andrea Pirlo'yu 24MN ye kadroma kattım.Benim için çok güzel bi o kadarda pahalı transfer olmuştu.
(/s)
frank ribery için 32.5 M $ fm 2007 de
rekor satışım ise Adriano yu parma dan milan a 60 M $, evandro roncatto yu ise yine parma dan lazio a 23M $ dı cm 03-04 te
ben fazla pahalı transferler yapmam brazilya ve arjantin gibi yerlerden yada sözleşmesi sona erecek isimleri alırım.bir kere yoboyu 25milyona€ almıştım.En büyük transferim oda fenere aldım acil olduğundan
Fenerbahceye Nuri Sahini almistim 27MN $ a
valla kardeşim ben ünlülerle işim olmuyoo ben hep genç yetenek bulup geliştiriyorum ve satıyorumm v şuana kadar geliştrip sattığım büssürü oyuncu var bitanesi
Fredyy Quiroz ' 200 bin dolara aldım 4 sene sonra 94 milyon dolara sattım...
c.ronaldo 49 adu 40 mn aldım
Transfer yapmıyorum ki.
İnegölspor gibi futbolcu fabrikası bir takım'da alt yapı yetiyor,artıyor bile.![]()
zlatan ibrahimoviç : 125 milyon dolar hiç de pişman olmadım![]()